Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

w211 e270

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• w211 e270

Buna seara, desi e prima mea postare cred ca am reusit sa citesc aproape toate postarile despre w211.
    De ceva timp eram hotarat sa achizitionez acest model, dar abia acum am reusit sa strang si bugeul de ~ 7000 e. Dupa lungi cautari am ramas la acestea doua:
    Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

As dorii sa vad si parerea voastra despre ele. Nu prea am gasit informatii despre motorul de 163 cp, ce stiti despre el? Difera doar softul?
    Astept si alte linkuri cu masini recomandate de voi. ( de preferat din ro)

Pe prima n-as da banii niciodata, chiar daca are kilometri mai putini (sa presupunem ca sunt reali) si pret mai mic. Se vede ca nu a fost intretinuta. Degeaba se numeste Mercedes daca arata jalnic.
    Pe cea de-a doua as fi tentat s-o vad. Pare o masina ingrijita.
    Iar bugetul de 7000 euro, este foarte limitat. Nu se stie niciodata ce surprize iti poate oferi o astfel de masina si reparatiile nu sunt ieftine deloc. 500 euro care-ti mai raman teoretic, nu-ti ajung de un schimb de uleiuri si filtre la motor si cutie (vorbesc de o eventuala revizie efectuata cu piese OEM), asa ca gandeste-te bine.
    Last edited by daniel_tandara; 01-26-2014, 01:10 AM.

Comment

Banii astia sunt doar pentru achizitie. Revizia, actele, bara facelift, jenti amg si multe altele sunt in alta categorie.

Comment

Le-as face o vizita la amandoua. Un test drive cu fiecare nu strica sa faci. Cosmetizarea in vederea vanzarii nu tine loc de buna functionalitate a masinii si o atentie sporita ca toate dotarile ei sa fie functionale, orice mesaj aparut in bord trebuie tratat cu maxima seriozitate.
        Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
        Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
        Onorez comenzi si in Bucuresti
        Tel. 0736375626 Marian

Comment

La primul anunt "ful de ful " as zice pas.

Comment

Si eu tind spre al doilea. Cum am spus si mai sus, as dorii cateva informatii despre acest motor. (difera turbina/injectoarele/softul)
            Modelele cu navigatie mare au mufa de auxiliar in torpedo? Vedeti prin poze vrun indiciu ca ar avea logic 7?

Comment

Originally posted by al_ex View Post
              Vedeti prin poze vrun indiciu ca ar avea logic 7?
              La mine avea un sticher pe tapiteria boxelor din usi cu inscriptia Harman Kardon...

Comment

Mai pune bani si ia ceva calumea lasa naiba barile de facelift,jante si pe dracu ) defapt la 20 de ani e normal dar incerc sa iti dai sama ca e mai important o masina buna decat sa arate bine si sa impingi la ia.
                Uite`te la km mai putini unpic, intretinuta, facturi si istoric.

Comment

Am fost si eu in aceeasi situatie , cautam un w211 pana in 7000 de euro. Timp de mai bine de un jumatate am tot cautat dar fara succes. Ca sa iei un w211 in stare buna trebuie sa mai strangi ceva bani, iti spun din experienta. Multa bafta
                  *Smart Fortwo 451 Passion
                  *w123 230CE
                  *w211 E270 cdi Avantgarde
                  *w203 c220 cdi Avantgarde
                  *w215 CL55 AMG
                  *w202 C180 Esprit
                  *w210 e320 162kw 1996 Avantgarde
                  *w202 c250 TURBODIESEL 110kw 1998 Elegance
                  *w201 190E 2.0
                  *w123 langversion pullman

Comment

Un w211 bun e cam 10.000 e, iar eu nu dispun de banii astia. Sunt convins ca aveti dreptate in ceea ce spuneti, dar eu mai mult de maxim 7500 nu am de unde. Masina as dorii sa o iau cam in 2 saptamani ca atunci am o saptamana libera sa stau de ea. Modificarile care as vrea sa le fac o sa fie in timp.. o fi din cauza varstei, nu zic nu, dar conteaza putin si aspectul.

Comment

Atunci ia una in banii care ii ai si vezi tu la urma , sau mai bine te uite dupa un C care sa fie in mintile lui.
                      Dupa ce te uiti tu o sa fie o groapa de bagat bani.

Comment

Ai reusit sa iei ceva pana la urma?
                        *Smart Fortwo 451 Passion
                        *w123 230CE
                        *w211 E270 cdi Avantgarde
                        *w203 c220 cdi Avantgarde
                        *w215 CL55 AMG
                        *w202 C180 Esprit
                        *w210 e320 162kw 1996 Avantgarde
                        *w202 c250 TURBODIESEL 110kw 1998 Elegance
                        *w201 190E 2.0
                        *w123 langversion pullman

Comment

Am fost si am vazut cateva masini, si sunt total dezamagit. Am sa ascult sfaturile de mai sus si mai astept sa strang mai multi bani, sa mai scada pretul pietei. Poate imi iau ceva mai nou.

Comment

salut tuturor. intentionez sa cumpar un w211. va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi. ce varianta sa aleg. eu as prefera un 270 cdi. nu luati in calcul impozitul ca nu ma intereseaza de impozit. vreau o varianta de motorizare foarte buna. atat performante cat si consum. multumesc. astept pareri de la proprietari

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF