Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pareri E 280cdi airmatic!!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pareri E 280cdi airmatic!!!

Am gasit sa cumpar un Mercedes E280 cdi airmatic fab.11.2006, fulll option(fara 4x4), 106000km la 18000 euro. Cum e pretul? Se merita?
    Vreau parerile voastre. E suficient de nervos la 190cp? Iarna cum e?
    Multumesc anticipat.
    Last edited by no problem; 05-14-2011, 14:15 PM.

Din cate am mai citit, airmaticul nu ar fi asa indicat la gropile noastre. Se duc repede pernele/compresorul. Ca putere sta bine. Dar asteptam si alte pareri.
    Last edited by no problem; 05-14-2011, 14:15 PM.

Comment

E foarte faina suspensia air-matic dar si foarte pretentioasa la gropile noastre.Vecinul meu a avut un R-350 airmatic luat de nou, si in 2 ani de zile sau spart 3 perne din cauza drumurilor.Eu am avut un E (W210) si visul meu a fost sa-mi iau S 320 (W220) airmatic. Am gasit un S la bucuresti pe care eram hotarat sa-l iau, negru..piele alba...facelift.. etc
      Cu 2 zile inainte sa merg dupa el m-a sunat propietaru si mi-a zis ca din pacate e piscata o perna si scapa aer.Am sunat la rep.M.B. si mi-au zis in felul urmator; perna e capsulata cu tot cu telescop si se scimba tot nu se poate separat , si pretul ar fi de 46 mil + manopera si problema e ca daca pui unu telescop nou, si unul e vechi masina o sa stea pe o parte un pic.. deci trebuie schimbate ambele sa fie noi. Asta e cea ce mi-au spus de la M.B. Airmatic-ul e foarte frumos dar nu pentru Romania parerea mea.Eu personal am renuntat la idee si mi-am luat un W-211 normal.In privinta cailor e destul de nervos; iar iarna trebuie de avut un pic grija in rest e ok.Masile cu tractiune pe spate nu sunt facute sa stea iarna in garaj.

Comment

Eu am airmatic si nu am schimbat nimic la ea. Daca ai ocazia cumpara masina cu airmatic sa vezi ce diferrenta este! Multa bafta

Comment

Nu as vrea sa-ti iei masina asta, iar apoi sa vezi ca daca se duc pernele sau compresorul te costa cateva mii de euro sa le schimbi. Confortul nu sta la discutii, dar apoi daca ai probleme e mai nasol. Un prieten de-al meu a avut E 280 cdi 4 matic si-mi spunea ca nu trage asa cum se astepta, iar consumul era destul de ridic. Eu iti spun ce mi-a spus un posesor de o masina ca asta. Gandeste-te bine inainte. Multa bafta

Comment

Dar de ce nu te uiti si la 320 cdi de 224cp ca are aceasi cpacitate cilindrica !!! ...
            Cu S-ul nu te pui.

Comment

Pretul e mare, cred eu... Nu cred ca e aceeasi capacitate cilindrica, parca 280-ul avea pana-n 3000, iar 320-ul 32xx. N-am stat sa caut exact...
              https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
                Pretul e mare, cred eu... Nu cred ca e aceeasi capacitate cilindrica, parca 280-ul avea pana-n 3000, iar 320-ul 32xx. N-am stat sa caut exact...
                Depinde de anii ... 320 din 2006 incoace are pana in 3000 si am vazut 280 ce parca avea capacitatea de 32xx si 170 sau 180 cp ... Sunt mui multe vresiuni de motoare dinastea.
                Cu S-ul nu te pui.

Comment

Gata l-am cumparat.E tare de tot masina si ca demaraj(chiar daca are doar 190 cp) si ca tinuta de drum. daca o fi dar nu cred se cipeaza la 225 cp.
                  am o intrebare:masina are navigatie mare cu dvd in porbagaj. deasupra ecranului are dvd, care imi citeste cd-uri cu muzica dar nu stiu dvd-urile cu filme si videoclipuri ce format trebuie sa aiba caci avi. si mp4 nu vrea.(cica ar citi cd-uri si dvd-uri in orice format, dar nu e asa)
                  Stie cineva ce format trebuie sa aiba dvd-urile cu filme si videoclipuri?????
                  multumesc anticipat.

Comment

Formatul DVD are mai multe fisiere bup; ifo; si vob.Daca ai cont pe filelist sau pe extremzone selectezi categotria de filme si sunt acolo toate genurile.Descarci un anumit film de la sectiunea dvd-uri si o sa sa-ti apara prima data un folder cu numele filmului respectiv .. dai pe el si o sa fie prima data format ISO. Dai clic dreapta extract files unde doresti si o sa-l dezarhiveze; unde ai ales tu poti sa dai extract here si o sa dezarhiveze in acelasi folder . Dupa ce face dezarhivarea formatului ISo vor aparea 2 foldere 1. audio(nu ai treaba cu el ) si al 2 video deschizi folderul video si acolo vei vedea mai multe fisiere bup; ifo; si vob.Formatul ISO poti sa-l stergi ca iti ocupa spatiu 4.5 gb si nu mai ai nevoie de el ; Ei un DVD gol deschizi nero dai la NEO EXPRESS pe urma selectezi DVD VIDEO FILES .. ADD SELECTEZI FILMUL DEZARHIVAT SI INCARCI DIN FOLDERUL VIDEO TOATE FORMATELE DAI FINISH NEXT SI BURN. Mai sunt si programe de convertit filme dar nu se merita sa faci filme din format avi in DVD calitatea imaginii e slaba si a sunetului.Daca faci asa cum am zis 95% va merge si vei avea si calitate foarte buna sunet 5+1 ...daca nu te descurci suna-ma 0741 048 804. e foarte simplu.

Comment

Multumesc mult.
                      Am sa incerc sa vad daca reusesc sa fac dvd cu film.
                      Dar ca sa vad videoclipuri cum fac sau ce extensie trebuie sa aiba?
                      Si le inscriptionez pe un dvd sau pe un cd?
                      Last edited by no problem; 05-14-2011, 14:16 PM.

Comment

Numai pe DVD. Trebuie sa gasesti un program de convertit din format avi cum sunt clipurile sau mpg in format DVD.Tot ce este video pui pe DVD cu conditia sa fie fisiere bup; ifo; si vob .. altfel nu o sa ti le recunoasca.

Comment

Nu am avut timp sa fac un dvd.
                          In schimb am cumparat unul original cu un film si imi da tot dvd error.
                          M-am uitat pe calculator si are cele 2 fisiere:audio si video.
                          In fisierul video sunt fisierele cu .vob.info.bup.si tot nu vrea sa mearga, (in audio nu e nik.) Ce sa fie oare? De ce nu merge?
                          Am vazut pe tester ca dvd-ul citesete dvd-uri cu cod2(europa de vest).
                          In weekend am sa incerc sa fac unul. La ce viteza sa il fac?(influenteaza oare viteza?)
                          Help!!!
                          Last edited by no problem; 05-14-2011, 14:19 PM.

Comment

Apropo fisierele le ard la gramada sau ard directorul video ce contine fisierele vob.bup.info?
                            Last edited by no problem; 05-14-2011, 14:19 PM.

Comment

Partea cu dvd 2 europa de vest este pentru navigatie.Folderul cu audio asa trebuie sa fie gol(nu ai treaba cu el) trage doar partea video cu fisierele mai sus mentionate ; dar sa dai la nero cand il faci sa selectezi video files ca altfel nu o sa-ti recunosca.Viteza nu conteaza la care il faci.Suna-ma daca nu te descurci.Ca sa nu strici o gramada de discuri ia un DVD-RW (de ala care tot tragi peste el de o gramada e de ori e vre-o 4 lei )

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF