Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat achizitie w212 2010-2011

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfat achizitie w212 2010-2011

Buna tuturor,

Dupa cateva zeci de cautari si citirea mai multor thread-uri de pe forum am decis sa va cer parerea. Pe scurt, as dori sa achizitionez un w212 din 2010-2011 care sa nu fie taxi(rulaj mare) sau vreo caruta lovita si reconditionata.
    Cum nu ma pricep foarte bine la masini,sau mai bine spus spre deloc,inafara de faptul ca imi place sa conduc nu am un pachet informational foarte bogat in ceea ce priveste masinile si nici ochiul format pentru aceste modele ca sa-mi pot da seama daca sunt inselat sau nu.
    Intrebarea mea scurta si cuprinzatoare este : am vreo sansa sa gasesc un w212 care sa indeplineasca criteriile mentionate mai sus cu un buget disponibil de max. 14 000 euro?

Multumesc,

In functie de optionale si km pretul se schimba mult...Dar cam greu in 14000.La fel conteaza si motorizarea.
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

In principiu ma intereseaza E200/E220 BlueEfficiency.
      Am gasit foarte multe anunturi pe olx etc. cu aceste modele care se invart intre 10 000 si 14 000 si din acest motiv am venit aici sa intreb pentru ca sunt foarte sceptic in privinta lor.

Comment

Am incercat sa ma documentez putin cu privire la diferentele dintre un w212 taxi si unul normal. Exista alte aspecte inafara de butonul din stanga schimbatorului sau a antenei foarte lunga? Daca da si daca se poate,as vrea sa le cunosc si eu. Majoritatea masinilor de pe olx nu prezinta acel buton langa schimbator si nici nu au afisat codul VIN.

Ce parere aveti despre masinile de mai jos?
        http://olx.ro/oferta/mercedes-e220-b...d848c;promoted
        http://olx.ro/oferta/mercedes-benz-e...d848c;promoted
        http://olx.ro/oferta/mercedes-benz-e...tml#fe283d848c

Va multumesc pentru timpul acordat!

Comment

Salut! Eu stiu ca la o testare star apar in memoria masinii instrumente specifice taxi, inclusiv in bord sunt, din cate stiu eu nu se pot sterge. Referitor la anunturi, cel cu zece mii este suspect de ieftin, celelalte, de ce sa o inmatriculezi si apoi sa o vin zi? Pe langa testare profesionala, verificarea km, obligatoriu sa verifici motorul mecanic de eventuale urme de span in filtrul de ulei, asta dupa ce faci un drive test mai lung, asta nu apare la nici un test, eu sunt patit, la 8 luni dupa ce l-am cumparat s-a spart motorul.
          Multi il vand cand apare span in ulei, inclusiv la 2oo mii km sau vezi sa nu fi fost reconditionat motorul in graba. Mare atentie cu masinile astea!

Comment

La 14.000 euro si un C in mintile lui , e greu de gasit .....W212 doar peste 300k km .

Comment

Eu zis sa incerci si in afara sa te uiti de masina,ca sunt mai in regula decat ce gasesti la noi .Si la banii care ii ai gasesti una cu peste 200 000 care e ok,plus ca taxa e mica in jur de 100 euro.Doar sa ai rabdare.

Comment

De exemplu, cea alba are o serie postata care pare f interesanta, 2010, km reali, faruri ILS, doar ca e neagra...si nu are ILS si e alba, in serie are 5G, dar 7g, adica de fapt e galbena si cu siguranta este Taxi.

Intr-o tara normala, unde oamenii nu sunt constransi de neplata taxelor, asa ceva ar fi aur curat.

Asa cum vanzatorul e liber sa posteze asa arsura, eu cred ca si cumparatorul are dreptul sa reclame dupa ce cumpara asa ceva si sa ceara compensatii.
                Last edited by cl600; 08-13-2016, 21:16 PM.
                http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Intr o tara normala , un om normal nu s ar gandi sa si cumpere un W212 cu buget de maxim 14.000 E si km pana in 200 de mii . Vorba colegului mai degraba un W204 sau un Duster nou si scapi de orice stres .
                  Honda.

Comment

Originally posted by Hodrea calin View Post
                    Salut! Eu stiu ca la o testare star apar in memoria masinii instrumente specifice taxi, inclusiv in bord sunt, din cate stiu eu nu se pot sterge. Referitor la anunturi, cel cu zece mii este suspect de ieftin, celelalte, de ce sa o inmatriculezi si apoi sa o vin zi? Pe langa testare profesionala, verificarea km, obligatoriu sa verifici motorul mecanic de eventuale urme de span in filtrul de ulei, asta dupa ce faci un drive test mai lung, asta nu apare la nici un test, eu sunt patit, la 8 luni dupa ce l-am cumparat s-a spart motorul.
                    Multi il vand cand apare span in ulei, inclusiv la 2oo mii km sau vezi sa nu fi fost reconditionat motorul in graba. Mare atentie cu masinile astea!

Se sterg toate meniurile Taxi...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF