Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

sfat achizitie w212 clasa e 220

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sfat achizitie w212 clasa e 220

Salut de ceva vreme cochetez cu ideea de a cumpara un mercedes clasa e caravan! Am oscilat si cu un bmw 520 dar cred ca raman la mertz! Am inteles ca ar fi mai puturoase fata de 520! Asa e? Voi ce ziceti?
    Teoretic inclin sa-l iau pe asta http://www.soco.be/StockOccasions/Me...A36148101.aspx
    Voi ce parere aveti? Mie imi pare super! Adica are tot ce imi doresc de la o masina!
    Cred ca sunteti satui de aceste intrebari dar va intreb si eu, cam ce probleme ar fi la aceste masini, ce trebuie schimbat la achizitionarea ei? Ce fel de distributie are motorul? La pana in 100.000 daca e pe curea se schimba? La cat se schimba deobicei? Cam ce consum are un caravan e220 ca cel de mai sus?
    Multumesc anticipat!

Originally posted by Ursu82_kiki View Post
    Salut de ceva vreme cochetez cu ideea de a cumpara un mercedes clasa e caravan! Am oscilat si cu un bmw 520 dar cred ca raman la mertz! Am inteles ca ar fi mai puturoase fata de 520! Asa e? Voi ce ziceti?
    Teoretic inclin sa-l iau pe asta http://www.soco.be/StockOccasions/Me...A36148101.aspx
    Voi ce parere aveti? Mie imi pare super! Adica are tot ce imi doresc de la o masina!
    Cred ca sunteti satui de aceste intrebari dar va intreb si eu, cam ce probleme ar fi la aceste masini, ce trebuie schimbat la achizitionarea ei? Ce fel de distributie are motorul? La pana in 100.000 daca e pe curea se schimba? La cat se schimba deobicei? Cam ce consum are un caravan e220 ca cel de mai sus?
    Multumesc anticipat!

Uita-te pe mobile.de si ai sa vezi masini asemanatoare cu peste 400K km care au motoarele inca in functiune. Asta sub 100K este inca in rodaj...
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

As mai avea niste nelamuriri in legatura cu dpf-ul! Iti poti da seama cand se face regenerarea?? Cat dureaza? La opel iti poti da seama daca te uiti la consumul instant, la mercedes e la fel??
      In alta ordine de idei am fost la garaj pentru masina! Sincer sa fiu, pot sa zic ca sunt super excitat de masina, ce fel arata si ce dotari are! Scrie pe ea Blue efficience, mai exact ce inseamna?? este din ianuarie 2011! Maine ma duc la banca sa iau banii si sa o iau la o tura ) ! se poate cineva sa ma ajute cu o decodare VIN??
      WDD2122021A361481
      Multumesc!!

Comment

Gata am luato, o sa fac si un topic dedicat ei! Interesant este ca cineva din bucuresti a contactat garajul pentru masina! Banuiesc ca cineva care a vazut topicul aici! ) Dar ea a fost rezervata deja!

Comment

Sa o stapanesti sanatos!

Comment

Multumesc! Eu am trecut de la opel la mercedes! Un pas destul de mare! Am 1001 intrebari dar nu prea activeaza lumea pe aici, si raman cu intrebarile )

Comment

Sunt putini colegi activi pe forum cu w212 , raspund cu placere la intrebari , fa-i o prezentare.

Comment

Astazi cand ajung acasa o sa-i fac un topic

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF