Am gasit un E320 CDI 2001 197 cp 3.222cmc Avangard masina are 133.000 de Km Reali fosta masina Tiriac Air Line.Pret 8.000 de euro singurul lucru ce ma nemultumeste ca nu prea stiu ce probleme are modelul acesta.Daca ma-ti ajuta cu niste sfaturi de ce sa ma feresc ci ce probleme (HIBE) are acest model.Va sunt recunoscator
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Sfat achizitie E 320 2001 Avangard 133.000
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Cea mai mare hiba e impozitul.
O alta ar fi pretul mic dupa capul meu pentru o astfel de masina. Conteaza evident si dotarile dar avand in vedere detalile pe care le dai ma gandesc ca e ori full ori aproape de full. Parerea mea ar fi sa citesti pe la sectiunea e class/probleme tehnice si-ti faci o idee cam ce ar putea sa aiba.
Intrebare: Ce oras e Bururesti?E220 cdi W210, 2001
E320 W210, 1997
C180 W202, 1994
W123 200D, 1978 cu inima de W124
Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?
-
Frumos modelul pe care l-ai ales, dar asa cum a subliniat si colegul impozitul si asigurarea sunt singurele incoveniente la acest motor , impozitul este undeva la 20 mil , dar la anul cica va fii nasol.....deci grija mare la astfel de achizitii. In rest este un motor reusit, silentios, fiabil si nu papa prea mult pt. cilindreea respectiva.
Pretul este unul rezonabil pot spune , acuma totul depinde de intretinere si dotarii, este normal ca cei care vand acest motor sa nu sara calul la pret, tocmai din cauza taxelor.
Daca revii cu poze asupra masinii te putem ajuta cu mai multe detalii...MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP
Comment
-
Claudius comsa te anunt ca diferentele de cilindree nu se mai calculeaza dupa 2500 cmc, iar la impozit pentru un motor de peste 3001 cmc cum este cel de fata pretul este de 120 RON/ 200 cmc, adica da undeva la 1934 lei.
Uite aici niste preturi pentru asigurare la diferite firme,configurat dupa datele tale:
1982 Mercedes w123 240D
1992 Mercedes w124 200D
Comment
-
Originally posted by Mirca View PostAm gasit un E320 CDI 2001 197 cp 3.222cmc Avangard masina are 133.000 de Km Reali fosta masina Tiriac Air Line.Pret 8.000 de euro singurul lucru ce ma nemultumeste ca nu prea stiu ce probleme are modelul acesta.Daca ma-ti ajuta cu niste sfaturi de ce sa ma feresc ci ce probleme (HIBE) are acest model.Va sunt recunoscator
Eu am luat un w210-270cdi-2002 cu 109.000km cu 8500euro de la reprezentatnta bmw{buy back} si asigurarea pe pers.jurid. ma costat 455 lei/6 luni.Cat despre impozit nu stiu cat este....un lucru este sigur nu te arunca la motoare de 2000cmc-2200cmc{cai putini}-270cdi-320cdi cele mai bune{170-197 cai si consum 9-11 in oras}
Comment
-
Va multumesc pentru sfaturi.Imi cer scuze ca nu am mai revenit cu detali.
M-am decis sa nu o mai archizitionez masina din cauza impozitului am archizitionat dar am avut in octombrie 2009 un S350 TD 1996 pe care l-am vandut si am fost extraordinar de multumit in cele doua zile cand l-am avut, am facut 1200+ de Km am fost de la Mures la Constanta si retur si vreau sa zic ca am fost foarte multumit de Moby Dick S350 cam lenes dar nu am obosit deloc pe tot traseu si mul mult spatiu in interior.Mi s-a parut mine sau cand esti in asa masina mare toti din fata ta respecta legea pe autostrada sau DN1
Comment
-
[QUOTE270cdi-320cdi cele mai bune{170-197 cai si consum 9-11 in oras}[/QUOTE]
In care oras?!?! ia un motor de 2700cm3 11%?
In Bucuresti, cel putin, nici pe 29 februarie nu se poate asa ceva.
Poate un 1.2 diesel sau, maxim (am spus!), 1.4, tot dizal.
Parerea mea.https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament
Comment
-
@cutaresku: E270 cdi, Timisoara, orele 17:00 - 18:00, mers la bara pe bulevard, consum 11-12l/100km. Orasul liber, seara dupa 21:00, consum 9.5km/100km.
Pentru un consum ca asta trebuie sa fie motorul cald (adica sa mergi ceva).
PS: cutia automata tiptronic....
Comment
-
Originally posted by cutaresku View Post
In care oras?!?! ia un motor de 2700cm3 11%?
In Bucuresti, cel putin, nici pe 29 februarie nu se poate asa ceva.
Poate un 1.2 diesel sau, maxim (am spus!), 1.4, tot dizal.
Parerea mea.
Ti-am atasat o poza in care ma plictiseam...iata ce a iesit{este un consum facut in afara orasului,drum intins,4pers.,fara clima}Attached FilesLast edited by mircea600sel; 02-17-2010, 21:41 PM.
Comment
-
Originally posted by mircea600sel View PostDe 3000 de km imi arata la 270cdi un consum mediu de 9,3L/100km in Timisoara{din cei 3000 de km-2500 sunt facuti in oras}.Maine am sa-ti fac poze cu bordul sa te convingi...si crede-ma ca NU merg in a 6-a la 1500 de turatii.
Ti-am atasat o poza in care ma plictiseam...iata ce a iesit{este un consum facut in afara orasului,drum intins,4pers.,fara clima}
Comment
-
E270 2001 tiptronic
5.2 l/100km
Drum national cu destule localitati si orase si un defileu (timisoara-lugoj-caransebes-hateg-petrosani-tg jiu).
Consum la 320 nu sare de 6.5-6.8l/100km in afara daca mergi pana in 120km/h.Attached Files...
Comment
Comment