Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Achizitie e 250 cdi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Achizitie e 250 cdi

Doresc sa achizitionez un MB E250 cdi 2009-2010. Ce imi puteti spune despre aceasta masina: consum, comportament, cutia automata cu 5 trepte? Eventuale puncte slabe si probleme. Va multumesc anticipat!

E un coleg pe forum care are E250 ,ia legatura cu el si iti spune mai multe.Vezi ca a si prezentat-o la My car.

Comment

Salut , E 250 4 matic , an 2012, 7g tronic +.

Consum foarte bun , pt masa ei , depinde stilul de mers.Afara un 6,7 la viteze legale.In oras , la mine de la un 9 - 15l/100 depinde de aglomeratie , temperatura exterioara.

Cutia in 5 trepte -nu stiu , eu avand 7gtronic.

Probleme , nimic de ordin mecanic , pana la 17.000 km, un cheder si o tapiterie descusuta , schimbate pe garantie.
      Din cate stiu sunt probleme cu injectoarele , la 250 cdi.
      Pe mine deja ma asteapta o inlocuire de injectoare , mi s-a comunicat de catre dealer ca este un recall pt modelul meu.

In rest , stabilitate exemplara in viraje , demaraj foarte bun , cuplu enorm,2 turbine, tinuta de drum excelenta, motor rafinat si nu in ultimul rand costuri mari de intretinere , preturi ridicate revizie-piese (ma refer la preturi reprezentanta). E plina de electronica , nu oricine stie sa o repare , daca ai probleme.

Comment

Daca vorbim de second, motorizarea e ca pret mult prea aproape de V6 decat de E220.

Partea buna e ca ai performantele unui V6 cu impozit si consum de L4.
        Partea proasta e ca nu ai rafinamentul unui V6, iar cand vorbim de Mercedes E Klasse, rafinamentul conteaza.

Banii tai, decizia ta, placerea ta!

Comment

Am eu un E 250 CDI din 2011 cu 10.000 km reali.Pret 37.000 euro cu TVA sau un E220 CDI din 2012- 5000 km cu pachet AMG,automatic,Comand Online...etc. la 36 900 euro.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF