Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W211 sau W212

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W211 sau W212

Salutare,

as dorii sa aflu mai multe despre aceste modele. Deocamdata detin un W202 CDI (C200).

Buget 20.000€

Daca ar fi de un w211, as vreau un E280 CDI cu facelift.
    Daca ar fi de un w212 ar merge un E250 sau E220 CDI.

Ce ziceti pareri aveti? Care este mai fiabila, spatioasa si calitativa?

Multumesc

O parere, as merge pe facelift avantaj ca bubele de la nonfacelift au fost remediate,iar modelele noi aparute trebuie sa treaca proba timpului.Dezavantaj designul mai invechit(asta daca te deranjeaza).Alegerea iti apartine.Asteapta sa mai arunce si alti colegi cate o parere si poti sa iti faci o idee.

Comment

20 de mii pentru un w211 nu e cam mult? Doar daca e nou poate sa merite (se mai gasesc), dar si asa, mi se pare imbatranit moral sa faca banii astia.

Comment

Dar nu cred ca azis ca vrea sa dea fix 20 000,poate asta e bugetul maxim.Poate sa dea si mai putin,nu?

Comment

W212 are avantajul consumului mai mic,motorizarile blueefficiency,sunt destul de bine facute,si eu cand am cumparat masina cu 3 luni in urma m-am gandit la fiabilitate,dar in special classa E a crescut foarte mult si cand spun asta pana in 2006 era pe locul 200 iar acum e pe locul 21 intr-un top facut de un cel mai mare asigurator de garantii din UK.
          Aici se vand destul de multe Mercedesuri,iar avantajul e ca in rezultatul final au fost un numar mare de masini.
          http://www.reliabilityindex.com/top-100 iar aici in detaliu despre E class datele colectate,ce reparatii si unde s-au facut http://www.reliabilityindex.com/reliability/search/180
          Eu am modelul 220cdi,170hp,400nm,7gtronic automatic si sincer sunt foarte multumit,putere deajuns,cuplu la fel,foarte comoda,mai mult nu am nevoie deoarece nu as avea unde sa folosesc ceva mai puternic,limita de viteza destul de mici sunt aici.
          Au fost cateva probleme la incepul cu modelul de injectoare Delphi care le-au schimbat pe garantie,injectoarele cedau pur si simplu,asta daca cumperi model din 2009-2010 sa te interesezi,in rest solide si bine construite,sigure,9 airbag-uri,daca e echipata cu functii de driving assistance package,lane tracking e super sau Intelligent Light System care il am si eu si este super,bixenon adaptativ auto,e super in noapte sa vezi cum se regleaza luminile,inaltime,con de umbra,mod autostrada,mod de ceata,schimba intre faza scurta si cea lunga.
          Daca vrei sa stii ceva anume despre w212 ma poti intreba,cat despre w211 nu stiu prea multe deoarece nu am avut si nu m-a interesat pentru ca am vrut w212,las pe cei cu acest model sa iti spuna mai multe,succes in cautare si sa gasesti ceva bun.

Comment

Multumesc baieti!

Pe un w211 as da maxim 16.000 si as vrea sa fie din 2009 daca gasesc cu euro 5, nu l-as cumpara din Romania.

Mai am o intrebare despre w212: am cateva multe pe mobile.de din 2010, pretul intre 17 si 22 de mii. Ce ziceti, este un pret real, sau sunt masini cu ceva probleme? La ce pret se incadreaza un w212 bun in zilele astea?

Merci!

Comment

De ce nu incerci sa gasesti ceva aprobat de Mercedes si nu te astepti la probleme de genul manereli,or fi putin mai scumpe,dar cand dai atatia bani,am dat o geana pe pagina germana http://e-services.mercedes-benz.com/...eId=03245G1114 este din 2010,pret 19.900 euro si are 124.000 km si e vanduta de reprezentanta Mercedes Mainz.
              Ce e misto,daca contiunui sa faci service la reprezentanta ai gratis asistenta toata Europa timp de 30 ani,se cheama Mobilio.

Comment

Aici este toata pagina cu cele diesel, http://e-services.mercedes-benz.com/...etPageNumber=0 uitate pe ele si iti faci o parere,deci cele vandute de privati ar trebui sa fie cu 2000-3000 euro mai ieftine parerea mea.

Comment

Multumesc mult de informatii!
                  Am inteles ca w212 pana in 2010 aveau probleme cu injectoarele, cat ar fi o bucata in caz ca nu primesc garantie si nu au fost deja schimbate?

Comment

Am Gasit acest W212 la Welt Auto Oradea: http://www.weltauto.ro/weltauto/ro/L...c=list.htm&ml=

Am sunat si mi s-a spus ca masina este NEAGRA dar a fost INFOLIATA in alb.
                    Masina cica este a unui client de al lor care doreste sa o schimbe.

Ce parere aveti?

Multumesc

Comment

Eu am parerea ca a fost infoliata pentru taxi.

Comment

Multi bani...nici macar nu are day light urile

Comment

Masina ii model TAXI. Daca vrei W212, cauta in Germania, Olanda, Belgia acolo stii ce masina cumperi.
                          Eu am detinut un E200 (W212) automat fabricat in 10/2010 si timp de 2 ani nu am avut nici o problema. Cand am vandut-o, masina avea 50000 km.

Comment

Cum stiti ca e taxi?

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Are cutie in 5 trepte,cea in 7 mult mai eficienta,plus nu are day light asa cum observa cineva mai sus,are il loc proiectoare de ceata,asta inseamna ca nu are lumini automate cu celelalte beneficii,cornering,autostrada,etc,dar ciudat ca a fost neagra si au pus folie alba pe ea,poate ascunde zgarieturi mai profunde si va trebui sa mergi cu folia,plus nu cred ca folia tine la nesfarsit,in timp va trebui schimbata,alta cheltuiala.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF