Tot ce ai enumerat tu pot fi vazute atat ca minusuri dar si ca plusuri: cutia manuala - mult mai fiabila fata de automata, consum - niciodata nu depaseste 16 litri/100 km oricat ai sta in trafic, trapa - e frumos, dar aduce si probleme dupa ea(scartie 90% din cazuri, multe sunt defecte) motorul nu are cine stie ce performante e adevarat, dar crede-ma are putere suficienta, plus iarasi mult mai fiabil ca un diesel si mult mai rafinat si mai ieftin la intretinere. Un ultim si mare plus este ca statistic vorbind in Romania si nu numai masinile pe benzina sunt mai ingrijite si cu kilometri mai putini. Masinile diesel in marea lor majoritate din pacate, in special meredes-uri aduse in Ro, sunt foste masini corporative sau foste taxi cu optiuni minime si cu multi kilometri care nu au avut o viata tocmai usoara. Sunt si diesel-uri echipate bine si cu kilometri putini, dar sunt rare, scumpe si de regula cu motoare mari 2,7 si mai mare. Din aceasta cauza eu tot timpul am preferat motoarele pe benzina. Hai ca am scris suficient
Multumesc pt urari!

Comment