Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
ce spuneti de acesta?
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Da am vazut descrierea ,sincer nici nu m-am uitat la ce e scris eu o cercetam din foto.am vorbit aseara cu un coleg de pe forum si mi-a zis si el ca pretul e cam maricel.Ar trebui sa ofer 12 sa vedem ce reactie are omul.Mai astept sfaturi.
Comment
-
E misto ca are si ceva dotari fata de restul. In rest nu stiu ... din poze nu arata rau .Pasionat w124 : Mercedes w124 blog
Comment
-
Originally posted by edu2004it View PostAm vin-ul masinii ma poate ajuta cineva?si ceva traducere ca nu ma pricep in engleza.MULTAM wdb2110081a990642
vin wdb2110081a990642
whc wdb
chassbm 211008
chass_ident 1a990642
type 211
subbm1 008
delivery_date (yymmdd) 060606
engine 646821 30 002451
front_axle1
front_axle2 BE703661118842
interior 741A
order_num1 0622030344
paint1 197U
production_num1 8830834
release_date (yymmdd) 060606
retarder 1 (yymmdd) 060606
transmission 716654 02 239752
Code
16N Unknown
197U OBSIDIAN BLACK - METALLIC PAINT
202B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
220 PARKTRONIC SYSTEM (PTS)
229L STUTTGART BRANCH
249 AUTOMATICALLY DIPPING INSIDE REAR VIEW MIRROR
250B Unknown
260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
260B Unknown
280 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB
2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
354 ANTENNA FOR TELEPHONE D/E-NET
386 Unknown
411 Unknown
474 PARTICLE FILTER
*** Unknown
525 Unknown
580 AIR CONDITIONING
600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
614 Unknown
619 XENON LIGHT UNIT - HEADLAMP DISCONTINUED
673 HIGH-CAPACITY BATTERY
732 BIRDSEYE MAPLE WOOD TRIM, BLACK
740A FABRIC, ABC
741A CLOTH BLACK
807 AEJ 06/1/M/X
873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
910 DYNAMO WITH HIGHER CAPACITY (FFO)
926 AIR POLLUTION CONTROL D4 EU4-MEASURES
954 EQUIPMENT PACKAGE FOR AVANTGARDE VEHICLES
985 Unknown
K11 Unknown
M22 DISPLACEMENT 2.2 LITER
P78 Unknown
P80 Unknown
R01 Unknown
R78 Unknown
741A CLOTH BLACKPasionat w124 : Mercedes w124 blog
Comment
-
Originally posted by w124researcher View Post211.008 E 220 CDI
vin wdb2110081a990642
whc wdb
chassbm 211008
chass_ident 1a990642
type 211
subbm1 008
delivery_date (yymmdd) 060606
engine 646821 30 002451
front_axle1
front_axle2 BE703661118842
interior 741A
order_num1 0622030344
paint1 197U
production_num1 8830834
release_date (yymmdd) 060606
retarder 1 (yymmdd) 060606
transmission 716654 02 239752
Code
16N Unknown
202B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
220 PARKTRONIC SYSTEM (PTS)
229L STUTTGART BRANCH
249 AUTOMATICALLY DIPPING INSIDE REAR VIEW MIRROR
250B Unknown
260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
260B Unknown
280 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB
2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
354 ANTENNA FOR TELEPHONE D/E-NET
386 Unknown
411 Unknown
474 PARTICLE FILTER
*** Unknown
525 Unknown
580 AIR CONDITIONING
600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
614 Unknown
619 XENON LIGHT UNIT - HEADLAMP DISCONTINUED
673 HIGH-CAPACITY BATTERY
732 BIRDSEYE MAPLE WOOD TRIM, BLACK
740A FABRIC, ABC
741A CLOTH BLACK
807 AEJ 06/1/M/X
873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
910 DYNAMO WITH HIGHER CAPACITY (FFO)
926 AIR POLLUTION CONTROL D4 EU4-MEASURES
954 EQUIPMENT PACKAGE FOR AVANTGARDE VEHICLES
985 Unknown
K11 Unknown
M22 DISPLACEMENT 2.2 LITER
P78 Unknown
P80 Unknown
R01 Unknown
R78 Unknown
741A CLOTH BLACK
Comment
-
Eu ti-am scris la cele prezente ...
La cele cu Unknown te benoclezi pe Gugle !
Vei cauta : " mercedes option codes "
211.008 E 220 CDI
vin wdb2110081a990642
whc wdb
chassbm 211008 - codul de sasiu
chass_ident 1a990642 - codul masinii
type 211 - modelul de mercedes
subbm1 008 - codul pentru E 220 CDi
delivery_date (yymmdd) 060606 - data fabricatie
engine 646821 30 002451 - cod motor
interior 741A - CLOTH BLACK interiorul
paint1 197U - OBSIDIAN BLACK - METALLIC PAINT vopseaua
release_date (yymmdd) 060606 - data fabricatie
retarder 1 (yymmdd) 060606 - data fabricatie
transmission 716654 02 239752 - codul cutiei
Code
16N Unknown
197U OBSIDIAN BLACK - METALLIC PAINT - vopseaua
202B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN manualul masinii in limba germana
220 PARKTRONIC SYSTEM (PTS) - senzori de parcare
229L STUTTGART BRANCH - comandata in Stuttgart
249 AUTOMATICALLY DIPPING INSIDE REAR VIEW MIRROR - cred ca inseamna oglinda heliomata ... cred ...
250B Unknown
260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION - nu are inscriptia modelului pe portbagaj (adica emblema de E 220 CDi)
260B Unknown
280 LEATHER STEERING WHEEL AND LEATHER GEAR SHIFT KNOB - volan si schimbator in piele
2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY - comandata in Gemania
354 ANTENNA FOR TELEPHONE D/E-NET A - are pregatire pentru telefon
386 Unknown
411 Unknown
474 PARTICLE FILTER - filtru de particule
*** Unknown
525 Unknown
580 AIR CONDITIONING - aer conditionat
600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT - pisatoare de faruri
614 Unknown
619 XENON LIGHT UNIT - HEADLAMP DISCONTINUED - are si xenoane
673 HIGH-CAPACITY BATTERY - baterie de capacitate mai mare
732 BIRDSEYE MAPLE WOOD TRIM, BLACK - culoarea trimurilor de la interior .... lemn de dud sau ce dracu inseamna "BIRDSEYE MAPLE"
740A FABRIC, ABC - interior textil
741A CLOTH BLACK - textil negru
807 AEJ 06/1/M/X - change of model year, the last figure shows the new model year (adica in 2006 s-a schimbat modelul , adica este cu facelift)
873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS - are cur incalzit pe scaunele din fata
910 DYNAMO WITH HIGHER CAPACITY (FFO) - alternator de capacitate mai mare
926 AIR POLLUTION CONTROL D4 EU4-MEASURES - respecta normele E4 (pentru ca are filtru de particule)
954 EQUIPMENT PACKAGE FOR AVANTGARDE VEHICLES - echiparea Avantgarde
985 Unknown
K11 Unknown
M22 DISPLACEMENT 2.2 LITER - motorul de 2200 cm3
P78 Unknown
P80 Unknown
R01 Unknown
R78 Unknown
197U OBSIDIAN BLACK - METALLIC PAINT - vopseaua
741A CLOTH BLACK - interiorulLast edited by w124researcher; 05-06-2011, 08:01 AM.Pasionat w124 : Mercedes w124 blog
Comment
-
Mersi inca o data stii chestia nasoala e ca la scoala am facut rusa si franceza,iar acea engleza de balta care o stiu eu am prins-o asa pe la pescuit.Acum nu stiu daca pisatoare,sau cur incalzit cum au fost scrise cu ce directie,o iau ca pe o gluma.app nu sunt tzigan sau eu stiu ce si-o inchipui lumea pe aici.Ai fost de mare ajutor,mersi inca o data.
Comment
-
Originally posted by edu2004it View PostMersi inca o data stii chestia nasoala e ca la scoala am facut rusa si franceza,iar acea engleza de balta care o stiu eu am prins-o asa pe la pescuit.Acum nu stiu daca pisatoare,sau cur incalzit cum au fost scrise cu ce directie,o iau ca pe o gluma.app nu sunt tzigan sau eu stiu ce si-o inchipui lumea pe aici.Ai fost de mare ajutor,mersi inca o data.
Sper ca nu te-ai suparat sau ceva de genu .Pasionat w124 : Mercedes w124 blog
Comment
Comment