Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Achizitie clasa E

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Achizitie clasa E

Buna ziua.
    As dori, va rog frumos, o opinie obiectiva a "batranilor" comunitatii, in legatura cu achizitia unui MB clasa E.
    Plusuri, minusuri, costuri intretinere (nu ma intereseaza consumul de carburant, taxele si impozitele ci consumabilele sau elementele vulnerabile ale acestui model) si foarte important sfaturi in ceea ce priveste descoperirea eventualelor defecte tehnice ascunse.
    La o cautare rapida pe saiturile de profil am gasit aceste 5 automobile:

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Desi nu ma incanta ideea de E 200 (putere, zic eu, prea mica raportat la masa vehiculului), ramane totusi o optiune de rezerva.
    Ce recomandati in cazul testarii autorizate si unde?
    Cum se poate verifica autenticitatea numarului de kilometri?

Va multumesc anticipat!

Primele 3 , au fost TAXI, din ce se vede , restul sunt destul de ok din ce de vede, acum ce sa zic, vezi care iti place si mergi cu ea la in service si o testezi . Bafta !
    Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Comment

Cam cat esti dispus sa dai pe masina?

Comment

Originally posted by AndreiSSS View Post
        Cam cat esti dispus sa dai pe masina?
        Depinde de masina
        Am scris despre asta in sectiunea vanzari-cumparari, vezi ultima postare "Cumpar clasa E".

Comment

Salut! Daca nu te intereseaza taxe/impozie etc.Cea mai ok din punctul meu de vedere este e280 de la Constanta...doar ca nu scriu baietii nimic de taxa in anunt si 110mii km sunt cam putini pentru o masina din 2007.Incearca un telefon la ei.Daca nu e taxa platita e urat ( in jur de 4000e ).

Spor la cautat si bafta la cumparat!

Comment

Eu am un E280 din 2007, Avantgarde, pe care l-as vinde, dar sare de bugetul tau.

Comment

Salut am eu un e320 4matic w211 taxa achitata, daca te intereseaza dami un mail sau il gasesti la mine in anunturi.ms
              In lume exista doua feluri de masini, MERCEDES si altele. . . IS 99 KGB

Comment

Originally posted by SEBASTIAN 77 View Post
                Primele 3 , au fost TAXI, din ce se vede , restul sunt destul de ok din ce de vede, acum ce sa zic, vezi care iti place si mergi cu ea la in service si o testezi . Bafta !
                Multumesc Sebastian, poti, te rog frumos, sa-mi explici si mie care sunt indiciile ca au fost taxi?

Originally posted by antiu View Post
                Salut! Daca nu te intereseaza taxe/impozie etc.Cea mai ok din punctul meu de vedere este e280 de la Constanta...doar ca nu scriu baietii nimic de taxa in anunt si 110mii km sunt cam putini pentru o masina din 2007.Incearca un telefon la ei.Daca nu e taxa platita e urat ( in jur de 4000e ).
                Spor la cautat si bafta la cumparat!
                Intradevar, E-ul din Constanta era, probabil, cel mai ok, i-am sunat azi si s-a vandut (avea si taxa platita), asta e...rabdare.
                Multumesc pentru raspuns.

Eu am un E280 din 2007, Avantgarde, pe care l-as vinde, dar sare de bugetul tau.
                Cu cat sare si cum pot avea niste detalii?

Originally posted by anatoliepirnu View Post
                Salut am eu un e320 4matic w211 taxa achitata, daca te intereseaza dami un mail sau il gasesti la mine in anunturi.ms
                Am vorbit la telefon, multumesc pentru timpul acordat, imi cer scuze nu am realizat ca masina dvs. este pe benzina.
                Caut exclusiv motorizare CDI.
                Toate cele bune si succes la vanzare!

Comment

Asta e topicul de prezentare al masinii: http://www.clubmercedes.ro/2007-merc...di-t32655.html

Si asta e topicul de vanzare,pe care nu l-am mai actualizat,nefiind convins ca vreau sa o dau. http://www.clubmercedes.ro/vand-merc...di-t35376.html
                  Pretul nu mai e de actualitate.Acum vreau 15500 neg pe ea,pentru ca are parbrizul spart (o floare de la o piatra sub stergatorul drept care s-a dus vreo 10cm in sus).

Comment

Asta e topicul de prezentare al masinii: http://www.clubmercedes.ro/2007-merc...di-t32655.html

Si asta e topicul de vanzare,pe care nu l-am mai actualizat,nefiind convins ca vreau sa o dau. http://www.clubmercedes.ro/vand-merc...di-t35376.html
                    Pretul nu mai e de actualitate.Acum vreau 15500 neg pe ea,pentru ca are parbrizul spart (o floare de la o piatra sub stergatorul drept care s-a dus vreo 10cm in sus).
                    Foarte frumoasa, felicitari.
                    Depaseste bugetul alocat, multumesc oricum.
                    O seara placuta va doresc.

Astept si alte oferte.
                    Toate cele bune!

Comment

Cu placere! Bafta in cautari.

Comment

Originally posted by SEBASTIAN 77 View Post
                        Si eu sunt TARE CURIOS pe ce te bazezi cand afirmi cele de mai sus. Si vreau argumente de data asta, sa utilizez si eu skill-urile cand mi-oi lua ceva mai nou.
                        Punctual, KRT-ul de Arges, MYT-ul de GL si maroniul.
                        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

211-ele tau e printre cele mai ok de pe forum. Ca vei lua sau nu vreodata banii ceruti e alta discutie care nu-si are rostul aici. Eu as tine-o.
                          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Maroniul are butonul de microfon pe consola acolo langa schimbator, eu asa vad din poze. Si mai are si numarul de asistenta 24/24 lipit acolo, care din cate stiu e u e pt taxiuri.
                            Attached Files
                            Last edited by fane_satar; 12-02-2013, 23:19 PM.

Comment

Corneliu,dintre toate cele postate de tine eu zic ca ultima e cea mai sigura,restul uita-le.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF