Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes E 220 avariat

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mercedes E 220 avariat

Buna seara.
    As avea o mare rugãminte la voi si anume cine ma poate ajuta cu schema a caroseriei fata pentru a face o evaluare a unui Mercedes E 220 /2010.
    Mașina este avariata in fata si as vrea sa pot face un cost estimativ pentru a o cumpãra.
    Mulțumesc.

WDD2120021A047803

Schema caroseriei iti va fi inutila; tie-ti trebuie toate ansamblele avariate (motor, electrica, tren rulare etc).
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Astãzi am fost si am fãcut o evaluare, am dubii despre modul in care este prins de caroserie lonjeronul ( este puțin avariat ) . Acesta este cel mai important pentru mine. In rest este ok , lovitura primita a fost de la un stâlp de semnalare stradala de o înãlțime mica si nu a afectat motorul. Prețul este ok si km doar 30.000 verificați.

Comment

Poi...shoo' pe ea...Lonjeroanele, din cate stiu eu , se schimba. Ideea e ca ar trebui verificata structura sasiului sa nu fie indoita, sau si daca e indoita sa stii exact cat costa sa repair sasiul. Cauta un service specializat in dezdoirea sasiului, si daca la calcul iti iese bine, eu zic sa nu stai pe ganduri. Bafta!

Comment

Acum eu am o mare rugãminte si anume cine imi poate spune unde este distribuția la aceasta mașinã adicã fata sau lateral, piesele le-am gãsit pe toate dar inca stau cu teama sa o cumpãr. Radiatorul este împins pana la aproximativ 1cm fata de motor, deci nu a ajuns in motor.Asa atasa ceva fotografii dar nu reușesc.
          Dacia nu as cunoaște istoricul mașinii nu mas baga.

Comment

Buna dimineața.
            Chiar nu este nimeni dispus sa-mi dea si mie o informație din atâți posesori de mașini Mercedes ?
            Am sa dau câteva detalii pentru a nu se înțelege ca doresc sa fac afaceri cu mașini, poate in acest fel sare cineva in ajutor fiindcã sunt presat de timp pana mâine sa dau un rãspuns.
            Fostul proprietar al mașinii il cunosc foarte bine, mașina a fost cumpãrata in leasing in 05/2010 si intradevar are doar 30.000 in momentul in care a fãcut acest accident el avea asigurare casco si cei de la Mercedes iau dat alta noua. El stiind ca eu in aceasta perioada eram pe punctul de a mai cumpãra o mașina ( a luat si sotia permisul ) mi-a fãcut o propunere sa o cumpãr. As dori sa o cumpãr si sa o repar eu singur in timp de una sau doua luni având garaj unde nu ma deranjeazã nimeni. Problema cea mare este ca nu cunosc ce se afla in spatele ventilatorului cel care este atasat pe radiator pana la motor ( nu reușesc sa vad si nici nu pot demonta ) si am dubii la lonjeronul din dreapta, este posibil sa fie lonjeronul sau capul de lonjeron fiindcã dacã necesita sudura nu sunt dispus sa o cumpãr. Prețul este foarte mic si se merita dupã ce am fãcut o evaluare aproximativa.
            Sincer este si o provocare pentru mine sa o repar singur partea de caroserie, dar si o satisfacție fiindcã de mult îmi doream un model din asta sau C220
            Am sa va dau mai multe detalii pentru mașinã poate are cineva acest model
            Mercedes E 220 Berlina Avangarde , 125 kv / 107 , automata, diesel, Euro 5.
            Acum dupã ce am dat aceste detalii va rog cine poate sa-mi rãspundã la câteva întrebãri urgente.

Ce se afla intre ventilator si motor ( eu m-am gândit sa nu fie distribuția ) ?
            Unde este siguranța care se declanșeazã in caz de accident ?
            Cine imi poate oferi o schema de caroserie pentru acest model si anume ma refer la varianta ce de la Daimler AG care este la Mercedes.

Va mulțumesc si poate ma ajuta cineva cu aceasta problema. Este rau pentru mine ca nici nu sunt in România de aceia cer detalii pe forum

Comment

Fara poze nu poate nimeni sa stie ce ai vazut tu/ sa iti spuna o parere. Poti lua pe cineva de la un service (unde oricum vei ajunge) sa iti spuna mai clar.
              Ca un sfat : e destul de greu sa repari o masina ( mai ales model mai nou) poti alege sa cumperi o masina nelovita.
              ps. Tu ti-ai facut cont(recent) sperand ca aici vei avea rezolvarea pe loc a tuturor problemelor cu detalii minime , ceea ce e imposibil. Bafta
              Last edited by vlad111; 01-12-2014, 10:14 AM.
              Grav, magic, fin, senzațional.

Comment

Vlad, eu pe acest forum culeg informații din septembrie / octombrie 2013, atunci am început sa caut detalii si pãreri despre modelul B 180 . Dupa mai multe discutii in casa am hotãrât sa cumpãr o mașinã mai spațioasa având una mica si am spus ca nu are rost cu doua mașini mici in familie. Mașinã are un pret de 8.900 de euro si se mai poate negocia, dupa o evaluare facuta de mine ajung la un maxim 11.000/12.000 euro cea ce eu cred ca este un pret bun pentru acest model si ma incadrez in bugetul disponibil pentru masina. Iara faptul ca schimb urmãtoarele piese : faruri, radiator, masca fata, capota, ventilator si ceva table in fata mie nu mi se pare o avarie asa mare la o mașinã.
                Am sa cer aprobare sa pot posta cateva fotografii pentru a fi mai explicit referitor la avarii sau sa vad cum pot face
                Inca un lucru care ma avantajeazã pe mine este ca voi fi singur din familie care poate conduce aceasta mașinã si scap de stresul sotiei ( in Italia conform legii un începãtor nu are voie sa conducã o mașinã din categoria M1 cu o capacitate mai mare de 77 kw) .

Comment

Fotografii avarii E 220

Comment

Si ce anume inseamna pret ok?
                    Presupunand ca structura modulara a sasiului nu este afectata de impact (ceea ce ma indoiesc), ai idee cat costa subansamblele afectate? In dezmembrari le vei gasi greu si scumpe, masina fiind foarte noua.
                    Daca si la interior ai airbag-uri sarite sau centuri cu capsele detonate, bulesti serios bugetul familiei... Presupun ca nici banii nu-ti prisosesc, altfel nu vad logica de a te baga in asa ceva (bineinteles, in afara de fudulia de a ocupa un garaj cu o dauna (semi)totala)
                    Asta una, a doua, tu masina in fundu` curtii nu vei mai face din asta, ai nevoie oricum de un service specializat si de o diagnoza corespunzatoare. Si pentru asta, in loc sa ceri nu stiu ce schite de montaj (asta nu e LEGO), du troaca sa ti se faca un deviz ca lumea, sa vezi macar in ce te bagi.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Subscriu, masina e noua, piese scumpe. Si eu as face un deviz la reprezentanta sau service serios: mai bine pierd 100 de euro pe acest deviz decat sa ma bag la o never ending story.
                      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Ok, eu va mulțumesc pentru sfaturi. Am reușit sa obtin o schita cu subansamble de caroserie ( nu stiam de unde pleca capul de lonjeron ) fiindca el este prins in suruburi cea ce este foarte usor de inlocuit. Am discutat cu cei de la mercedes despre masina dar eram nerabdator sa aflu pana luni acele raspunsuri puse de mine aici .
                        Zeus, am calculat si calculez atent toate cele menționate de tine, dupa 17 ani de scoala tehnica sa stii ca nu imi este frica sa ma apuc de un lucru si nu este nici prima mea mașina, problema este ca nu dispun de un buget mai mare de 15.000 euro. Am gasit si piesele care imi sunt necesare iar fundul curții unde sta mașina si se va lucra la ea este acesta :

Sar putea sa mai fie nevoie de ceva nu am chiar toate dar le iau pe parcurs fiindca in prezent am mașina si nu trebuie sa ma grãbesc

Comment

"Fundu' curţii" era doar o expresie şi avea legătură cu sculele de care dispui sau nu, nu cu locaţia in sine. 15000 de euro sunt bani cu care poţi găsi un w212 pe minţile lui, însă cu mult mai mulţi kilometri. Oricum, spor la treabă şi te aşteptăm după reparaţie să o prezinţi la secţiunea My Car.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                          Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Zeus, daca nu cunosteam isotoricul masinii nu ma zbãteam, iar investiția este in timp. Asta dupa ce mai fac maine o analiza mai atenta cu mai multi experti in domeniu, in aceste doua zile am fost stresant pentru ca nu reuseam sa dau de capat. Am sa atasez si o schema aici cu subansamble de caroserie fata.
                            Chiar in acest moment am mai gasit o masina care se dezmbreaza in tara

Asa cum au spus si cei de la Mercedes, ce trebuie schimbat sunt piese ușoare ele fiind prinse cu șuruburi si nu este nevoie de sudura , asa vin echipate acum .

Comment

Dragii forumiști va mulțumesc frumos pentru pãreri eu unul am renunțat la proiect. Astãzi am facut o evaluare amãnunțita la mașinã si am gãsit lonjeronul dreapta si suportul de motor cu fisura. Urmeazã sa caut alta, îmi pare rau de aceasta mașina fiindcã cunoșteam istoricul si la cate dotãri era ar fi fost super de bine, dar asta doar nu este singura fabricata de cei de la Mercedes , am sa mai caut.
                              Am sa atașez si o schița a parții de caroserie pentru cine are nevoie.
                              @zeus, acum nu cred ca o sa-mi dai interzis pe aici doar ca nu am dus proiectul pana la capãt ?!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF