Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat achizitie E220

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

OFF : http://olx.ro/oferta/mercedes-e320-I...tml#0013d506d9
    Am vrut eu sa o cumpar prin octombrie 2014 parca, era a lu un baiat din tecuci si a dat-o cu 3800e. Tot ce zice in anunt ca s-a schimbat la ea, este schimbat de fostul proprietar, nu cel care o vinde acum. Actualul doar ia pus jantele alea oribile si cateva mii de euro la pretul achizitiei. ""

Ceva care imi place si par ok :
    Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.

Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.
    http://oi58.tinypic.com/295cvn5.jpg

Comment

Masina din lincul al 2-lea a ajuns la Galati,ii skimba baiatul azi cureaua la accesorii,din ce am inteles de la el ar mai fi cite una alta de skimbat,nu m-a impresionat masina

Comment

Gyuky, cea din link-ul de mai jos e cea pe care am vrut-o eu.
        Masina intr-adevar era ingrijita si ar fi meritat cumparata dar proprietarul din Bucuresti n-a fost serios.
        Acum proprietarul din Bihor care a repus-o la 2 zile la vanzare nu stiu cat de serios o fi

Comment

Cred ca e vrajeala anuntul daca zici ca e de 2 zile,masina sigur e la Galati cumparata de vreo 3 zile de la Bucuresti.Nu stiu ce fel de teapa o mai fi sau ce o fi

Comment

Si mai ciudat.
            Eu am fost cu ea la service inainte sa o vanda proprietarul, deci daca il cunosti pe cel care a cumparat masina sa ii transmiti sa verifice urmatoarele:
            Placute + discuri spate;
            Brate inferioare dreapta + stanga fata (trebuie schimbate neaparat)
            Bielete antiruliu fata;
            Capete bara stanga si dreapta + geometrie;
            Caseta directie (pierde mult ulei);
            Curge ulei de la motor (nu stiu exact ce garnitura trebuie inlocuita)
            Ulei cutie
            Ulei si filtre motor + ceva garnituri
            Sub masina se vad pragurile crapate si reparatia avuta la portbagaj.
            Asta a constatat service-ul la care am dus-o eu.
            La Star 3 nu am mai reusit sa ajung.

Comment

Caseta de directie a reconditionat-o proprietarul i-a dat baiatului si garantia,a skimbat discuri spate si placute,tot vechiul proprietar

Comment

Originally posted by Play3r View Post
                Si mai ciudat.
                Eu am fost cu ea la service inainte sa o vanda proprietarul, deci daca il cunosti pe cel care a cumparat masina sa ii transmiti sa verifice urmatoarele:
                Placute + discuri spate;
                Brate inferioare dreapta + stanga fata (trebuie schimbate neaparat)
                Bielete antiruliu fata;
                Capete bara stanga si dreapta + geometrie;
                Caseta directie (pierde mult ulei);
                Curge ulei de la motor (nu stiu exact ce garnitura trebuie inlocuita)
                Ulei cutie
                Ulei si filtre motor + ceva garnituri
                Sub masina se vad pragurile crapate si reparatia avuta la portbagaj.
                Asta a constatat service-ul la care am dus-o eu.
                La Star 3 nu am mai reusit sa ajung.
                Si atunci care e sensul de a cumpara asa masini la asa pret? Reparatiile de mai sus costa f multi bani si cu siguranta mai sunt si alte chestii legate de elctronica. Asa masini de obicei vin cu tot buchetul de defectiuni. Pacat ca lumea care doreste sa cumpere E class, in primul rand se uita la pret si dupa aceea la starea tehnica a masinii(ceea ce la mercedes si in special la W211) - strategie foarte gresita. In asa caz mai bine cumperi alta marca si alta clasa - mai mica si mai simpla.
                Last edited by t_slavik; 04-06-2015, 11:36 AM.

Comment

@Vava - asta mi-a spus si mie ca va reconditiona caseta si ca schimba placutele pe spate (fara discuri pentru ca lui i se pareau inca bune). Cand am vorbit ultima oara cu el mi-a spus ca a vandut-o unor baieti care nu au pus intrebari si ca i-a fost mai simplu sa o vanda fara sa o repare. Acum ori nu voia sa mi-o dea mie si m-a mintit, ori nu e reparata, ori avea ceva de ascuns la testul Star 3 pe care urma sa-l facem masinii.
                  Roga-ti prietenul sa o verifice atent sa vezi daca ce a zis proprietarul ca repara, a si reparat si fa-i un test Star 3 poate apare ceva neplacut.
                  @t_slavik - am ajuns si eu la concluzia ta, daca vreau o masina buna trebuie sa-mi suplimentez bugetul si eventual sa ma duc eu personal in Germania dupa ea.

Comment

@Player

Dupa lungi cautari ,cum de altfel faci si tu,uite cum a ajuns povestea mea.In sfarsit mi-am gasit masina,si doamne ajuta bine ca mi-a dat dumnezeu minte si nu m-am zgarcit!Masina este luata de la un prieten care lucreaza prin iordania cert este ca 4 luni e plecat ,2 luni e in tara.Masina a luat-o de noua de la autoklass.Cand l-am sunat acum 2 sapt,sub 14k nu vroia sa o lase...masina ingrijita toate reviziile la zi cu carte.Mi-a dovedit prin facturi ca in ultimul an jumatate a investit in ea 3000e.Sapt trecuta ma suna sa-mi zica:hai sa facem actele,ca mama a fost diagnosticata cu cancer si am nevoie urgent de bani...si uite asa m-am pricopsit cu ea,pret 11k euro.
                    Masina este absolut impecabila si are doar 156000 reali verificati si para verificati.
                    Nu vreau sa ma laud dar chiar obosisem sa mai caut sa bat drumuri si sa pierd bani si nervi !
                    Aici este o poza cu masina :

Concluzie:ORI O IEI DE LA CINEVA CUNOSCUT,ORI DIN GERMANICA,TOT CE SPUNE T_SALVIK ESTE ADEVARAT:JAFURI,CAZANE,MIZERII!

Comment

Buna decizie.Cum spunea cineva un mercedes ieftin e ..scump.Sa te bucuri de ea.

Comment

O parere va rog despre:http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C36257513.html
                        am vazut-o si ce mi-a sarit in ochi:
                        1. vopsea scursa pe cantul portbagajului, suruburile cu vopsea sarita la balamalele de sus ale usilor dreapta, masina de fumator si are fata scrumierei de alta nuanta fata de restul lemnului, are carte de service la reprezentanta din C-ta-ultima facuta in 2013, nov. la 90kkm.

Seria:WDB2110081B379763

As dori sa fac un test drive si apoi sa o duc in reprezentanta la verificat.

Orice sfat sau recomandare din partea celor experimentati este de apreciat!

Multumesc,

C.

Comment

Salut darem

De probleme nu stiu ce sa iti zic,dar vezi ca si cartile de service se falsifica....
                          2.Pretul este cam mare dupa parerea mea 12 si ceva iti iei w212

Comment

darem

Mai cere odata vinul,si vezi daca e corect ,din vinul pe care l-ai dat site-urile de decodare imi arata ca este un e-class galben,din...2001

Comment

Originally posted by amir94 View Post
                              De probleme nu stiu ce sa iti zic,dar vezi ca si cartile de service se falsifica....
                              2.Pretul este cam mare dupa parerea mea 12 si ceva iti iei w212

La 12000 si ceva euro iti cumperi w212 doar fost taxi , indiferent de ce culoare are.

Comment

Vin-ul este corect, l-am fotografiat si l-am postat aici.
                                Alte pareri?

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF