Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cati bani face?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cati bani face?

Cam cati bani credeti ca face masina? Anu de fabricatie e 1999 dar inmatriculata prima oara in 2000, de atunci si pana acum are un singur proprietar. Kilomteri sunt reali, proprietarul este sofer de tir si masina a fost folosita doar sfarsiturile de saptamana. Are toate reviziile facute la casa Mercedes de unde sa cumparat masina, se poate demonstra cu facturi si manualu de intretinere. Recent s-a schimbat la ea: galeria de admisie, pompa de apa, toate 4 bujii incandescente, toate 4 discuri de frana si placutele de frana. Proprietarul ar vrea sa o vanda in 6500 pentru ca de curand sia cumparat un VW Phatheon. Masina mereu a fost tinuta in garaj. Probleme: butonul de deschidere a portbagajului rupt si un plastic de pe maneta de viteze rupt plus bara spate putin zgariata (e ceva normal in spania :P). Voi ce parere aveti despre masina ?
    Attached Files

Salut .Un pret corect ar fi pe la 4500-5000 euro .Acuma tu sti daca cunosti masina si e in stare foarte buna poate merita mai mult de atit .Decit sa iei una ieftina si sa dai diferenta de pret pe piese si manopera mai bine dai un ban in plus dar macar sti ce iei .Oricum daca o iei la pretul de 6500 euro vei pierde foarte mult la vinzare cind ii va veni rindul ca doar nu iesi la pensie cu ea . Parerea mea e ca proprietarul profita de faptul ca tu cunosti masina .

Comment

Arata foarte bine, km putini... Daca tine la pret cred ca scoate 5-6000, cel putin in Spania. Sa o bibileasca putin (cu 200 de euro schimba emblema, da un polish, o curatare interioara...).
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Nu prea cred sa aibe acei km declarati. La 100.000km nu schimbi nici macar discurile fata, dar"mite cele spate. Cu atat mai putin galeria de admisie. Pompa de apa la 210 e fiabila, sunt cazuri in care deabia dupa 250.000km sa necesite inlocuirea. Acum, tu stii cel mai bine cum sa procedezi, dar si pretul pare mare pt o masina de vechimea ei.

P.S. m=am uitat mai atent la masina. Daca aia are 100.000, eu sunt Papa de la Roma.
        Last edited by 300zxtt; 10-04-2011, 08:10 AM.

Comment

Originally posted by 300zxtt View Post
          Nu prea cred sa aibe acei km declarati. La 100.000km nu schimbi nici macar discurile fata, dar"mite cele spate. Cu atat mai putin galeria de admisie. Pompa de apa la 210 e fiabila, sunt cazuri in care deabia dupa 250.000km sa necesite inlocuirea. Acum, tu stii cel mai bine cum sa procedezi, dar si pretul pare mare pt o masina de vechimea ei.

P.S. m=am uitat mai atent la masina. Daca aia are 100.000, eu sunt Papa de la Roma.
          Subscriu. Mai mult, nici macar la Cielo nu am schimbat discurile de frana si masina are 185000km. In targ la Craiova s-a vandut un E270 (cred) din 2003cu 7500Euro.
          Asa ca tu stii cum trebuie sa procedezi.
          Arunca o privire si aici http://www.autovit.ro/index.php?sect...132&order_by=p

Comment

Aaa si galeria de admisie s-a schimbat pentru ca avea o fisura nu pentru ca era murdara sau avea chestiile alea (nu stiu cum le zice) rupte. Iar la ultima revizie am fost eu cu masina la reprezentanta si iau zis ca daca schimba discurile ii face o oferta, 150 de euro toate 4 discuri si placute de frane. Iar pompa de apa facea un sunet ciudat, nu pierdea apa. Iar pentru proprietar bag mana in foc, e om serios are 3 tiruri cu peste 1 milion de km toate, si au fost cumparate noi. Omul tocmai sia luat un VW Phaeton pe care vrea sa il vanda, masina are doar 700 de km dar omul vrea un S klasse nou.

Comment

Din ce cauza sa fisurat galeria? O fi ea din plastic dar nu se crapa asa cu una cu doua.
              Cat despre pompa de apa te cred...si eu tot din cauza unui sunet ciudat am schimbat'o cu toate ca mergea...insa masina mea depasise 150.000km.
              Daca tu bagi mana in foc pentru acei 100.000km si il pui sa rezolve problema plasticului de pe maneta si butonul care deschide portbagajul plus vopsitul barei spate..eu cred ca merita 6500e. Daca nu,sa ti'o lase la 6000.
              Oo\=|=/oO

Comment

Eu deja am una la fel daca te uiti atent la prima poza se vede...

Comment

Pai si? Nu prea inteleg ce vrei sa zici...
                  Oo\=|=/oO

Comment

Eu nu inteleg o chestie, daca te pricepi si ai toate raspunsurile, il cunosti si pe proprietar si bagi mana in foc pentru el (citat), de ce dracu' mai ceri sfaturi si opinii pe forum? Nu ai cu cine socializa?

Comment

Eu zic sa o lasati mai moale cu jignirile , pana nu va luati un warn .
                      P.S. : scuze de off-topic
                      P.S. 2 : masina face undeva la 6 - 6500 maxim
                      Mercedes . (punct)
                      Mercedes w 124 300 e (1989)
                      Mercedes w 124 300 e 24 v (1991 luna VI)
                      Mercedes w 211 220 cdi (2004)
                      Mercedes w 124 300 e 24 v (1991 luna V)
                      Mercedes w 124 E200 cabrio (1995 luna II)
                      Lexus IS 300 (1999)
                      Mercedes W210 E 280 (1998 luna I)

Comment

@cris04, 7 zile vacanta. Daca la revenirea din concediu vei continua cu aceleasi jigniri si magarii, vei primi ban permanent.
                        Last edited by T_o_r_q_u_e; 10-05-2011, 09:59 AM.
                        sigpice60 525d

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF