Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vreau sa cumpar un Mercedes W 210

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@spidermann, @Sergio_MB: Stiu ca nu sunt km reali, nici nu ma intereseaza prea mult asta. Ma intereseaza ca masina sa mearga bine, si din cate stiu, duc fara probleme 500.000km. Sper doar sa nu fiu ghinionist sa iau una care este pe duca si care sa ma tina macar vreo 20-30.000 de km inainte sa incep sa schimb piese pe ea.

Faza cu verificatul la reprezentanta iar e buna, doar ca trebuie sa fac rost de un numar de telefon la o cunostiinta de acolo. Sper ca zilele astea sa rezolv si legatura la reprezentanta.

Sper sincer sa nu dureze cautarea 6 luni, sunt totusi tanar si desi am masina momentan, ma cam grabesc (sora mea asteapta sa-i inmanez masina actuala).

@Sergio_MB: PS-ul e memorabil. Mersi de urari!

@mircea600sel: imediat o sa-ti trimit un mesaj privat. telefonul imi apare in semnatura, cel putin la mie imi apare,
    ...

Comment

Salut , hai sa iti spun ce inseamna diferenta dintre Avangarde si Elegance sau Clasic . Pachetul Avangarde are in plus fata de modelele celelalte Elegance si Clasic , pachetul crom , grila capota , pachetul sport constand in arcuri mai scurte si mai tari si amortizoare sport etc. , masina este mult mai rigida si mai joasa cu min 2 cm fata de Clasic si Elegance . Diferenta dintre modele la drum este imensa sunt total doua masini diferite , Avangardul se lipeste pur si simplu de asfalt masina sta in curbe superb are o stabilitate de invidiat , Elegance si Clasic sunt mai inalte si mult mai barci arcurile si amortizoarele fiind mai moi . Masina mea este un Avangarde dar i-am schimbat arcurile si amortizoarele de la un Elegance , inainte trebuia sa am mare grija ca era prea joasa si mare atentie la borduri nu puteam sa urc nici o bordura ca atingeam cu bara , confortul e altul masina fiind mai barca acum nu mai simte toate gropile sau orice muc de tigara care era pe jos , ce imi lipseste foarte mult , stabilitatea pe care o avea in curbe tinuta la drum si siguranta la viteze mari . Dar in tara asta de tot rahatul cu sosele , strazi , gropi , canale si cratere cu care ne mandrim am ales sa imi schimb arcurile si amortizoarele dar le-am pastrat si pe cele de Avangarde . Sfatul meu daca gasesti un Avangarde cumpara-l si daca nu te descurci si nu iti place garda la sol iti poti schimba ca si mine arcurile si amortizoarele .
      E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .

Comment

Asta da , il poti scoate in 6.700 si daca e in mintile luyi e super masina

Comment

Vorbesc de cel care este la pretul de 7.400 euro , este si Avangarde nu are dubluclimatronic , are aer dar are foarte multe obtiuni si mie imi place mult cum arata masina .

Comment

@no_problem: Avangarde e ceea ce caut, dar nu prea gasesc, cel putin nu la bani de care dispun eu. Am mai inteles ca la Avangarde mai sunt si tetierele ce pot fi coborate electric pe langa ce ai zis tu acolo.

Cel mai probabil o sa iau ce gasesc, atata timp cat e masina ok. Masina aia de mi-ai aratat-o tu merita intradevar 6700, numai ca ramane de vazut daca respectivul e dispus sa o dea la banii aia. O sa mai incerc si maine sa-l sun sa vad daca reusesc sa dau de el (l-am mai sunat mai devreme, si nu a raspuns).

Cu suspensiile ramane de vazut. Daca cumva o sa vreau suspensii de avangarde, o sa mi le schimb. Asta o sa decid cand o sa am masina. Din pacat nu dispun de atatia bani incat sa-l fac criteriu eleminatoriu
            ...

Comment

Originally posted by no problem View Post
              http://www.autovit.ro/masini/mercede...m=32&offset=15

Asta da , il poti scoate in 6.700 si daca e in mintile luyi e super masina
              Pozele alea sunt vechi de cativa ani... cine stie cum arata masina acum.

Comment

Vorbesc de cel care este la pretul de 7.400 euro , este si Avangarde nu are dubluclimatronic , are aer dar are foarte multe obtiuni si mie imi place mult cum arata masina .
                Masina arata bine, are si dotari ( daca nu te deranjeaza AC e OK).
                Tetierele spate pot fi coborate electronic la Avantgarde. Cel mai probabil o poti scoate in 7.000. Daca masina merge dupa cum arata, nu te zgarci la cateva sute, e probabil sa merite diferenta.
                Bafta !

Comment

Am sunat la tipul cu anuntul acesta:
                  Masina e adusa in tara din 2007. El este al 2lea propietar in tara (primul fiind cel care a adus masina, dadea de inteles ca respectivul doar a adus si a inmatriculat masina, nu a folosit-o).

Masina este din cica arata aproape ca in poza (pozele sunt facute asta vara).

Nu este varianta Avangarde, este Elegance cu dotari extra.

Ultimul pret ar fi 7000 euro. Mi-a zis ca pe el l-a costat in jur de 13.000 de cand a adus-o si cu ce a schimbat pe ea. De aia nu poate sa lase mai mult la pret.

Am mai gasit intre timp si asta:
                  Masina are un singur propietar si e cumparata in tara (nu adusa din afara). E tot Elegance, cu ceva dotari in plus. Are dubluclimatronic (nu AC bi-zona cum e cealalata).

Ultimul pret e tot 7000 euro.

Deja sar din buget destul de mult. Eu momentan nu am decat 5000 euro cash, restul urmand sa-i imprumut de la un prieten. Asa ca 7000 euro inseamna o datorie de vreo 2000 euro ce trebuie returnata intr-un timp destul de scurt (nu vreau sa mi se bata obrazul). Momentan inca mai astept sa vad cum se prezinta in realitatea varianta 1.
                  Last edited by Luxian; 11-11-2009, 14:00 PM.
                  ...

Comment

Daca a doua masina cea gri , este cumparata din tara , are carte service , km reali (se pot verifica mult mai usor daca reviziile le-a facut la Casa Auto)si cred foarte tare ca sint km ei pentru ca in tara daca nu faci taxi nu faci mai multi km , atat a avut si masina mea cand am cumparat-o 207.000km si tot propietar roman a fost tot de la Casa Auto a cumparat-o , cred ca ti-ai gasit masina daca e in starea in care spune propietarul merita asta e masina ta , la pret cand o sa ai banii in mana merge si 6.800 euro . M-am uitat atent la masina in poze arata super , asa da .

Comment

[QUOTE=Luxian;98903]@spidermann, @Sergio_MB: Ma intereseaza ca masina sa mearga bine, si din cate stiu, duc fara probleme 500.000km.
                      Am mers cu un w210 care avea 1 mil 300 de mii de km.avea 700 de mii de km facuti in germania ca taxi si restul la noi tot ca taxi.Masina mergea impecabil , arata mult mai bine decat multe modele care au doar 300 mii km.Cel cu care am mers eu era full , elegance , absolut toate comenzile electrice mergeau , avea si reglaj in scaunele din fata pe perne de aer(zona lombara , sezut, etc).Motorul nu a avut nici o reparatie capitala.

Comment

Salut , hai sa iti spun ce inseamna diferenta dintre Avangarde si Elegance sau Clasic . Pachetul Avangarde are in plus fata de modelele celelalte Elegance si Clasic , pachetul crom , grila capota , pachetul sport constand in arcuri mai scurte si mai tari si amortizoare sport etc. , masina este mult mai rigida si mai joasa cu min 2 cm fata de Clasic si Elegance . Diferenta dintre modele la drum este imensa sunt total doua masini diferite , Avangardul se lipeste pur si simplu de asfalt masina sta in curbe superb are o stabilitate de invidiat , Elegance si Clasic sunt mai inalte si mult mai barci arcurile si amortizoarele fiind mai moi . Masina mea este un Avangarde dar i-am schimbat arcurile si amortizoarele de la un Elegance , inainte trebuia sa am mare grija ca era prea joasa si mare atentie la borduri nu puteam sa urc nici o bordura ca atingeam cu bara , confortul e altul masina fiind mai barca acum nu mai simte toate gropile sau orice muc de tigara care era pe jos , ce imi lipseste foarte mult , stabilitatea pe care o avea in curbe tinuta la drum si siguranta la viteze mari . Dar in tara asta de tot rahatul cu sosele , strazi , gropi , canale si cratere cu care ne mandrim am ales sa imi schimb arcurile si amortizoarele dar le-am pastrat si pe cele de Avangarde . Sfatul meu daca gasesti un Avangarde cumpara-l si daca nu te descurci si nu iti place garda la sol iti poti schimba ca si mine arcurile si amortizoarele .
                        Singura diferenta intre Avangarde si Elegance e suspensia care o are sport prietene,in rest si Elegance-ul are crom,Clasic-ul nu are crom intr-adevar si e mai simpla si la interior.

Comment

[QUOTE=grigorean;98989]
                          Originally posted by Luxian View Post
                          @spidermann, @Sergio_MB: Ma intereseaza ca masina sa mearga bine, si din cate stiu, duc fara probleme 500.000km.
                          Am mers cu un w210 care avea 1 mil 300 de mii de km.avea 700 de mii de km facuti in germania ca taxi si restul la noi tot ca taxi.Masina mergea impecabil , arata mult mai bine decat multe modele care au doar 300 mii km.Cel cu care am mers eu era full , elegance , absolut toate comenzile electrice mergeau , avea si reglaj in scaunele din fata pe perne de aer(zona lombara , sezut, etc).Motorul nu a avut nici o reparatie capitala.
                          Daca o fost taxi nu e Elegance iti zic sigur,pe taxi s-a facut doar Clasic.

Comment

Originally posted by paul1983 View Post
                            Singura diferenta intre Avangarde si Elegance e suspensia care o are sport prietene,in rest si Elegance-ul are crom,Clasic-ul nu are crom intr-adevar si e mai simpla si la interior.
                            Diferente cred eu ca mai sunt....jantele sunt altele la avantgarde,geamurile sunt in tenta albastra{aici va spun sigur-doar avantgard are geam. cu tenta albastra},grila fata este un pic diferita{asa mi se pare},la avantgarde xenonul vine din fabrica,tetierele ''pica'' de la buton,barile si pragurile cica sunt mai sport si diferenta cea mai mare este Pretul.....

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

E, uite ca si la Classic e xenon stock, tetierele se rabateaza electric, are si climatronic si alarma cu senzor de interior. Cine nu ma crede, vede la masina mea (Classic!). Asa ca hai sa incetam cu presupusu' uitandu-ne la poze.
                              Spor la achizitionat o masina buna - initiatorului topicului.
                              https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
                                Asa ca hai sa incetam cu presupusu' uitandu-ne la poze.
                                Spor la achizitionat o masina buna - initiatorului topicului.
                                Nu am vorbit din poze...chiar am un avantgarde!Nu neg ca le ai din fabrica dar nu-mi spune ca ai si geamuri cu tenta albastra...
                                In orice caz sper sa-si ia o masina pe placul lui{cu km putini si dotari multe}

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF