Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

E 220 CDI sau ... Passat 2.0 TDI ?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am avut 2 Passat-uri şi un A4 de care am fost extrem de încântat. Passat-urile au avut motor de 1.9 şi 2.5 cutii tiptronic la ambele, iar A4 motor de 2.5 cutie tiptronic cu schimbător de viteze pe volan. Aşa cum am zis, am fost extrem de încântat de ele, mai ales de Audi; asta până când am avut W210 E220 CDI din 2000. Vă rog să mă credeţi că nu se compară. Găsiţi pe cineva care are aşa ceva şi rugaţi-l să vă lase o tură cu maşina. APOI faceţi alegerea! Succes!
    The life is too short and the way is too long to drive anything else, than a Mercedes Benz!

W210 E220 CDI din 2000 de vânzare aici http://www.clubmercedes.ro/v-nd-w210...000-t6938.html

Comment

Pana la urma am restrans bugetul si am ales un BMW e39 . Multumesc oricum de sfaturi

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF