Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfaturi achizitie E-class W211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by cutaresku View Post
    Pe ce te bazezi? Conjunctia astrelor sau ceva concret?
    Chiar sunt curios!

Citesc in stele

Comment

Originally posted by Adrian232110 View Post
      si daca te intereseaza masina mea, 0761376404 numarul meu
      am primit pozele.momentan sunt plecat din tara ma hotarasc si o sa te sun cand ma intorc

Comment

buna ziua domnilor......as avea si eu o rugaminte pt cei avizati....credeti ca raportul calitate pret este "in parametri" pt masina din linkul :http://www.automobilegemenytrading.a...C20420499.html multumesc

Comment

@ Adrian232xxx
          E clar ca n-ai nici un argument, daca vrei sa-ti vinzi junghiul, deschide topic la bursa.
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by cregacrega View Post
            buna ziua domnilor......as avea si eu o rugaminte pt cei avizati....credeti ca raportul calitate pret este "in parametri" pt masina din linkul :http://www.automobilegemenytrading.a...C20420499.html multumesc
            " E 220 170cp deluxe " am ras

A cosmetizato frumos si arata bine , dar e super ieftina.
            Deci 100 % km nu sunt reali , probabil are peste 300.000 km si este fabricata 2008. (si tot e ieftina , chiar daca a luat fara TVA)

Si tot asa cu minciunile ... tipic bijnitarilor ...

Cine stie peste ce dai la o verificare.
            Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Da arata bine nai ce zice dar e mult prea ieftina.
              si zicea un coleg de antenuta.ca majoritatea care au modelu acela de antena au fost taxi

Comment

Clima 4 zone... sigur nu. Masaj in scaune... iarasi ma indoiesc. Mi se pare ca a bagat cam mult de la el. Parerea mea. Cartea service se cumpara de la Arad. Deci trebuie verificata sigur. Succes!

Comment

multumesc foarte mult pt promptitudine tuturor.....mai bine stau linisit si mai caut ca sunt totusi ceva bani si parca nu e tocmai timpul (oare cand este) sa arunci banii......ma rog nu chiar sa-i arunci dar parca daca dai peste 15 000 pe o masina te gandesti totusi sa te bucuri de ea macar un an fara sa ai diverse probleme ! Multumesc inca o data !

Comment

Originally posted by w124researcher View Post
                    " E 220 170cp deluxe " am ras

A cosmetizato frumos si arata bine , dar e super ieftina.
                    Deci 100 % km nu sunt reali , probabil are peste 300.000 km si este fabricata 2008. (si tot e ieftina , chiar daca a luat fara TVA)

Si tot asa cu minciunile ... tipic bijnitarilor ...

Cine stie peste ce dai la o verificare.
                    Corect si cred acelasi lucru si an si km . 2008 sigur.

Comment

Va salut baieti......un sfat v-as ruga asa de cunoscatori in ale E-CLASSE-urilor....Am vazut o masina fabricatie 2008 , zero km......la o firma a lui Tiriac cred.......autorulate ceva de genul.....Masina arata ...na ca de zero km....cu folii peste tot cu tot tacamul ! Oamenii cica desi au trecut patru ani peste ea i-ar fi facut toate cele pt ca producatorul sa-i dea garantia in continuare.....adica schimb de ulei,filtre la an, schimb lichid racire la doi ani,etc stiti voi mai bine .....si ca toate astea sunt trecute in cartea masinii.Garantia de la ei este de un an la cutie si motor. Este echipare avangarde si se cere 30 000. dupa negocieri "feroce se ajunge la 25 000. O fi mult ,o fi putin....voi ce parere aveti? V-ati lua o astfel de masina? Va rog puneti cat mai multe pareri.Va multumesc....

Comment

Cu 25000 de euro iti iei modelul nou si cu km foarte putini pana in 50000 si daca ai noroc gasesti un W212 cu garantie. Cred ca pe un W211 nu merita sa dai mai mult de 15000 de euro indiferent ce dotari are.

Comment

25.000 e prețul la una de 2-3 ani, nu pentru una de 4, fie ea și bine întreținută. Până la urmă e un model apărut inițial în 2002 (are deja 10 ani), chiar dacă are facelift... Cum zicea și adrian.o - 15.000 e un preț maxim pentru un w211. Eu personal aș da 18.000 euro doar dacă ar fi ceva motor mai strălucit (280cdi, 320cdi) și cu dotări mai rare.
                          ...

Comment

....chiar daca are zero km ????

Comment

Da, chiar dacă are zero kilometri. E model vechi, peste câțiva ani o să fie depășită moral. O să pierzi super mult dacă vrei să o dai după aia. Nu o să creadă nimeni că mașina a stat atâta timp neumblată...
                              ...

Comment

aici ai dreptate....dar avand in vedere ca maa indrept cu pasi repezi catre 50 de ani...nu cred ca voi mai apuca sa o vand,si nu stiu daca as schimba-o pe altceva !!!! La clasa "s" nu am cum sa ma gandesc, si alte marci sunt pt cei tineri! am fost in discutii avansate pt un saab....dar n-a fost sa fie.Ok spuneti-mi credeti ca astia de la Tiriac autorulate sunt "samsari? Pt ca am vazut niste anunturi cu 80-90 000 km pe la 15 000 eur dar masinile aratau ingrozitor.Adica si astia se preteaza la mizerii din astea cu km dati inapoi,etc,etc? Nu de alta da's de-a derptul ingrozit de ce se petrece cu masinile astea asa in general si Mercedes in spacial.As cauta undeva ceva serios.Va spun de jumatate de an tot caut ,caut,caut si nu gasesc nimic asa corect calitate pret! De aia ma gandeam....ok pretul e un pic cam mare da' macar stiu ca e o masina noua din punct de vedere al rulajului.SIgur ca gama e diversa si sunt multe oferte dar va spun daca e sa le luam la bani marunti nu raman decat 2-3 masini si alea cu pret peste masura de scump.Uitati va dau un exemplu....am gasit la campina (probabil o mai fi anuntul pe autovit)un 320 imecabil !!!! Am fost si l-am vazut.....vreo 60 000 km (IN BORD) dar oricum era impecabila ,luata de la tiriac de un tatait si ajunsa la un samsarel . Nu a vrut sa o lase sub 18 000 nici un cent ! deci aproape de 20 ! asa ca ma gandeam unde se duc naibii 20 mai pui 5 da' macar o iei noua !(desigur din punct de vedere al rulajului) Multumesc si mai astept ceva sfaturi. (parca e mai frumos 211 decat 212 :-))

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF