buna.Scuzele mele ca nu am mai raspuns ,am fost foarte ocupat.M-am hotarat pe un e430 anii 1999 2002 model din cate am vazut eu e v8 4266cmc 279 magarusi.ca si km am gasit pana in 270000 de km .acuma nu stiu daca real sau imaginar. ce sfaturi imi dati sau mai bine zis ce stiti despre modelul respectiv.momentan sunt in irlanda din ianuarie o sa fiu in tara si o sa achizitionez unul din germania buget pana in 6000 de coco. inmatricularea va-ti dat seama si voi ,ma gandesc la vecinii nostrii bulgari. nu am 18 ani am 25 si nu mai fiti rautaciosi sunt nou pe forum .
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
sfat achizitie e430 an 1999-2002
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Daca esti nou pe forum, citesti intai regulamentul casei, capisci? De-abia ulterior postezi si ai pretentii de evitat malitiozitati (care-or fi alea, tu stii). N-am nevoie de raspuns.https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament
Comment
-
La mers frumos in exterior ia cam 12. Daca o tii intr-o accelerare continua o sa consume cam 40%. Sfatul meu e sa iti iei altceva, nu ca nu ar fi o masina buna, doar ca acele masini sunt pentru ambasade. Daca nu iti plateste guvernul combustibilul, eu zic ca sa alegi alta varianta. Deobicei vin foarte bine dotate, si kilometrii putini, dar nu uita ca garniturile de cauciuc se distrug din cauza anilor si nu neaparat daca masina a fost uzata. Plus ca mi se pare cam putini magarusi pentru motorizare, desi masina se simte foarte vioaie din toate punctele de vedere.
Comment
-
am vazut pe youtube cam ce poate masinuta eu zic ca e ok .plus ca nah e automata daca era o manuala poate era mai rapida,in fine.imi place sunetul motorului.consumul asta e consuma fara numar .nu o sa circul ca si cu ex audi a3 2.0 tdi meu 25000 30000 pe an .dar la un drum lung gen germania austria gen prin tara un drum de craiova etc
Comment
-
Nu se merita sa iti blochezi banii intr-o asemenea investitie, doar ca sa o ai in curte. La banii care ai da pe E430 in stare buna, poti linistit sa iti iei un S class. Vinde audi-ul si iti iei o masina calumea, decat tancul ala. Si eu am umblat vreo 3 saptamani cu un E430, si recunosc ca e o masina senzationala, cuplul motor foarte bun, zgomotul motorului superb, dar nu merita sa dai atatia bani pe ea doar ca sa o ai pentru un drum lung. Bafta si gandeste-te bine ce vrei sa faci, ca , ma gandesc ca nu tii tot una daca ai 6000 de euro in buzunar sau nu..
Comment
-
Da , aici ai dreptate si tu intr-un fel ,sti cum e pe mine ma obsedeaza sunetul motoarelor .Ai perfecta dreptate de ce spui dar daca ar fi sa ia un s klasse ar fi cam marisor, si la motor nu stiu ce model poate diesel 3222 cel 6 in linie parca .dar nah ,imi place sunetul benzinarelor turate.apropo de exhaust la turbo diesel este pe youtube un w210 300 td care chiar suna frumos ca un v8 gatuit.Sunt nou pe mercedes am condus o singura data un c180 1997 si mi-a placut confortul era mai ok ca in a3-ul meu. Mie cel putin nu mie frica sa imi cumpar Mercedes cu km gen peste 250000 .povestestemi mai multe despre w210 daca sti ,te rog. astept vesti,numa bineLast edited by adam1987; 11-29-2012, 19:59 PM.
Comment
-
Originally posted by adam1987 View Postpovestestemi mai multe despre w210 daca sti ,te rog. astept vesti,numa bine
Comment
-
Nu te poti bloca doar la sunet. Daca vrei doar sunet cauta pe youtube zgomote de motoare, baga castile la maxim si o sa ai zgomot. Sunetul la 430 cand il turezi e foarte placut din interior, iti aduce aminte ce ai sub motor. Tot nu se justifica sa cumperi masina asta. Eu zic sa dai Audi-ul si sa iti cumperi un mertz daca tot iti place asa de mult. Daca dai o cautare pe mine, pe acest forum, o sa aflii ca si eu vreau sa imi dau W210-le si sincer nu m-ar deranja un A3 frumos..Poate ne intelegem. Bafta!
Comment
Comment