Saptmana viitoare imi vand actuala masina (nu stiu sigur, dar sper) iar in speranta ca o sa o vand o sa-mi cumpar alta, mai noua
Daca reusesc sa vand masina am un buget de 15.000euro MAXIM. Dupa multe cercetari si pareri de pe net am ajuns la o concluzie w212 sedan 350cdi.
In anul 2009-2010 v6 diesel are 231ps iar 2011-2012 are 265ps. Masina va fi achizionata din Germania, unde locuiesc momentan. As dori niste pareri despre acest motor, eventual probleme ?! si care este diferenta intre cele doua si de ce diferenta de ps. Ca si dotari, sunt tipul clasic care vreau sa ma bucur doar de puterea motorului si sa arate bine, neaparat pachet AMG, cel fara pachet amg este pentru batrani
, neaparat 7g si navi mare. Urmatoarele optiuni ar fi :
stiu ca depasesc dar pot face un efort
) si majoritatea sunt negociabile, daca te duci cu 15.000 cash la o masina de 16-16.500 imposibil sa nu o iei.
PREFERATA, pachet amg si panoramic
link 1
link 2
link 3
link 4
Cam astea sunt variantele pe care am pus ochii, din zona unde stau eu. Acum raman prin elimiare de cum functioneaza motorul si cum arata la fata locului.
Ceva sfaturi ? Si daca are vreun coleg 350cdi sa impartaseaca niste vorbe de incurajare
).

In anul 2009-2010 v6 diesel are 231ps iar 2011-2012 are 265ps. Masina va fi achizionata din Germania, unde locuiesc momentan. As dori niste pareri despre acest motor, eventual probleme ?! si care este diferenta intre cele doua si de ce diferenta de ps. Ca si dotari, sunt tipul clasic care vreau sa ma bucur doar de puterea motorului si sa arate bine, neaparat pachet AMG, cel fara pachet amg este pentru batrani

stiu ca depasesc dar pot face un efort

PREFERATA, pachet amg si panoramic
link 1
link 2
link 3
link 4
Cam astea sunt variantele pe care am pus ochii, din zona unde stau eu. Acum raman prin elimiare de cum functioneaza motorul si cum arata la fata locului.
Ceva sfaturi ? Si daca are vreun coleg 350cdi sa impartaseaca niste vorbe de incurajare