Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Achizitie E320 2007

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Achizitie E320 2007

Mercedes-Benz E 320 de vanzare pe auto.ro. Anunturi auto cu masini Mercedes-Benz E 320 second hand.

Buna ziua.
    Am gasit aceasta masina in targul autovit duminica, am fost cu ea la un test drive. Am negociat si un pret frumusel. As dori sa stiu si parerea dumneavoastra, mai ales ai celor care au avut e320. Merita?
    Mentionez ca din 2006 pana in prezent am un e200 fost taxi in germania, de care am fost super multumit. Acum am probleme cu: cutia de viteze la rece parca arunca masina in fata, accelereaza neliniar, probleme cu esp, mentionez ca am 400.000km reali.
    In fine, ce spuneti de aceasta masina? Maine, adica miercuri, ar trebui sa ma duc sa o cumpar.
    Stima.
    Last edited by cutaresku; 04-06-2012, 14:02 PM.

Nu are km real. Poti verifica istoricul masinii la reprezentanta daca a fost recent importata.

Comment

E suspect de mic pretul! Verifica valoarea ei in germania si vei ramane surprins

Comment

Se pare ca nu stie cei cu el (la proprietar ma refer)
        1. Spune ca are tractiune FATA
        2. La km aia sigur ar fi trebuit sa tina la pret
        3. Puterea: motoru acela are 224 CP, nu 246 cum spune respectivu
        4. Dupa numar ii din Bucuresti si in Bucuresti sunt destul de muncite masinile mai ales la ora de varf
        Stima

Comment

Vanzatorul e samsar, mai are un A6, un seria 5, un Infinity pe net, la o prima cautare... Eu as mai cauta...
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Pot sa spun ca e putin ciudat de ieftina, ar mai trebui pe acolo 2000 de eur...pe usor. Daca era la un particular care o dadea de criza de bani, era ceva, dar asa, e "plimbata" pana s-a ieftinit, acum nu stiu cauza, ar trebui mai multe detalii, cum ar fi seria de caroserie, mai multe poze s.a.m.d.
            Cere seria de caroserie sa vedem una alta despre ea...
            Despre km nu stiu ce sa zic, si a mea e din 09.2006, am cumparat-o in 10.2010 cu 130.000 si acum am 167.000. Daca ai seria vin, poate la reprezentanta poti afla ceva despre ea. A mea in 2009 a fost in germania la inlocuit nu stiu ce folie la volan pe garantie extinsa. Pe cartea service nu te poti baza. Nu pot sa imi dau seama din poza cu interiorul de uzura la scaun, volan, pedale, maneta schimbator, butoane.
            La mine se vede foarte putin la volan uzura in mijloc sus, in rest e perfect la nivel de striatii la piele, iar scaunele sunt nota 8/10, al meu a facut o cuta pe partea exterioara dar eu am 110 kg...
            Last edited by Dj Sky; 03-15-2012, 22:19 PM.

Comment

Cred c-a fost primul si ultimul post al userului initiator... Il mai asteptam ceva vreme, sa vedem daca revine, daca nu - se inchide.

Comment

Salut. Scuze pentru intarzierea raspunsului si multumesc tuturor celor care ati postat in threadul acesta. Azi o sa revin cu seria. Sincer, chiar imi este de folosinta acest forum. Am rezolvat ceva probleme la e200 w211 din 2005 pe care-l detin.
                Last edited by cutaresku; 03-18-2012, 10:06 AM.

Comment

Salut. Am revenit cu seria. WDB2110221B012965 seria de pe certificatul de inmatriculare.
                  Last edited by cutaresku; 04-06-2012, 14:02 PM.

Comment

Originally posted by bogdan_icebox View Post
                    salut. am revenit cu seria. WDB2110221B012965 SERIA DE pe certificatul de inmatriculare
                    Code:
                    Engine number ...    642920 40 231753
                    Sales des. ......    E 320 CDI
                    Radio unit no. ..    BE703961209382
                    Order number ....    0 6 242 02564
                    Transmission ....    722902 00 777332
                    Equipment .......    821A
                    Paint/code 1 ....    197U

Code:
                    SA codes:

197U                OBSIDIAN BLACK
                    202B                OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
                    213                    SPEED-SENSITIVE POWER STEERING/VARIO STEERING
                    220                    PARKTRONIC SYSTEM (PTS)
                    229L                GERMANY
                    249                    INSIDE AND OUTSIDE MIRROR AUTOMATIC DIMMING
                    250B                MOBILO LIFE/EUROPE SERVICE PACKAGE
                    260                    TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
                    260B                AIRBAGLABEL - GERMAN/ENGLISH
                    280                    LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB
                    2XXL                FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
                    354                    ANTENNA FOR TELEPHONE D/E-NET
                    386                    MOBILE PRE.-INSTALLATION (MTUS)
                    404                    MULTI-CONTOUR SEAT, FRONT LEFT
                    405                    MULTI-CONTOUR SEAT, FRONT RIGHT
                    427                    AUTOMATIC TRANSMISSION 7-SPEED
                    474                    PARTICLE FILTER
                    477                    TIRE PRESSURE LOSS WARNER
                    527                    COMAND DVD APS WITH NAVIGATION
                    581                    AUTOMATIC CLIMATE CONTROL
                    600                    HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
                    614                    BI-XENON HEADLAMPS FOR RIGHT-HAND TRAFFIC
                    619                    CORNERING ILLUMINATION
                    673                    HIGH-CAPACITY BATTERY
                    690                    EMERGENCY SPARE TIRE (MINI SPARE)
                    732                    WOOD VERSION,BIRD'S EYE MAPLE BLACK/ANTHRACITE
                    807                    AEJ 06/1/M/X
                    819                    CD CHANGER
                    820A                AMARETTA/LEATHER/NAPPA/SEMI-ANILINE
                    821A                AMARETTA/LEATHER/NAPPA/SEMI-ANILINE - BLACK/ANTH.
                    873                    SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
                    910                    DYNAMO WITH HIGHER CAPACITY (FFO)
                    915                    FUEL TANK WITH LARGER CAPACITY
                    926                    EXHAUST GAS CLEANING WITH EURO 4 TECHNOLOGY
                    954                    EQUIPMENT PACKAGE FOR AVANTGARDE VEHICLES
                    985                    COC PAPER EURO 4 TECHNOLOGY W. REG. CERT. PART II
                    K11                    ADAPTIVE STOP LIGHT FLASHING
                    M30                    DISPLACEMENT 3.0 LITER
                    R01                    SUMMER TIRES
                    R11                    LA 17" 5 DOUBLE SPOKE DESIGN
                    V06                    SPEED- + LOADINDEX 95W
                    197U                OBSIDIAN BLACK
                    821A                AMARETTA/LEATHER/NAPPA/SEMI-ANILINE - BLACK/ANTH.

...

Comment

Multumesc mult,
                      deja am achizitionat aceasta masina.
                      Singura problema care am avut-o la ea a fost o bujie pe care am schimbat-o. Iar acum vreau sa schimb becurile xenon, dar nu stiu exact ce model de becuri imi trebuiesc. Stima.
                      Last edited by cutaresku; 05-09-2012, 15:24 PM.

Comment

Bogdan cu becurile te pot ajuta. Daca nu ai rezolvat da-mi un PM si-ti spun ce si cum
                        Mail : emi@koket.org
                        Tel : 0757 233 231
                        Reparatii electrice auto Iasi
                        Electrical Center Iasi

Comment

D2S parca au toate 211-ele cu xenon.

Comment

Originally posted by bogdan_icebox View Post
                            Multumesc mult,
                            deja am achizitionat aceasta masina.
                            Singura problema care am avut-o la ea a fost o bujie pe care am schimbat-o. Iar acum vreau sa schimb becurile xenon, dar nu stiu exact ce model de becuri imi trebuiesc. Stima.
                            Uite aici o lista:
                            Attached Files

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

salut mircea. in lista de acolo nu am vazut masini dupa 2007. in fine, am gasit ceva pe producator osram si philips. sincer, mi-am dorit aceast avantgarde datorita luminii , deoarece la mercedesul ulterior , un e200 fost taxi, masina foarte foarte buna de altfel, aveam niste lumini foarte slabe. si vreau ca becurile sa fie exact ca cele din fabrica.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF