Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema cu un furtun

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema cu un furtun

Salut, am un clasa E , E 300 D, din '95, caroserie w210, 136 cai(100 kw), si mi s-a rupt un furtun, mai exact furtunul care iese din radiatorul de apa, care incalzeste aerul care intra in masina, si se duce la motor, un furtun mic de vreo 25-30 cm cu o forma intortocheata, ondulata, si nu-l gasesc p nicaieri, iar seria dupa el e stearsa , ma gandesc ca are vechimea masinii, am sunat si la magazine auto si la dezmembrari, daca poate cineva sa ma indrume unde sa-l caut sau macar unde gasesc seria completa. Va multumesc anticipat.

Am avut si eu problema asta cu o piesa a carei serii nu mai era lizibila si am fost la magazinul de unde iau piese ,a intrat tipul intr-un program si mi-a pus pe ecran schema completa cu toate accesoriile sistemului de racire si am dedus de acolo care ar fi piesa.

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF