Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mi-am luat!!

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Vad ca pui mult pret pe "vopseaua originala", ca si criteriu de achizitie a unei masini bune. Pentru mine, personal, e nul acest aspect: daca vopseaua e cea originala, este 100% cel putin matuita (ultimul w210, ca de asta vorbesc, s-a facut toooocmai in 2002). Daca, in schimb, este revopsita, m-as interesa de ce (unde a fost si cat de grav lovita sau, alta situatie - sunt multi care prefera revopsitul total, in dauna unui singur element - categorie in care ma inscriu) si as evalua calitatea executiei.
    Acum, crezi ca exista vreo masina din 2001-2002, care sa nu fi avut cel putin o tamponare?
    Cat priveste pretul, cam ai dreptate, orice masina cat de cat ingrijita/bine servisata, sare de pretul pietei (cam mereu impus de parcuri auto / samsari, nicidecum de pasionati).
    Da, 210-ele ala al tau arata bine, desi nu prea avea optiuni (din ce am vazut in pozne).
    Sper sa nu te dezamageasca 211-ele dupa 210.
    Succes!
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Personal sunt genul de om care sunt foarte pretentios la aspectul exterior al unei masini (alti nu sunt..) dar si la partea mecanica binenteles. Sunt un foarte mare fan M.B. si atunci cand imi cumpar prefer sa fie ceva frumos de care sa fiu mandru. Sunt multi care-si iau foste taxiuri din 2004 2005 de ex. pe care dau 9-10.000 doar sa zica ca au mertan (restul nu conteaza) eu nu-s asa. vb. in dreptul meu. Un W211 din 2005 la 9000 aia pt mine nu e masina. Iar in privinta masinilor revopsite care e clar ca au fost lovite eu nu dau bani. Eu nu iau o masina pe care altul a lovit-o bine. Acuma ca are revopsit un element si e revopsit bine nu se prea vede nu e chiar asa grav dar cand e revopsita toata masina......... plec mai departe. Cum sa dau 15.000 pe un W211 din 2007 revopsit in totalitate. Cum sa dau 10.000 pe un W 211 (la iasi) revopsit in totalitate? La noi gasesti greu masini nelovite......(de aceia imi aduc de afara)
      Bafta.

Comment

spike2002, masina ai adus-o chiar tu din Germania? Din ce vad scris pe aici masina ti-a fost adusa de un asa numit prieten ce aduce masini de 10 ani, adica un geambas.

Din poze se observa clar la numarul de inmatriculare in spate isiautomobile.de - la o simpla cautare rezulta ca masina a fost luata de la un autohaus al unui turc si anume Muhamed Isikaltun.
        Daca masina era luata direct de la Mercedes trebuia sa fi avut Mercedes-Benz Niederlassung, sau cel putin sa fi avut sigla Mercedes pe acel plastic daca ar fi fost luata de la un dealer Mercedes.

Asa ca daca tot esti asa de pretentios la capitolul achizitionarii unei masini, nu mai pica la toate prostiile pe care ti le zic geambasii.
        In dex, daca te uiti, vei vedea doua definitii la geambas : persoana care vinde sau mijloceste vanzarea de cai, si a doua, inselator / trisor.
        Geambasii moderni nu au evoluat mult, doar caii s-au mecanizat si sunt sub capote.

Comment

Renunt in am mai da prea multe explicatii in leg cu noua mea masina. Eu stiu ce am luat si nu trebuie sa -mi explici ce inseamna geambas ca nu am intrebat pe nimeni ce inseamna acest cuvant, nu stiu de ce te-ai oferit tu sa-mi explici; ca nu am cerut. Si nu e un asa numit prieten; e un amic de-al pe care-l cunosc de-o viata, foarte bun in cea ce face. Am spus mai sus ca el aduce doar masini pe comanda; nu e genul care le ea pe 2 lei si incearca sa faca avere fraerind pe urma oamenii pe la piete da ? Este o diferenta. Cand aduci pe comanda masini din afara; masini de mii de euro fara ca pers. resp. sa vina cu tine iti asumi o responsabilitate iar daca o dai in bara de 2-3 ori nu te mai cauta nimeni cea ce in cazul lui nu se int.In leg. cu masina ca sa-ti dovedesc ca nu e asa cum zici masina e in garantie pana la 200.000 de km (15 000 km) Are carnet de garantie cu cheia aia aurie (daca ai vazut vreodata cum arata).Am fost la rep. si mi-au zis daca se strica ceva in urm. 15 000 de km se achita de mine; si in baza facturi se decont. din germ. dupa ce le trim. factura. Cred ca stiu mai bine ca tine ce masina am si de unde am luat-o si ce acte am la ea; + ca nu o am de vanzare. De aia nu cred ca trebuie sa dau prea multa socoteala. Tu cu ce masina te lauzi ?

Comment

Cam asa arata, nu cumva?
            Mai documenteaza-te inainte sa vorbesti cum functioneaza garantiile astea.
            Din ce an e masina ta?
            Attached Files

Comment

Nu, nu e asa ...M-am documentat la restaco SV (rep .M.B.) stai linistit. Citez ce am spus mai sus ,, renunt in am mai da prea multe explicatii in leg cu noua mea masina,, nu-i vad rostul... Nu mi-ai rasp. la ce te-am intrebat, cu ce masina te lauzi tu ? Cu W 210 ? 2.5 ?

Comment

Dragi colegi dintr-un tantar a ajuns sa fie armasar, de ce tot trebuie sa ajungem la astfel de discutii? Va dau dreptate si voua pentru Moderatorul nostru 600 SEL, dar ii dau dreptate si lui pentru ce spunea Spike 2002. In primul rand Spike 2002 ai venit pe acest forum pentru a discuta detalii despre viitoarea masina si pentru a primi ajutor din partea colegilor, iar acum sari cu gura ca nu ai nevoie de nici-un sfat sau parere din partea lor, exact dupa ce ti-ai cumparat masina.
                In ceea ce consta persoana moderatorului 600 SEL nu pot spune decat ca trebuie sa aveti si voi grija, dragi moderatori, la limba romana, si sa nu ne mai sanctionati pe noi daca eventual GRESIM din graba. Multumesc si sper ca nu am deranjat. Iar pe viitor as vrea ca acest forum sa fie o comunitate unde sa ne putem ajuta, idiferent de ce masini conducem (chiar daca sunt mai vechi sau mai noi). Toate Cele Bune!

Comment

Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF