Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfaturi achizitie.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfaturi achizitie.

Salut. sunt nou pe acest forum si motivul pentru care am intrat este ca doresc sa imi schimb masina si mi-as dori un Mercedes E-klasse sau C-klasse dar sa nu fie mai veche de 2002. Am gasit cateva anunturi si anume:

e200
    : http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C18208291.html ce parerea aveti de aceasta masina? e posibil sa fi fost taxi(are acel buton langa schimbator) ce parere aveti de aceasta motorizare de 102 cp?

c200 : http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C18207559.html
    sau
    Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Prima obtiune ar fi E-ul bineinteles.
    Astept sfaturi . Multumesc

[QUOTE=Boddy88;191992]Salut. sunt nou pe acest forum si motivul pentru care am intrat este ca doresc sa imi schimb masina si mi-as dori un Mercedes E-klasse sau C-klasse dar sa nu fie mai veche de 2002. Am gasit cateva anunturi si anume:

e200
    : http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C18208291.html ce parerea aveti de aceasta masina? e posibil sa fi fost taxi(are acel buton langa schimbator) ce parere aveti de aceasta motorizare de 102 cp?

c200 : http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C18207559.html
    sau
    http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C18249512.html

E-ul arata bine . Daca vrei sa stii daca a fost taxi cere VIN-ul proprietarului si pune-l pentru decodificare. Atunci stii exact ce si cum a fost. Eu am o fosta taximetrista din germanik si sunt foarte multumit de ea, mai ales ca are pachetul pentru drumuri grele si neamtul are grije de masini, deci chiar daca avea km multi nu se simte pe masina nici pe motor. As alegere ori E-ul ori al doilea C. Bafta in alegerea ta!

Comment

Presupun ca ai luat-o direct din germania sau chiar cand a ajuns in tara, dar in cazul acestui E, avand numerele cu 2 cifre ma gandesc ca a fost adusa in tara la sfarsitul lui 2009, ca la 1 ian 2010 au aparut numerele cu 3 cifre in Bucuresti. Si daca ar fi fost pe taxi in germania + vreo 2 ani pe drumurile noastre(unde nu garanteaza nimeni ca a fost intretinuta) nu prea ma incanta ideea. care ar fi problemele la aceasta masina, ce se strica de obicei,(gen turbo, senzori,etc) cutia de viteze automata cam cat de fiabila este? si mootorizarea aceasta de 102cp cum se comporta la drum, avand in vedere greutatea masinii? nu ma intereseaza sa fie racheta, dar macar la depasiri si drum lung sa am pe ce sa ma bazez cat de cat.

Comment

Din cate vad , noi batem degeaba in tastatura pe aici ... :

1 . E-ul ala este taxiu , nu "e posibil sa fi fost taxi" . Iar motorul de 102 cai s-a pus doar pe taxiuri.

2. C-ul ala de Sibiu - daca inca mai exista oameni care se uita la masinile alora de la Auto Transilvania din SB .... macar uitete si la alea ale lui Boldy )) macar ala se chinuie si face pozele frumoase in photoshop ))
        Plus ca nu vad bine dracia aia din bord , unde e ecranul ... deci 99 % probabil si ca C-ul ala sa fie tot taxiu.
        Last edited by w124researcher; 04-11-2011, 18:24 PM.
        Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Cum poate sa mearga E-ul ala cu 100 de cai putere,peste 1600kg si cu cutie automata?Cred ca GROAZNIC!

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
            Cum poate sa mearga E-ul ala cu 100 de cai putere,peste 1600kg si cu cutie automata?Cred ca GROAZNIC!
            Este motor mai economic si mai usor de intretinut. ( cica )

Iar pe taximetristi cred ca ii durea undeva de cum trage ... lor trebuia sa le aduca bani , nu sprinturi de la 0-100 sau top speed.

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
              Asta ma gandeam si eu,abia ma tarai cu cei 143 cp ai mei...

Comment

Am inteles. Pacat pentru ca imi placea mult masina, si era si un pret foarte bun. Eu momentan am un bmw seria 5 din 2000, ar putea sa imi spuna cineva in legatura cu preturile pieselor, costuri de intretinere, care ar fi diferenta intre seria 5 si e-klasse?

Comment

Originally posted by Boddy88 View Post
                  Am inteles. Pacat pentru ca imi placea mult masina, si era si un pret foarte bun. Eu momentan am un bmw seria 5 din 2000, ar putea sa imi spuna cineva in legatura cu preturile pieselor, costuri de intretinere, care ar fi diferenta intre seria 5 si e-klasse?
                  Pot sa ma afirm doar in ceea ce priveste impozitul, in rest ii las pe colegii care detin astfel de modele:
                  La BMW 520d motorul are sub 2000cmc din cate stiu eu, deci impozitul e in jur de 180RON.
                  Motoare CDI sub 2000cmc gasesti doar pe A si B class, in rest cel mai mic motor e de 2200cmc, deci un impozit in jur de 800Ron (mie cel putin mi se pare o diferenta f mare).
                  O zi buna.

Comment

Presupun ca ai luat-o direct din germania sau chiar cand a ajuns in tara, dar in cazul acestui E, avand numerele cu 2 cifre ma gandesc ca a fost adusa in tara la sfarsitul lui 2009, ca la 1 ian 2010 au aparut numerele cu 3 cifre in Bucuresti. Si daca ar fi fost pe taxi in germania + vreo 2 ani pe drumurile noastre(unde nu garanteaza nimeni ca a fost intretinuta) nu prea ma incanta ideea. care ar fi problemele la aceasta masina, ce se strica de obicei,(gen turbo, senzori,etc) cutia de viteze automata cam cat de fiabila este? si mootorizarea aceasta de 102cp cum se comporta la drum, avand in vedere greutatea masinii? nu ma intereseaza sa fie racheta, dar macar la depasiri si drum lung sa am pe ce sa ma bazez cat de cat.
                    Mda...ce-i drept eu l-am luat de cum a ajuns din germania. Oricum, ce-ar fi sa mergi cu taxi-ul sau microbusul... Glumeam ! Trebuie sa te gandesti foarte bine ce iti place si ce iti doresti. Incearca eventual vizualizare si teste la masinile astea, nu doar poze. Poate asa o sa vezi fiecare ce e si cum functioneaza, cum trage etc. Piese care sa se strice la E class, ar fi cele mai multe senzorii, urmate de sistemul de admisie (debitmetru si EGR, galeria de admisie), dupa care turbina si cutia de viteze automata eventual, daca nu sunt intretinute corespunzator. Oricum, e important ca sa ai si un meserias care se pricepe la mercedes, pentru ca daca te iei dupa erorile din tester schimbi piese si piese care ar putea fi doar curatate ca sa functioneze corect. Bafta!

Comment

Diferenta la impozit o cunosc, si intradevar este mare, dar eu zic ca merita daca as gasi un E cu care sa nu am probleme. Mi se pare o masina extraordinar de frumoasa atat la exterior cat si la interior(care imi place la nebunie). Preturi pentru piese cum ar fi : ambreiajul, discuri + placute de frana, debitmetru, pompa motorina. daca a schimbat cineva piesele astea si cam cat au costat. Cat de fiabile sunt turbina si cutia automata ( de exemplu bmw e39 530d din cate stiu eu au probleme in jur de 200.000 km, cutia automata cedeaza, si este destul de scumpa una). si cam cat costa o revizie (ulei motor + filtru ulei, aer, polen, motorina) Sper sa nu stresez cu intrebarile prea mult, dar prefer sa stiu totul despre masina decat sa o cumpar si sa vad ca nu imi permit sa o intretin cum trebuie.

Comment

de aceste masini ce parere aveti:
                        1 - http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C18424467.html
                        sau
                        2 - http://www.autovit.ro/mercedes-benz-...C18484600.html

Si cam cat consuma un e270 cdi? citisem cu ceva timp in urma, nu mai stiu unde, ca ar avea un consum ca 11-12% in oras, cutie automata. Chiar este adevarat? nu mi se pare un consum mare avand in vedere capacitatea cilindrica. Multumesc.
                        Last edited by Boddy88; 04-14-2011, 08:36 AM.

Comment

Si cam cat consuma un e270 cdi? citisem cu ceva timp in urma, nu mai stiu unde, ca ar avea un consum ca 11-12% in oras, cutie automata. Chiar este adevarat? nu mi se pare un consum mare avand in vedere capacitatea cilindrica. Multumesc.
                          Uite :

Manuala : http://www.cars-data.com/en/mercedes...377/specs.html

Automata : http://www.cars-data.com/en/mercedes...378/specs.html

Si consumuri date de posesori :

Bafta

Comment

de masina asta stie cineva ceva? in ce stare se afla?

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF