Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfaturi achizitie E-class W211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfaturi achizitie E-class W211

Salut, ma puteti ajuta va rog. Sunt interesat de aceasta masina http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C19776479.html. Actualul propietar (unic/RO) sustine km reali. Am verificat cartea masini, 12/06 60mii km (Germania).170 ph (soft cip). Din 2007 este in RO (leasing, achitat 2010, acte doveditoare). Am posibilitatea de a verifica dak in 5 ani a efectuat doar 90mii km? Este posibil sa fie reali? Adica 18mii/an. Ma puteti sfatui cum sa procedez, sau sa renunt. Cat ar merita pretul, ani/optiuni? Multumesc.

Vin wdb2110061a745329
    Last edited by mircea600sel; 09-23-2011, 16:26 PM.

Singurul loc dupa parerea mea e la reprezentanta.O sa-ti spuna colegii, din VIN daca a fost taxi, dar nu cred ca pot sa-ti spuna despre km daca is reali sau nu.
    Eu am patit-o cu asta http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C20626955.html. 128 000 zice omul ca are in realitate si ca doar in garaj a tinut-o.I-am cerut VIN am sunat la rep. si mi-a zis; in 2010 avea 118 000 km.Mi-am luat un tovaras care e bisnitar de masini de aproape 10 ani si am plecat la sibiu.In 2 min. maxmim treaba era clara lovita fata si revopsita in totalitate si masina arata de 280.000 km, si atat cred ca avea. Cum ? Simplu.O iau la 150.000 reali (dau ex.) fac cu ea in 2 ani 100.000.Merg si dau 85.000 inapoi; o dau in 175 .000 si merg cu ea la rep. sa-mi fac revizia. La ei cand intri in service iti ia km din bord, si ii trec in istoricul ei.(care e problema am facut 15.000 in 2 ani) Ei nu o sa-ti verifice daca is reali sau nu cand mergi sa faci revizia.Asa cred ca a fost si cu asta de la Sibiu pe care am vrut sa-l iau.I-ati un tovaras care se ocupa de masini (bisnitar) si du-te sa o vezi in realitate, sau verific-o la rep.M.B.Eu personal m-am lamurit cu km reali, am vazut 4 pana acuma findca incerc sa-mi cumpar si eu unul si pana in prezent tote cu km dati inapoi si revopsite , aceasi treaba la toate 4.(cauta la sfat achizitie topicul meu ,,nelemurire help,, si o sa vezi acolo cele 4 epave) Daca nu as fi mers cu tovarasul asta a meu nu mi-as fi dat seama ca sunt revopsite.Ele arata super, iti iau ochii la prima vedere si daca nu te pricepi le si cumperi.Sunt bani multi 12.000 sau cat vrea pe ea, trebuie sa valoreze banii astia si pentru asta trebuie sa o verifici la sange.... km, vopsea, daca nu e orginala degeaba.Din ce am gasit pana acuma... greu sa gasesti cu vopsea originala.Un tov de al meu zicea ; mecanica o faci dar tabla vopseaua ? ce faci ? Sper ca nu te-am plicitsit prea mult. Iti urez bafta la cautare si sa-ti ei ceva frumos.

Comment

Asta nu a fost taxi, are dotari prea prea de taxi, pacat ca nu are si crom...
      Eu nu am nici o problema cu masinile vopsite, mai ales daca e facuta bine.
      Eu la a mea am descoperit dupa o jumatate de an ca usa dreapta fata a fost inlocuita si vopsita . mi-am dat seama de pe suruburi ca erau cu urme de cheie pe ele si restul nu... Daca stai sa te uiti la ea, te poti uita de dimineata pana seara, nu observi nimic. Doar cand apune soarele(daca e rosu cerul sau sub un neon portocaliu) daca te uiti din unghi de 45 de grade se observa o nuanta usor diferita de restul masinii in rest la lumina normala e perfecta. Oricum e chestie nemteasca reparatia, romanii nu o pot repara asa bine.
      Asa ca atata timp cat nu gasesti pori pe vopsea , sau mai rau urme de vopsea pe radiator, ghedere, sau alte accesorii masina e ok. Ideea sa nu aiba chit pe ea(un ochi bun vede). Daca vrei masina nelovita mergi si ia-ti noua dar pe comanda sa o ridici tu de la fabrica, ca de la reprezentantele din romania poti pati sa iei la "oferta" una cu chit pe ea de noua.
      Masinile sunt de 2 feluri: Lovite si care urmeasa sa fie Lovite

Comment

Originally posted by madalinv View Post
        Vin wdb2110061a745329
        211.006 E 220 CDI

vin wdb2110061a745329

whc wdb
        chassbm 211006
        chass_ident 1a745329
        type 211
        subbm1 006
        subbm2
        auxiliary_drive
        body
        body_code

delivery_date 050112 12 - 01 - 2005

engine 646961 30 357960
        front_axle1
        front_axle2 BE703941091461
        heater
        interior 138A
        lights
        model_idx 0
        odometer
        order_num1 0423910852
        paint1 197U
        paint2
        paint3
        paint4
        paint5
        platform
        production_num1 8634754
        production_order_ref N
        rear_axle1
        rear_axle2

release_date 050111
        retarder 1 050112 12 - 01 - 2005

rims
        service_num
        steering
        trailer
        transfer_case
        transmission 722699 05 871058
        vin_dc
        vinwhc
        winch
        wiper

Code

H08 Unknown
        M22 DISPLACEMENT 2.2 LITER
        N48 CONTROL CODE SINDELFINGEN PLANT
        P80 Unknown
        U18 AUTOMATIC CHILD SEAT RECOGNITATION (AKSE)
        055 YEAR OF MODIFICATION 04/2
        109 Unknown
        220 PARKTRONIC SYSTEM (PTS)
        260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
        280 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB
        287 THROUGH-LOADING FEATURE
        354 ANTENNA FOR TELEPHONE D/E-NET
        386 Unknown
        404 MULTI-CONTOUR SEAT, FRONT LEFT
        413 Unknown
        423 5-SPEED AUTOMATIC TRANSMISSION
        474 PARTICLE FILTER
        527 Unknown
        543 SUN VISOR WITH MAKE-UP MIRROR L. AND R., BE-
        581 AUTOMATIC AIR CONDITIONER
        600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
        614 Unknown
        672 Unknown
        805 AEJ 06/1/M/X
        873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
        910 DYNAMO WITH HIGHER CAPACITY (FFO)
        915 FUEL TANK WITH LARGER CAPACITY
        926 AIR POLLUTION CONTROL D4 EU4-MEASURES
        953 Unknown
        985 Unknown
        130A Unknown
        2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
        202B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
        239L ULM BRANCH
        250B Unknown
        260B Unknown
        197U OBSIDIAN BLACK - METALLIC PAINT
        138A Unknown
        Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Va multumesc.

Comment

Originally posted by spike2002 View Post
            Singurul loc dupa parerea mea e la reprezentanta.O sa-ti spuna colegii, din VIN daca a fost taxi, dar nu cred ca pot sa-ti spuna despre km daca is reali sau nu.
            Eu am patit-o cu asta http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C20626955.html. 128 000 zice omul ca are in realitate si ca doar in garaj a tinut-o.I-am cerut VIN am sunat la rep. si mi-a zis; in 2010 avea 118 000 km.Mi-am luat un tovaras care e bisnitar de masini de aproape 10 ani si am plecat la sibiu.In 2 min. maxmim treaba era clara lovita fata si revopsita in totalitate si masina arata de 280.000 km, si atat cred ca avea. Cum ? Simplu.O iau la 150.000 reali (dau ex.) fac cu ea in 2 ani 100.000.Merg si dau 85.000 inapoi; o dau in 175 .000 si merg cu ea la rep. sa-mi fac revizia. La ei cand intri in service iti ia km din bord, si ii trec in istoricul ei.(care e problema am facut 15.000 in 2 ani) Ei nu o sa-ti verifice daca is reali sau nu cand mergi sa faci revizia.Asa cred ca a fost si cu asta de la Sibiu pe care am vrut sa-l iau.I-ati un tovaras care se ocupa de masini (bisnitar) si du-te sa o vezi in realitate, sau verific-o la rep.M.B.Eu personal m-am lamurit cu km reali, am vazut 4 pana acuma findca incerc sa-mi cumpar si eu unul si pana in prezent tote cu km dati inapoi si revopsite , aceasi treaba la toate 4.(cauta la sfat achizitie topicul meu ,,nelemurire help,, si o sa vezi acolo cele 4 epave) Daca nu as fi mers cu tovarasul asta a meu nu mi-as fi dat seama ca sunt revopsite.Ele arata super, iti iau ochii la prima vedere si daca nu te pricepi le si cumperi.Sunt bani multi 12.000 sau cat vrea pe ea, trebuie sa valoreze banii astia si pentru asta trebuie sa o verifici la sange.... km, vopsea, daca nu e orginala degeaba.Din ce am gasit pana acuma... greu sa gasesti cu vopsea originala.Un tov de al meu zicea ; mecanica o faci dar tabla vopseaua ? ce faci ? Sper ca nu te-am plicitsit prea mult. Iti urez bafta la cautare si sa-ti ei ceva frumos.
            Bai baiatule daca iti zgarie un retardat masina cu cheia intr o parcare inseamna ca masina aia este un caz pierdut? daca dai peste un caine.....se sparge bara si se indoaia aripa ca e un maidanez mai mare......inseamna ca masina aia trebuie dusa la casat????, iti sare o piatra de la roata celui din fata in capota masini si lasa urma....trebuie dusa la casat??? Nu exista masina mai veche de 2 ani care sa aiba vopseaua in stare perfecta decat daca nu s-a circulat cu ea!!!! De unde aveti voi gandirea asta cu vopseaua originala nu pot sa inteleg.......nu ne referim la daune cu airbagurile sarite si altele....

Comment

Daca te intereseazza imi vand eu masina, am un E270 cdi W211 din 2005 Avantgarde, cu km reali. O vand la 10.000 Euro. Masina este perfecta, doar ca am nevoie de niste bani urgent!!! Suna-ma pe 0766.934.113

Comment

--------------------------------------------------------------------------------

Salut baieti! sunt nou pe forum
                am in gand ca anul acesta sa intru si eu in randul posesorilor de mercedes .imi place foarte mult clasa E mai mult 220 vreau pareri daca se poate. Minusuri plusuri cu ce sfaturi ma puteti ajuta.
                Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

ce parere aveti de aceasta masina.mersi mult anticipat

Comment

Eu cred k masina a fost taxi.
                  Am eu un mercedes E220, e fabricatie 2003 dar arata de 10 ori mai bine decat aia

Comment

salut!
                    imi poti trimite ceva poze cu masina? pe mail( ady_03rwy@yahoo.com) mersi

Comment

tu zici ca a fost taxi?
                      ce te face sa crezi asta?
                      in anunt zice ca masina e cumparata din Romania

Comment

Originally posted by Adrian232110 View Post
                        Eu cred k masina a fost taxi.
                        Am eu un mercedes E220, e fabricatie 2003 dar arata de 10 ori mai bine decat aia
                        Pe ce te bazezi? Conjunctia astrelor sau ceva concret?
                        Chiar sunt curios!
                        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Atata timp cat cei care posteaza pe aici nu dau nici macar un telefon inainte sa vorbeasca cu proprietarul .... fiecare isi da cu parerea ...

Sa sune pentru seria VIN , sa intrebe de unde este adusa masina , de cand , cati proprietari, starea masinii , ... etc .

Si apoi sa dati cu parerea in ea .
                          Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

in primul rand masina este cam "cheala" a fost vopsita, asta pot sa garantez pt ca cunosc, si 135000 km cam lasa de dorit, parerea mea k e un model sub Classic. Asta e parerea mea

Comment

si daca te intereseaza masina mea, 0761376404 numarul meu

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF