Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat achizitie E220

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Test Star,test vopsea,articulatii,verificat geometria sa nu fi fost lovita si reparata.Cam asa

Comment

@play3r

Cea la 4700 de pe olx,nu am vazut-o dar din poze se vede:
      Bara fata,raschetata,zgariata
      Bara spate,raschetata,zgariata
      In fata la garda de sol,cateva bucatele sparte
      Cam trasa de spate ,amortizoarele spate cam lasate zic eu,poate cara mult cu ea
      Ulei pe asfalt langa ea,sa nu fie de la ea
      Taxa NEPLATITA,minim 1000euro taxa,iti depaseste bugetul si nici nu cred ca mai lasa ceva la ea,e destul de ieftina
      Bafta la cumparare

Comment

Nu caut o masina ca iesita de pe poarta fabricii, adica nu ma deranjeaza o zagrietura pe ici pe acolo.
        Important e ca parte mecanica sa fie buna. Acolo intra bani seriosi daca sunt probleme.
        Un polish si o cosmetizare interna ma costa 200 euro cel mult.

Comment

re'

Ok ,am inteles,la asta ar fi amortizoarele spate,TAXA+acele pete de ulei din jurul ei(daca or fi de la ea)

Comment

Petele sunt de la apa cum a fost spalata.Nicidecum de ulei

Comment

Am vazut masina din anuntul de mai sus si la prima vedere si la proba de drum a parut a fi buna.
              Am programat o verificare la service si situatia s-a intors la 180 de grade.
              Piese de schimbat:
              Placute + discuri spate;
              Brate inferioare dreapta + stanga fata;
              Bielete antiruliu fata;
              Capete bara stanga si dreapta + geometrie;
              Caseta directie (pierde ulei);
              Ulei cutie
              Ulei si filtre motor + ceva garnituri

Incep sa-mi pierd increderea ca o sa gasesc ceva cat de cat bun :|

Comment

Mie nu mi se pare ca ar costa enorm sa o pui la punct. Si mai ales la cat dai pe ea. Dar esti sigur ca mergi apoi cativa ani fara sa mai schimbi nimic. Pentru caseta de directie gasesti chit si se reconditioneaza. Sunt niste semeringuri. La fel poate si in celelalte cazuri se pot gasi solutii mai convenabile. Deci nu te speria ca la cat dai pe ea, trebuie sa mai pui un pic sa o aduci in toate mintile. Nici nu avea cum sa fie impecabila la banii astia.

Comment

Am vorbit acum cu propietarul si a fost de acord sa repare el caseta de directie si sa schimbe placutele pe spate plus ulei si filtre.
                  Sincer nu ma asteptam sa se ofere el sa repare caseta.

Pare o persoana de incredere si cred ca ne vom intelege in final.

Comment

Originally posted by Play3r View Post
                    Am vorbit acum cu propietarul si a fost de acord sa repare el caseta de directie si sa schimbe placutele pe spate plus ulei si filtre.
                    Sincer nu ma asteptam sa se ofere el sa repare caseta.

Pare o persoana de incredere si cred ca ne vom intelege in final.
                    Sa te asiguri ca ce are caseta se remediaza doar cu acel chit de reparatie care oricum este ieftin , mai mult dureaza demontatul si montatul. Daca are joc in cremaliera e mai rau pentru ca nu se poate reconditiona , unii o regleaza din melc si o perioada functioneaza relativ ok , volan mai greoi , dupa care se duce definitiv.

Comment

Ok. Multumesc pentru sfat.
                      O sa ma sigur ca reparatia s-a facut corect.
                      Oricum service-ul lui si-a luat angajamentul ca ofera 1 an garantie pentru reparatia casetei.

Comment

Originally posted by steradulescu View Post
                        99% din masinile din Ro sunt jafuri.
                        Tin sa te contrazic, si daca nu ma crezi te invit la mine acasa, sa verifici unde vrei 3 masini (reprezentanta, itp, testere):
                        Sprinter 2003 2,2 cdi 215.000 km cateva puncte de rugina, dar nu e mancata tabla
                        E Klass 2006 3.0 cdi, v6 222000 km, fara nici o problema
                        Passat 2006 B6 2.0 tdi, BMP are defect doar buzzerul de la senzorii de parcare pe care inca nu l-am schimbat...
                        Nu le consider pe nici una rabla, sau tzeapa la o eventuala vanzare, dar de vandut nu le vand nici una

Comment

Poate nu m-am exprimat corect(greseala mea),99% din cele care sunt la vanzare.Tu intri in aia 1% plus ca nu le vinzi.Daca erai in aia 99% nu erai pasionat de marca.

Comment

re'

Sa inteleg ca ochiul meu inca vede bine si ca ce am zis eu ca e ulei,defapt ulei este !

Comment

Nu Amir94, in poze era doar apa.
                              Uleiul si problema la caseta s-au vazut abia dupa ce s-a dat scutul masinii jos.

Oricum intre timp domnul a vandut masina "unor baieti care nu au pus intrebari", baieti care au si pus-o la revanzare pe OLX cu pret putin mai mare

Mai bine ca am stat cuminte si ca am pus intrebari.

Comment

Asta e piata auto din Ro,masinile sunt plimbate de la unul la altul(bisnitari) si fiecare mai pune ceva la ea si vai mama ei de masina la ce pret ajunge si in ce stare.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF