Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ceva frumos?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ceva frumos?

Un e200 sau e220 w211,la 7500euro?gasesc oare ?Si mai exact unde?Nu vreau Germania ,ca nu am timp de umblat.Ma intereseaza mai mult sa fie ingrijita!
    Mersi!

Pai depinde de an ,2003 sau 2007 ce vrei mai exact?

Comment

Salut

Nu prea ma intereseaza anul,bine daca ar fi dupa 2003 ar fi ok!Vreau motor nu mai mare de 2200cmc,si sa fie ingrijita,nelovita,nereparata vorbind de capota,iar la motor sa aiba reviziile facute,sa nu fie omorat.
      Asta imi atrasese atentia:

Dar nu stiu sigur,nu prea stiu la ce sa ma uit,tu ce zici de el?
      Last edited by amir94; 03-19-2015, 14:48 PM.

Comment

Frumos si ingrijit http://www.clubmercedes.ro/vand-merc...03-t42198.html

Comment

T slavik motorul e cel mai mare ,,dezavantaj'' ca daca era mai mic o dadeai repede.

Comment

Salut

Dupa parerea mea,nu motorul e dezavantajul la t-salvic,ci faptul ca in 2003,taxa nu era,deci in momentul de fata trebuie platita taxa care e in jur de 1200euro,daca a calculat bine calculatorul pe care l-am gasit.Cel putin din partea mea si distanta e un dezavantaj,eu stau in bucuresti ,el in iasi.Masina e ingrijita si il cred,dar din pacate aceste 2 inconveniente can descurajaza...

Comment

Eu zic ca asta ar corespunde cerintelor tale :
              Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Sent from my Benz

Comment

Originally posted by steradulescu View Post
                T slavik motorul e cel mai mare ,,dezavantaj'' ca daca era mai mic o dadeai repede.
                De ce? Se incadreaza in pragul de impozit de la 2000 cmc la 2600 cmc. Impozitul la ea e 960 lei. Plus ca motorul M112 se remarca prin fiabilitate si relativa simplitate(fara turbine, fara compresoare).
                Last edited by t_slavik; 03-20-2015, 09:30 AM.

Comment

Pentru ca se considera masini de lux.

Comment

Originally posted by AdiSAdi View Post
                    Pentru ca se considera masini de lux.
                    Am avut in vedere ca motorul de 2.6 litri benzina si cel de 2.2 litri cdi se afla in aceeasi categorie de impozitare - adica 800 - 1000 lei

Comment

Da impozitul e tot pe acolo,in schimb te rupe la asigurare.

Comment

RCA-ul 570 lei/an, dar depinde si de varsta soferului.

Comment

520ron/an la sofer de 35ani, acelasi motor 2,6benz.
                          http://oi58.tinypic.com/295cvn5.jpg

Comment

Originally posted by yanis2222 View Post
                            Eu zic ca asta ar corespunde cerintelor tale :
                            Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Sent from my Benz
                            Struto-camila, volan pre-facelift, exterior avantgarde, interior de pre-facelift classic, ex-taxi, km afisati la jumatate fata de realitate, taxa de platit.

Comment

http://www.autovit.ro/mercedes-benz-e-220-C36672931.html

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF