Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

URGENT !!! Ma macina o intrebare grea!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• URGENT !!! Ma macina o intrebare grea!

Am pus masina la vanzare pe autovit si m-a sunat un domn care vrea un schimb+ diferenta de 500 E din partea lui. Aceasta e masina care mi s-a propus...
    Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Ce parere aveti ? Se merita? Parerea vostra personala...
    Multumesc!

Presupun ca ai 210, vad 2200cdi la motorizare.
    Acum, ca parere, depinde ce dai: daca ai pus 210-ele pe picioare, nu cred ca vrei s-o iei de la capat cu un Opel.
    Vezi ca-ti usuca buzunarul benzinarul ala aspirat 2,2 Opel.
    Daca tot o mariti, incearca sa obtii cash, iti va fi mai usor ulterior sa cauti altceva.
    Succes!

SM-46-RAI e a ta?
    Last edited by cutaresku; 10-21-2011, 22:56 PM.
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Nu inteleg ce mercedes ai ? Daca-i W 210 eu te intreb dai un E class pe un Opel? Dupa dungile care le are si culoare, concluzia mea pesonala este ca probabil e pasionat de viteza si prob. ca a facut liniute.. drifturi etc...Acuma 500 de euro diferenta pe care ti-o da el s-ar putea sa nu acopere investitiile pe care le ai de facut la ea ........El da 500 si ai de bagat 800 sau 1000 (ma gandesc eu). Ca, confort; stabilitate; siguranta; spatiu; W 210 (daca asta ai ) este net superior.De la mercede la opel e un pas in urma din punctul meu de vedere.As opta pentru o clasa concurenta personal.

Comment

Eu din principiu nu mi-aș lua Opel. Sunt păcătoase rău. Decât un motor de 2.2 pe benzină mai bine un 2.2 diesel. Decât o mașină mică mai bine un E class...
        ...

Comment

Acum depinde,u zici ca ai km putini la E klasse,dar avand in vedere ca a fost taxi...e cam nasol,dar daca tu crezi ca de asta scapi mai repede,fa schimbul,dar mai bine,zic eu,gaseste un tigan (ca aia sunt cu "mergedezurile") si iti dai si u mertzul!

Comment

Originally posted by ediskan89 View Post
            Acum depinde,u zici ca ai km putini la E klasse,dar avand in vedere ca a fost taxi...e cam nasol,dar daca tu crezi ca de asta scapi mai repede,fa schimbul,dar mai bine,zic eu,gaseste un tigan (ca aia sunt cu "mergedezurile") si iti dai si u mertzul!
            Masina de la semnatura e E200 cdi SM 03 PON. Daca cautati nr meu de telefon ( 0742338604) o sa gasiti pus anuntul pe net de vanzare inclusiv pe forum la sectiunea de vanzare. Ma gandeam in felul urmator:
            - eu am pus la punct 99 % din masina, am cumparat piese noi pe ea si care erau exagerat de scumpe noi, am cumparat second dar in limite foarte acceptabile. Am vopsit masina in negru metal perlat exteriorul ( 1500 E) si acum incep a cadea piese de pe ea ( piese gen furtunul de intercooler, mi s-a ars a 3-a oara o bujie , plus ca tocmai ieri mi s-a dus si termostatul pe care l-am montat in vara). Cam incep sa ma indoiesc de toata firma mercedes. O fii ea confortabila, in schimb alegerea mea de al cumpara nu se justifica la cat amar de bani am bagat in ea... IN o luna de zile de cand am bagat masina la vanzare, aceasta este prima oferta pe care am primit-o, si eu am pus-o in 3 locuri pe net. Stau foarte sincer sa ma gandesc ca sa il iau, pentru ca o fii mai bine intretinut Opelul, la motor pe benzina nu sunt asa de multe belele ca si la diesel, plus ca nu ai ce zice de Opel...arata foarte bine!
            As vrea eu sa primesc cash pe ea, dar in ziua de azi...e greu de dat o masina cu bani cash pentru ca criza isi face de cap ( ca de 4 ani incoace) si eu sincer nu imi dau seama daca o sa reusesc sa mai dau mertzul tinand cont si ca a fost taxi, desi unul cu km putini.
            Eu cred ca s-ar putea sa scap mai usor de opel decat de mercedes...
            Deci inca odata....se merita sau nu?
            Last edited by SirDeadline; 10-22-2011, 17:03 PM.

Comment

Nici nu te gandi ! Mai ales pe un asemenea Opel.

Comment

Eu unul nu m-aș băga.
                Niciodată nu am să dau un Mercedes pe un Opel.Never ever în viața asta, dar eu-s eu, tu ești tu.
                Totuși, de pe orice mașină pică unele piese.Mercedes-urile nu sunt indestructibile, chiar dacă și-o creat un renume pentru durabilitatea sa.
                Dacă ai fi avut o cobră, un w124, un w126 ș.a.m.d ai să vezi că nu ar fi căzut atâtea piese.
                Mercedes și-a pierdut din fiabilitatea sa renumită de la w210-le tău încolo.Au prea multă electronică pe ele.Just a thought.
                " You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your f*cking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world. " Tyler Durden
                Regulament forum.

Comment

Pana la urma nu voi lua acest opel desii arata destul de bine. Am cautat in aceasta seara pe mobile.ro si am gasit acelasi model si cabrio-inmatriculat la 2600 de euro... iar asta e la 5100...ce o avea in plus nu prea vad... Se pare ca mai astept!
                  Multumusc tuturor pentru suport!

Comment

Nu-ti lua Opel ca sunt extrem de proaste. Eu am avut un GTC si am avut super mari probleme, asa ca nu cred ca este o idee buna!

Comment

Originally posted by Andreiu' View Post
                      Nu-ti lua Opel ca sunt extrem de proaste. Eu am avut un GTC si am avut super mari probleme, asa ca nu cred ca este o idee buna!
                      M-am intalnit azi cu tipul cu opelul, ca sa vad ce oferta vrea sa imi faca... A ramas placut impresionat de cum arata mertzul, dar citez "e prea moale" pentru dumnealui. care citez "am mai avut w210, si le stiu pe de rost". A observat ce stiam si eu demult, ca trebuie sa schimb niste O-ringuri, dar cam atata. Nici macar nu si-a dat seama ca a fost taxi. E tare tara asta...)

Comment

Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF