Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

sfaturi achizitie e 200

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sfaturi achizitie e 200

salut

ma gandesc destul de serios sa schimb w124 cu e200. vreau un motor la care sa nu platesc 9 milioane impozit la hotii astia si un euro cat de cat sa nu ma preasca de la circulatie, dar nu mai pot sa circul cu masini mici fara confortul ce il ofera clasa respectiva de la mercedes.
    ma uit de vreo luna caut oferte ....
    am vazut afara in germania pe mobile variante la cca 3000 - 7000 e masini din anii 1995-2000 cam ce m-ar interesa pe mine dar sunt nedumerit.
    am vazut ca taxiurile au pret bun insa 300k km sau mai mult. cred ca nu ar fi mare lucru daca stau sa ma gandesc ca la 124 am aproape tot atata si multi facuti in ro deci ..... Uni zic ca taxiurile respective fiind intrtinute merg f bine . apoi preturile de pe mobile ... sunt sau nu reale? nu te trezesti ca ajungi si este mai scumpa masina?
    voi ce recomandati ?

benzina - motorina? oricum am nevoie de cutie automata. merita
    luat din germania sau din romannia
    ce model ati recomanda?
    merci de sfaturi.

Care iti e bugetul?

Comment

Cati km faci ?, preponderent urban/extraurban ?, conduci sportiv/agresiv, ce mecanic bun ai benzinare/diesele ?, coupe/limuzina/combi ?
      .. ________ ..
      o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
      (Oo\==/oO)
      ..U...............U.
      Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
      http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

pai cam 15 pe zi si in weekend vreo 20 pe dar nu totdeauna.

bugetul inca nu il am clar
        ceva de genul 5-8000 depinde ca daca nu vand 124 atuncci mai mic. sincer ma despart greu de masina si atunci am buget evident mai mic.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF