Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

sfat achizitie e220 2011 -urgent va rog

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • sfat achizitie e220 2011 -urgent va rog

    Buna dimineata la toata lumea !
    E primul meu post aici si va rog foarte mult pentru cei care pot sa ma ajute cu un sfat. Azi dimineata pe la 6, pur intamplator, am primit un email de la olx cu anunturile noi ce s-au adaugat in ultima vreme, printre ele era si acest anunt:
    Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.

    Masina este in bugetul meu, pare ok, si as vrea sa va rog sa va uitati la ea si cei cu ochi atenti sa imi spuna de vad ceva suspect la ea. Astept pana la pranz si vreau sa sun proprietarul si eventual sa ma duc sa vad masina chiar azi. Dintr-un scurt search pe net se pare ca proprietarul are service auto in Breaza. intentionez, inainte de a o cumpara, sa o duc si la MB sa o verifice si ei, eu nemaiavand MB pana acum.
    Va multumesc.

  • #2
    Salutare colegu , sincer eu cred ca masina asta a fost 100% taxi, E200 clasix, piele, are bancheta din spate specifica taxi. Vezi daca accepta o verificare la reprezentanta , ca eu am patit-o deja. Am fost sa iau una si inainte de a ma porni a zis omul ca merge la reprezentanta, dar cand am ajuns a zis ca nu are timp de asa ceva. Succes

    Comment


    • #3
      Din poze , sub nici o forma nu e 2011 , pachet chrom .....parbriz incalzit...a era sa uit , presuri de taxi , la prima strigare, oferta la 300..000 -400 000 km .Ma indoiesc sa aiba 7gtronic .

      Comment


      • #4
        De asta vreau s întreb pe forum. Probabil ca cei care au MB vd diferenele subtile. Eu nu as fi foarte suprat dac e e200 pt taxi, am un prieten cu e200 fcut pe taxi doar ca a fost luat de noua din România i cred ca faptul ca e fcut pt taxi e un avantaj, pe la roi. În fine, atept s rspund individul la mesajele mele, sigur vreau s o duc la MB la verificare. Dac nu e 2011 poate fi maxim 2010, nu? Dar cutia asta 7g tronic îmi da de gândit. De când au început s fie puse cutiile astea pe mainile astea? Am un coleg la munc care are tot e200 2010-2011 i are cutie automat cu 5 viteze, nu 7.

        Trimis de pe al meu Nexus 5X folosind Tapatalk


        Incearca sa scrii fara diacritice, e o buba recenta a forumului.
        Last edited by cutaresku; 02-28-2016, 14:16 PM.

        Comment


        • #5
          In primul rand incearca sa scrii corect .
          Masina pare dupa bara fata an 2009 , cutia nu este 7g. Km din bord sunt cam putini , vezi daca accepta verificare la reprezentanta , acolo de obicei au si tester de vopsea .

          Comment


          • #6
            A fost taxi 100%, km , sigur sunt multi mai multi , părerea mea, sunt peste 400000 ...
            Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

            Comment


            • #7
              Cere seria de caroserie si vedem exact ce si cum.
              http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


              www.mbretrofit.ro

              Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

              Comment


              • #8
                Am sunat. Anunul e cu 178 mii km, el zice ca în calculator ultima revizie e la 180 mii, apoi a mai fcut el vreo 30 mii, zice ca i-ar fi spus cineva ca capota si o aripa au fost revopsite, el nu tie nimic, a zis ca imi da seria si inca astept. Masina luata de la un iranian. De asemenea zice ca sigur nu a fost taxi.

                Trimis de pe al meu Nexus 5X folosind Tapatalk

                Comment


                • #9
                  Asteptam atunci...
                  http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                  www.mbretrofit.ro

                  Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                  Comment


                  • #10
                    Antena si scaunele tradeaza....


                    Sent from my iPhone using Tapatalk

                    Comment


                    • #11
                      Buna seara. Revin dupa ce am vazut alta masina in bucuresti: http://olx.ro/oferta/vand-mercedes-b...tml#27707cc7ce
                      M-am intalnit cu vanzatorul la MOL la pacii si am vazut masina. Masina e cea din poze, descrierea anuntului n-are nicio treaba cu masina. L-am intrebat direct care e treaba cu masina si el a spus ca e taxi, 300 si ceva de mii de km, el avand vreo 4 la vanzare acum, le ia din germania pe persoana fizica, direct cu km dati inapoi ca asa i le vand turcii, iranienii, afganii sau alte natii, toate masinile lui sunt taxi si sunt ft bune, sunt dpdv mecanic si electric imepcabile, toate le baga la curatat/spalat si apoi le pune la vanzare. mai mult decat atat m-a asigurat ca nu gasesc la pretul asta un E care sa nu fi fost taxi, toate au fost rulate sute de mii de km dar nici ca ar avea vreo problema. La portbagaj se vedea clar ca nu se inchide bine, inauntrul cosmetizat, la fel si motorul, mi-a aratat el pe acolo ca in fata nu a fost lovita ca daca nu se vedea pe nu stiu ce bare, iar la un scurt test drive masina nu troncanea-bocanea dar mi se parea ca are niste zgomote in plus pe la motor si cand schimba, vor fi de la uzura. Oricum m-a dezamagit cu totul cand mi-a spus ca la banii astia nu gasesc masina care sa nu fi fost taxi in germania si ca ele suntft fiabile. Ok, de acord cu el ca toate au fost taxi, dar as plati pt ea un pret corespunzator. Voi ce credeti, se gasesc E-uri 2010-2012 care sa nu fi fost taxi in jurul sumei de 12000 euro?

                      Comment


                      • #12
                        Samsarul are perfecta dreptate privind preturile, insa minte la capitolul stare tehnica. O masina nu poate fi impecabila tehnic la acest pret.
                        Masini cinstite, vandute de nemti cinstiti, gasesti pe autohus.de.
                        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by madrian View Post
                          Buna seara. Revin dupa ce am vazut alta masina in bucuresti: http://olx.ro/oferta/vand-mercedes-b...tml#27707cc7ce
                          . Voi ce credeti, se gasesc E-uri 2010-2012 care sa nu fi fost taxi in jurul sumei de 12000 euro?
                          Eu zic ca poti gasi o masina fara sa fi fost taxi in banii astia , DAR sigur a fost lovita ,rasturnata , facuta din 2 ....sau cu km peste 200.000 , " ca noua , impecabila , nu troncane , nu bate " .

                          Comment


                          • #14
                            sfat achizitie e220 2011 -urgent va rog

                            Eu raman la prerea mea, masina luata de noua din RO e sfanta !
                            Decat una cu 3-400k din Germania, mai bine una din RO cu 1-150k.

                            Sent from my iPhone using Tapatalk

                            Comment


                            • #15
                              @Yanis nu are cum sa gaseasca cu 1-150000 km la 12000 euro.Nici macar la unul in foame de bani chiar daca e cumparata si rulata doar in Romania si chiar daca e cheala de optiuni.
                              Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF