Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Am sanse sa gasesc un w211 e220 bun la 6000 euro ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am sanse sa gasesc un w211 e220 bun la 6000 euro ?

Sunt in cautare de un e220 ,am un buget de 6000 euro maxim, si as vrea sa stiu daca am sanse sa gasesc o masina buna ,fara sa fiu nevoit sa bag alti bani in ea dupa ce o cumpar, as vrea ceva dupa 2005 si inmatriculata ro.
    Sau sa ma orientez spre altceva,adica daca nu sunt sanse sa gasesc ceva bun la banii astia ..
    Pe internet este plin de anunturi cu masini pe care le prizinta ca fiind fara probleme sau impecabile ,intre 6-7000 euro dar sunt cam sceptic,mai ales dupa ce m-am documentat mai bine despre aceasta masina si am inteles ca sunt foarte multe aduse din germania ,foste taxiuri,cu peste 5-600 000 km ,sau cu diferite alte probleme,la sbc sau la cutia de viteze (as vrea ceva cu cutie automata, spre ce fel de cutie ma sfatuiti sa ma orientez ?) , asta ma cam sperie si ma face sa fiu foarte reticent inainte sa o cumpar ..
    Cei care mai aveti experienta in cumparare-vanzare sau cunoasteti mai bine piata , astept cateva raspunsuri ..
    Last edited by Alex112; 02-20-2015, 19:01 PM.

Ce parere aveti de asta http://olx.ro/oferta/mercedes-e-220-...5-ID2I6Dd.html ?

Comment

Salut, tu ai citit bine anuntul?
      Uitate ca specifica clar ce a schimbat la masina anul trecut, daca dovedeste ca a pus piesele noi, ma refer la SBC si placa electronica din cutie e ok.
      Daca a pus piese din dezmembrari e nasol, o sa cada din nou aceste piese cat de repede.
      Mai mult decat atat, cere o serie de sasiu sa vedem daca a fost sau nu Taxi.

Sinceri in banii astia pana in 6000 nu o sa gasesti ceva bun, la banii astia se vand W203 in nici un caz E-class modelul acesta.

Tii neaparat sa fie automata?

Succes.
      Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
      Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Salut, am urmarit 3-4 luni piata auto a w211. Eram innebunit dupa model si mi-am dorit unul neaparat, pana la urma mi-am luat e240 (vezi la My Car). Cel mai ok 2.2cdi din ro mi s-a parut asta :http://olx.ro/oferta/mercedes-benz-e...tml#7d351333ac

Spor la cautat, eu am asteptat vreo 4 luni pana am gasit-o si a meritat.
        http://oi58.tinypic.com/295cvn5.jpg

Comment

Am urmarit si eu aspectul acesta ridicat de tine pentru un prieten cate vrea neaparat w211. A avut un w203 pe care l-a dat si acum e gata sa ia un E la 5500 de euro...w211. Eu l-am sfatuit sa bage banii in w203 si sa-l faca nou...masina al carei prim proprietar era in Ro cu taxa platita, etc.
          El a decis altfel...sper sa iasa bine .
          Eu m-as orienta catre o clasa mai jos...un an mai mic si sa-mi ramana bani pentru investitii/reparatii.
          Ma refer la consumabile, apoi curatare galerie de admisie, turbo, frane aranjate...etc. Poate niste roti, un polish, faruri aranjate, cauciucuri noi si lista poate continua.
          Last edited by adidc; 02-21-2015, 22:32 PM.
          E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
          C180 W202, 1994
          W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Originally posted by Jacob View Post
            Salut, tu ai citit bine anuntul?
            Uitate ca specifica clar ce a schimbat la masina anul trecut, daca dovedeste ca a pus piesele noi, ma refer la SBC si placa electronica din cutie e ok.
            Daca a pus piese din dezmembrari e nasol, o sa cada din nou aceste piese cat de repede.
            Mai mult decat atat, cere o serie de sasiu sa vedem daca a fost sau nu Taxi.

Sinceri in banii astia pana in 6000 nu o sa gasesti ceva bun, la banii astia se vand W203 in nici un caz E-class modelul acesta.

Tii neaparat sa fie automata?

Succes.
            Totusi as vrea ceva automat,parca nici nu i-ar sta bine la un E class cu o cutie manuala .. Am vorbit cu el si mi-a spus ca sunt schimbate in reprezentanta ,cu garantie .

Comment

Originally posted by GYUKY View Post
              Salut, am urmarit 3-4 luni piata auto a w211. Eram innebunit dupa model si mi-am dorit unul neaparat, pana la urma mi-am luat e240 (vezi la My Car). Cel mai ok 2.2cdi din ro mi s-a parut asta :http://olx.ro/oferta/mercedes-benz-e...tml#7d351333ac

Am vazut-o ,e foarte frumoasa.Sa o stapanesti sanatos Referitor la e2.2cdi pare ok masina dar este manuala si eu cautam ceva automat

Comment

Originally posted by adidc View Post
                Am urmarit si eu aspectul acesta ridicat de tine pentru un prieten cate vrea neaparat w211. A avut un w203 pe care l-a dat si acum e gata sa ia un E la 5500 de euro...w211. Eu l-am sfatuit sa bage banii in w203 si sa-l faca nou...masina al carei prim proprietar era in Ro cu taxa platita, etc.
                El a decis altfel...sper sa iasa bine .
                Eu m-as orienta catre o clasa mai jos...un an mai mic si sa-mi ramana bani pentru investitii/reparatii.
                Ma refer la consumabile, apoi curatare galerie de admisie, turbo, frane aranjate...etc. Poate niste roti, un polish, faruri aranjate, cauciucuri noi si lista poate continua.
                Nu vreau sa ma regasesc in situatia de a fi intr-un w203 si sa vad un w211 in trafic ,sa imi plang alegerea ) . Nu e graba ,poate reusesc sa mai stang niste bani si sa gasesc un 211 bun
                La 5500 poate gaseste una buna dar inscrisa pe Bahamas BG )

Comment

Si virgina si cu experienta...cam greu.Acum, ca sa imi dau si eu cu parerea:

-decit 200 000 km rulati in Romania, mai bine mai bine 400 000-500 000 km rulati afara ( iti spun din proprie experienta);daca vrei, putem si detalia de ce si cum
                  -decit sa iti iei o masina sau un model de masina care nu iti place dar o iei doar ca e buna, mai bine nu o iei; e ca si cum te-ai insura cu femeia care nu iti place dar o iei de gura familiei; o sa ii gasesti tot timpul nod in papura si o sa fii nefericit
                  -asa ca ia cea ce iti place ( in limita bugetului, dar cu o doza de realism) si mai bagi bani in ea pe parcurs si vei avea numai satisfactii

Comment

Originally posted by PYZ View Post
                    Si virgina si cu experienta...cam greu.Acum, ca sa imi dau si eu cu parerea:

-decit 200 000 km rulati in Romania, mai bine mai bine 400 000-500 000 km rulati afara ( iti spun din proprie experienta);daca vrei, putem si detalia de ce si cum
                    -decit sa iti iei o masina sau un model de masina care nu iti place dar o iei doar ca e buna, mai bine nu o iei; e ca si cum te-ai insura cu femeia care nu iti place dar o iei de gura familiei; o sa ii gasesti tot timpul nod in papura si o sa fii nefericit
                    -asa ca ia cea ce iti place ( in limita bugetului, dar cu o doza de realism) si mai bagi bani in ea pe parcurs si vei avea numai satisfactii
                    Asta cred ca o sa si fac,incerc sa gasesc masina cu cele mai putine si ieftine defecte ...exclus vreun defect la cutia de viteze,motorul,sbc -astea pe ce fel de tester se pot verifica la sange ,sau in ce mod ,daca exista cea mai mica problema sa apara la verificare ?
                    Sau la ce sa mai fiu atent,senzori sau alte probleme care o sa coste mult in caz ca trebuie schimbate ?
                    Last edited by Alex112; 02-22-2015, 08:29 AM.

Comment

Masini sunt daca sti unde sa cauti. Am vazut ieri masina si acum ramane sa aleaga prietenul meu daca o ia. E inmatriculata in Ro...Bihor. Arata bine, merge bine si costa 5500. Nici mie nu-mi vine sa cred dar asa e....deci se poate gasi.
                      E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                      C180 W202, 1994

Comment

Originally posted by adidc View Post
                        Masini sunt daca sti unde sa cauti. Am vazut ieri masina si acum ramane sa aleaga prietenul meu daca o ia. E inmatriculata in Ro...Bihor. Arata bine, merge bine si costa 5500. Nici mie nu-mi vine sa cred dar asa e....deci se poate gasi.
                        Pai cred ca e masina pe care am postat-o eu mai sus, avantgardeul gri,am vb si eu cu proprietarul si tot la 5500 a zis ca o lasa. Sa imi spui daca a cumparat-o prietenul tau si cum se prezinta ,sunt curios

Comment

Nu e ala. Are numar BH __ YZY ...am pus liniutele pentru ca nu mai stiu cifrele nu de alta.
                          Omul a luat masina. Arata bine si merge bine momentan. Sigur ca e prea devreme sa spun (ori eu ori el) mai multe.
                          Din cate am inteles cu taxa de inmatriculare nu e prea clara treaba, in sensul ca cel de la care a luat-o nu e cel care a platit taxa asa ca nu stie inca daca a fost recuperata sau nu.
                          Pe de-alta parte el zice ca de azi se apuca sa-si recupereze taxa la C-ul pe care l-a vandut (W203 220 cdi). Asa ca daca si cand isi scoate banii vor fi suficienti pentru a achita la E-klass (pentru ca timbrul verde e mai mic decat taxa initiala de prima inmatriculare).
                          E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                          C180 W202, 1994

Comment

Originally posted by GYUKY View Post

Salut, cunosc masina din anutul de pe olx, arata bine, dar nu o recomand, a fost detinuta de tata unui fost coleg , masina a facut sute de mii de km , a avut motorul schimbat undeva pe la 600.000 de km si la atatia km nu doar motorul se uzeaza.

Comment

Se gasesc masini bune la 6000€, trebuie doar ceva rabdare.
                              Eu unul am gasit la 6100€, cu taxa platita, fara nici un defect sau eroare....bafta.
                              ImageUploadedByTapatalk1424714990.459383.jpg

Sent from my Benz

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF