Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat achizitie e200 1,8 kompresor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfat achizitie e200 1,8 kompresor

Salutare ,desii m-am inscris de ceva vreme pe acest forum inca nu am um MB
    As dorii un c200 - w124- 1,8 kompresor si m-ar interesa parerile celor care au acest model
    M-ar interesa ce trebuie sa urmaresc in mod special la acest model ,care sunt problemele specifice ,cat tine un kompresor ,care sunt costurile de intretinere ...
    De asemenea m-ar interesa consumul real ,nu cel din anunturi
    Am gasit acest anunt http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C22773108.html .Stie cineva ceva despre aceasta masina ?
    Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si sper ca in curand sa ma pot prezenta la intalnirile voastre cu un MB

Originally posted by spire View Post
    Salutare ,desii m-am inscris de ceva vreme pe acest forum inca nu am um MB
    As dorii un c200 - w124- 1,8 kompresor si m-ar interesa parerile celor care au acest model
    M-ar interesa ce trebuie sa urmaresc in mod special la acest model ,care sunt problemele specifice ,cat tine un kompresor ,care sunt costurile de intretinere ...
    De asemenea m-ar interesa consumul real ,nu cel din anunturi
    Am gasit acest anunt http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C22773108.html .Stie cineva ceva despre aceasta masina ?
    Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si sper ca in curand sa ma pot prezenta la intalnirile voastre cu un MB
    W 211scuze de greseala ...
    Aceasta motorizare este euro 4 ?

Comment

Salut. Vad ca esti din Bucuresti. Din pacate nu te pot ajuta cu o cifra exacta pentru consumul urban al acestui motor, dar sa stii ca am meu E220 2.2 CDI automat, imi indica un consum intre 10,5 si 15 litri in functie de traficul pe care il prind. Se poate ca asta 1.8 benzina sa nu depaseasca foarte mult consumul unui CDI, dar mai putin nu va consuma sa stii.
      Legat de problemele specifice..... Aici trebuie sa ai rabdare si sa tot citesti forumul asta. Caci subiecte vei gasi multe. Succes

Comment

Motor: 1796 cmc.
        Putere: 135Kw si 184 CP/5500 rpm.
        Cuplu maxim: 250 Nm la 3500-4000 rpm.
        Acceleratie 0-100 kmh in 9.1 secunde.
        Consum:
        Urban: 11.7 %
        Afara: 6.3 %
        Mixt: 8.2 %
        Parerea mea ca in oras la mers frumos iti ia cam 13 litri. Afara cred ca poate atinge consumul ala si poate si mai mic.
        Kompressorul nu e cea mai fiabila piesa din "uzina" unei masini. La fel ca turbo insa daca e in mintile lui si functioneaza in parametri duce la acceleratie imubanatita si un consum mai mic. Tind sa cred ca arderea este mai completa.
        La 184 de cai cred ca cele 1580 kg se misca binisor.

As mai adauga ca la fel ca la orice masina subliniez puterea maxima este atinsa la o anumita turatie. In cazul nostru la 5500 de rotatii. Romanasul nostru isi ia masina cu "multi cai" ii da putina talpa si zicea ca masina "rupe" ca are 180 de cai...da ii are dar la turatia indicata.
        Last edited by adidc; 02-17-2012, 12:08 PM.
        E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
        C180 W202, 1994
        W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Suna si cere seria VIN , de cand este in tara , cati proprietari , ce probleme mai are , daca are probleme la SBC , etc ....

PS :
          Ce interior jegos ... ma rog , la cat e masina poti da 200 euro la un detailing auto
          (dar asa ca si chestie ...)
          Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Si ca sa mai completez ceva...e tiganie mare ce-a facut ala acolo.
            Cunosc foarte bine modulul ala aftermarket pe care il are instalat acolo. Touchscreen cu DVD si asa mai departe.
            Oare merita sa desfaci un bord de Mercedes si sa-i scoti commandul afara pentru magaria aia? Ca sa dai cu deshtu' pe ecran?
            Nu suport tziganiile astea.
            E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
            C180 W202, 1994
            W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Originally posted by adidc View Post
              Cunosc foarte bine modulul ala aftermarket pe care il are instalat acolo. Touchscreen cu DVD si asa mai departe.
              Oare merita sa desfaci un bord de Mercedes si sa-i scoti commandul afara pentru magaria aia? Ca sa dai cu deshtu' pe ecran?
              Subscriu. Nici eu nu am suportat vre-o data improvizatiile de acest gen. Oricat de auster este un bord sau pare un bord... mi-a placut sa-l savurez si sa-i pastrez autenticitatea. Altadata ala-i farmecul masinii respective, decat sa-l desfaci si sa crezi ca da mai bine "hi tech". Dar... ma rog nu te impiedica de acest aspect. Daca astia sunt banii pe care vrei sa-i investesti... pune accent.... pe o comparatie buna cu orice alta alternativa. Dupa ce te vei hotarai la una, 2-3 masini, incearca sa le vezi "live" de prima impresie incearca sa tii cont, dar nu te baza pe ea si dupa care trebue sa o iei la puricat. Daca nu o reprezentanta, atunci macar un STAR si o mecanica la orice service ai vre-o relatie.

Comment

După cum arată interiorul, nici n-are rost să mergi să o vezi părerea mea... Improvizația cu navigația e de prost gust. Cotiera nu cred că se mai poate repara decât prin schimbare la cât e de roasă. Iar covoarele alea de cauciuc de 30 lei și mocheta sub orice critică.

Sunt curios ce miros imbietor poate să aibe înăuntru.
                ...

Comment

Este varianta Classic dar are bandouri laterale si bara spate cu dungi cromate. Bara fata se observa ca e fara, asa cum ar trebui. Dar arata "impecabil"! ))) Doamne pe ce maini incap masinile astea...

Comment

Originally posted by w124researcher View Post
                    Suna si cere seria VIN , de cand este in tara , cati proprietari , ce probleme mai are , daca are probleme la SBC , etc ....

PS :
                    Ce interior jegos ... ma rog , la cat e masina poti da 200 euro la un detailing auto
                    (dar asa ca si chestie ...)
                    Din pacate are probleme la sbc..Mi-a spus ca apare pe bord "service brake "
                    De vazut nu am vazut-o live...

Comment

Originally posted by adidc View Post
                      Asa este nu are treaba unitatea cu touch screen-ul ala ,chiar daca avea si masca ...nu se pupa cu genul de masina
                      Am inteles ca il are si pe cel original ,care e functional...

Comment

Astept niste poze inafara celor de pe autovit ,sunt curios cum arata fata masinii, compartimentul motor si pedalele ...
                        Mi-a spus la telefon ca masina are bara fata sparta in urma lovirii unui caine .

Comment

Daca stie cineva un e200kompresor 1.8 de vanzare sau un C200 aceasi motorizare sa fie in mintile lui va rog dati PM .Multumesc

Comment

Originally posted by spire View Post
                            Daca stie cineva un e200kompresor 1.8 de vanzare sau un C200 aceasi motorizare sa fie in mintile lui va rog dati PM .Multumesc
                            Nimic ,nu stie nimeni un e200sau un C aceeasi motorizare ???

Comment

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF