Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat achizitie E 200k

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfat achizitie E 200k

Salutare lume! Am nevoie de ceva pareri despre un E200k upgradat cu o instalatie GPL secventiala. VIN WDB2100451A595221 Trade description E 200 KOMPRESSOR Shipment date 29.12.97
    Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Masina de mai sus, mai exact. Probleme declarate - compresor defect.
    Am decodat VIN-ul masina are ce ar trebui sa aiba, arata bine in realitate asa cum e si in poze. Individul lasa masina la 3400 iepuroi. Tinand cont de faptul ca e inmatriculat fara taxa(partaj) si de faza cu clima nefunctionala, merita fierul banii ceruti, ce spuneti?

Parerea mea sincera e ca o sa te coste kompresorul de o sa te usuce... Cam mare pretul pentru fier....De ex. eu vreau 4000 de euro pe a meu w210 E200cdi din 2001 .Deci...dumneata stabilesti daca iti convine, dar masina e prea veche pentru pretul asta... un pret corect ar fi undeva intre 2000-2500 de euro cu kompresorul in stare de functionare. Parerea mea...Bafta!

Ps.. Ce avantaj e ca a facut pe partaj prima inmatriculare? Nu ai auzit ca vrea guvernu sa scoata chestia asta ca fiind ilegala retroactiv? Poate o sa ai surpriza sa replatesti taxa de prima inmatriculare inca odata...
    Last edited by SirDeadline; 10-20-2013, 11:58 AM.

Comment

Este vorba despre compresorul instalatiei de AC, sunt convins ca trebuie platita taxa.. diesel am, ma intereseaza un Kompresor. Masina chiar arata bine, probabil pretul ar mai trebui sa scada din cauza anului, aici ai dreptate.
      L.E. No offence dar nici ex-taxiurile nu ma prea incanta, sorry.
      Last edited by babanu_ralu; 10-20-2013, 12:10 PM. Reason: Forgot something..

Comment

Scuze, nu ai mentionat ca e vorba de compresorul AC... am crezut ca defectul e la kompressor-ul motorului, si mai are o problema si la AC..

Nu e nici o suparare ca nu iti convin ex-taxi-urile...intotdeauna exista si varianta E200i, E270cdi, E320, E320cdi etc... Daca crezi ca 200K o sa fie mult mai sportiv, atunci cu parerea de rau, nu cred ca o sa reusesti. Am condus E230k pana in Germania si inapoi, si acel compressor isi face simtita prezenta pe la 4000 de ture...Si urca viteza peste 130 un pic mai usor... in rest tot senzatia de "sifonier" pe autostrada e...In Romania, o sa folosesti prea putin kompressorul...

Parerea mea in legatura cu topicul ti-am scris-o...De aci, faci dumneata cum crezi ca e mai bine, cum te indruma inima. Bafta!

Comment

Multumesc de parere, dupa cum am scris si in alte topicuri, nu am absolut nimic cu ex-taxiurile mai ales daca au fost intretinute corespunzator, doar ca toate sunt diesel iar eu tractor am deja, un W211. Imi doresc ceva clasic, mai putina electronica si mai silentios.

Comment

Iti recomand sa incerci pe sectiunea Bazar de pe Mercedes forum. Incearca sa o dai la schimb+ diferenta. Sunt absolut sigur ca sunt doritori sa faca schimbarea de la w210 kompressor la w211 CDI. Bafta !

Comment

Problema e ca nici W211-le nu m-a deranjat cu nimic si nu intentionez sa-l vand.

Comment

buna. avand in vedere ca nu sunt prea in tema cu forumul mercedes as vrea sa stiu ce puteti sa imi spuneti despre masina din linkul urmator: http://mercador.ro/oferta/mercedes-b...tml#fcc7198704
                Fiabilitate sau probleme GPL, Pareri despre masina, si daca reuseste cineva sa obtina mai multe informatii (ACJ71Y1315I17E4/2001 ) . Multumesc anticipat.

Comment

Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF