Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce sa-mi cumpar?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

In anunt scrie f clar : Verkauf für Export oder an Händler adica vandut pt export (in afara UE) sau catre o alta firma (platitoare de TVA din UE). Doar in aceste cazuri se vinde la pretul afisat (fara tva- mwst).

Pai nu ti-a batut la ochi 7700€ pt an 2004 ca e cam mic? Doar e un Mercedes C klasse (fie el taxi) nu un Renault Megane...

Nu ti-am citit topicul (fiind plecat la randul meu in Germania). Sa o folosesti cu placere.

Comment

Originally posted by Diesel View Post
      Nu ti-am citit topicul (fiind plecat la randul meu in Germania).
      Diesel,ti-ai luat motor? Pana la urma am ajuns la o concluzie trista cu privire la masini: nu am decat 3000 de euro la dispozitie si nu prea imi gasesc mercedes la 3000 in stare buna(intretinuta) nici afara nici in tara. Ma poate ajuta careva cu o idee, un mercedes ceva in stare buna?
      - 2543 Actros 2001-
      -1843 Actros 2000-
      -1223 Atego 2003-
      -818 Atego 2007-
      -111CDI Vito 2005-
      BMW 320i 05/1995
      si visez la un Mercedes CE.

Comment

In calitate de recent cumparator si actual posesor de CE200, sunt mai mult sau mai putin de acord cu sugestiile pe care le-am citit mai sus, pe ici pe colo.

- eu zic ca daca o iei de la persoana fizica, preferabil varstnica, dintr-o localitate mai mica, e mult mai bine decat la handler. Asta mi-a fost confirmata si de prietenii din Nemtia. De acord, exista si intre persoane fizice tot felul de banditi, ca in orice lac sau putz.
        - la 3000 euro ma indoiesc foarte serios ca iti gasesti o masina model CE sau E intretinuta. Atat in Romania cat si in Nemtia sau Italia. Eu am dat pe ea catre 4000, e adusa din Italia, si este mai impecabila decat ceea ce ai ocazia sa citesti pe diverse site-uri de vanzari - considerand ca am fost al naibii de norocos, fiindca inca n-am gasit unul in stare mai buna, doar similara.
        - cutia automata mi se pare mult mai reusita decat cealalta, chiar daca manuala mi-a dat senzatia ca e mai nervoasa. Iubesc confortul pe care il ofera, iar functionarea este perfecta (dupa ce si-a bagat dok degetele intr-un reglaj cateva secunde). A mea are 15 ani.

Concret, iti recomand sa aduni 3600 EUR repede, sa il contactezi pe Daniel Solepa in Resita, si sa ii cumperi coupe-ul. E aproape identic cu al meu (nitel mai putine optiuni, un pic mai uzata la scaune dar la exterior arata mai sexoasa), insa e model facelift si manual, plus ai taxa de 3x mai mult decat am eu la a mea, adica vreo 3100 RON. Masina e impecabila, am vazut-o personal, am condus-o acum o luna, si imi pare rau ca nu i-am luat-o lui taica-meu. De vanzare era pe autovit, in Caras-Severin acolo la optiuni cautare, daca nu mai este si o doresti, iti spun telefonul omului si poate ai noroc sa nu o fi vandut. Restul coupe-urilor pe care mi-am aruncat privirea nu se ridica la nivelul astuia.
        1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
        1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
        dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

Hmm...nu mi-am luat.

La mine a fost treaba in felul urmator : era scadent concediul si cum pe prietena nu am inconstienta sa o pun la volanul vreunei masini de-a mele, am amanat achizitia si am mers doar de vacanta (de 5 ani am o Skoda Octavia deci nu se pune problema ca nu am cu ce circula-motiv pt care nu sunt f grabit). Oricum nu as renunta la actuala masina chiar daca as cumpara un W124.

Am mers prin Germania, Elvetia (ca tot mai fusesem odata anul acesta) si am ajuns pana in Franta. Am vizitat vreo 2-3 parcuri auto la plesneala, insa W124 am gasit doar combi sau fara AC.

In schimb m-am tot uitat pe drum la ce aduc romanii in tara acum:

-plin de Golf 3 in variante inclusiv cabrio
          -chiar si un Golf2
          -plin de BMW-uri serie 3 model "pisicutza"
          -am vazut si vreo doua BMW-uri "ursuletze" cabrio
          -un singur W124 coupe fara indicativ
          -doua Audi 80 B4 TDI

Se pare ca W124 e cam scump pt ce cauta romanii si mai e problema ca modele diesel sunt fie nonEuro fie Euro1 ceea ce nu le face atractive.

La 3000 de euro greu de crezut sa gasesti in tara un W124 care sa nu fie cazan...

Dar fii optimist, vor mai scadea usor preturile si in Germania, si mai strangi si tu niste bani si tot iti iei ce ai vrut.

Originally posted by 200ce_marius View Post
          In calitate de recent cumparator si actual posesor de CE200, sunt mai mult sau mai putin de acord cu sugestiile pe care le-am citit mai sus, pe ici pe colo.

- eu zic ca daca o iei de la persoana fizica, preferabil varstnica, dintr-o localitate mai mica, e mult mai bine decat la handler. Asta mi-a fost confirmata si de prietenii din Nemtia. De acord, exista si intre persoane fizice tot felul de banditi, ca in orice lac sau putz.

O persoana fizica varstnica e putin probabil sa isi puna anunt pe mobile.de.

Daca vrea sa vanda fie o da la ziarul local fie apeleaza la un intermediar care e de obicei un handler.

Insa exceptii sunt posibile.
          Last edited by doktor4carz; 08-16-2008, 16:27 PM.

Comment

Originally posted by 200ce_marius View Post
            Concret, iti recomand sa aduni 3600 EUR repede, sa il contactezi pe Daniel Solepa in Resita, si sa ii cumperi coupe-ul. E aproape identic cu al meu (nitel mai putine optiuni, un pic mai uzata la scaune dar la exterior arata mai sexoasa), insa e model facelift si manual, plus ai taxa de 3x mai mult decat am eu la a mea, adica vreo 3100 RON. Masina e impecabila, am vazut-o personal, am condus-o acum o luna, si imi pare rau ca nu i-am luat-o lui taica-meu. De vanzare era pe autovit, in Caras-Severin acolo la optiuni cautare, daca nu mai este si o doresti, iti spun telefonul omului si poate ai noroc sa nu o fi vandut. Restul coupe-urilor pe care mi-am aruncat privirea nu se ridica la nivelul astuia.
            Masina nu mai ii pe autovit si problema ii ca am inceput sa ma inclin spre BMW 318is sau 320i(pisicuta). Stiu ca nu se compara cu un mercedes dar ii la pret mai bun si vorba aia,nu-i vw sau ford etc. Problema ii ca is foarte derutat, i-am dat bani la un cunoscut(3000euro) care aduce masini de-afara si o venit dezamagit,o zis ca o vazut 2-3 masini si sunau ca un tractor,in sensul ca nu-s in starea pe care o caut eu. Is pur si simplu disperat, ma uit la toate felurile de mercedes(c classe, e classe si chiar a classe) la bmw de asemenea ma uit la seria 3 seria 5. 3000 de euro mi se par multi bani ca sa nu mai vb de taxa de inmatriculare si nu vreau sa ma grabesc sa dau atatia bani pe o caruta.
            Orice parere si sfat is binevenite. Mersi mult!!!
            - 2543 Actros 2001-
            -1843 Actros 2000-
            -1223 Atego 2003-
            -818 Atego 2007-
            -111CDI Vito 2005-
            BMW 320i 05/1995
            si visez la un Mercedes CE.

Comment

Intradevar,singura masina decenta care poti sa o iei cu 3000 de euro este o pisica de prin 93-94(nu mai noua pt ca te rupe la taxa de inmatriculare).O pisicutza de prin 93-94 buna o gasesti cu vreo 2000 euro cu restul o inmatriculezi.Dar sa te fereasca D-zeu de vreun accident cu asa caroserie de masina.
              Find Euro NCAP latest ratings for recently tested vehicles sorted by publication date, star rating and make with standard equipment or safety pack

MÃREAȚA COBRA

Comment

Da, interesant link-ul.
                De asemenea, daca tot vorbim de masini de 3000 euro, cei interesati pot vedea cum se comporta un w202 din '93-'97:
                Find Euro NCAP latest ratings for recently tested vehicles sorted by publication date, star rating and make with standard equipment or safety pack
                Mercedes CL 200 Kompressor
                Mercedes C 180 Kompressor

Diamonds are forever. Mercedes-Benz is working on it.

Comment

adica preturile carre le vedem pe mobile sunt fara tva? trebuie sa mai platim si tva-ul?

Comment

Doar acolo unde este specificat!

Comment

De 3000 iei o cobra in stare buna si cu ceva optiuni cred, automatic sa zicem...
                      Sau un bot de cal restaurat.

Comment

Eu am cumpărat multe maşini din Germania de la privat şi nu am avut niciodată surprize neplăcute, ci am fost foarte satisfăcut! Bineînţeles că poţi da şi de mincinoşi, dar asta foarte rar. Apoi, dacă mergi acolo să alegi o maşină înseamnă că te pricepi puţin la ce să te uiţi. De obicei privaţii îţi dau şi multe accesorii la maşina respectivă, de cele mai multe ori 8 roţi.
                        Cu dealerii am avut mai mereu probleme; de multe ori m-au minţit! Acum am învăţat ce să-i întreb din start la telefon, inclusiv despre MwSt. (TVA). Este adevărat că se găsesc maşini faine şi la dealeri, dar eu mereu caut mai întâi la privat.
                        La banii ăştia poţi găsi un E puţin lovit, o chestie de tinichigerie! Exemple:
                        http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=1
                        Succes!
                        The life is too short and the way is too long to drive anything else, than a Mercedes Benz!

W210 E220 CDI din 2000 de vânzare aici http://www.clubmercedes.ro/v-nd-w210...000-t6938.html

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF