Salut baieti... eu sunt opelist..dar de curand am inceput sa visez la mercedes.
Deoarece eu conduc doar cutie automata fiindca am si un mic handicap...si nu am voie sa conduc manuale.... ma intere express automate. OK pana una alta nu sunt fan diesel dar acum am zis ca fie ce-o fi....o sa iau diesel... am avut un 525 diesel dar era praf si l-am dat dupa 3 saptamani. IN tre timp am trecut la vectra b 1.6 benzina si inca un opel astra f. Acum ma tenteaza un E klass.....
Eu dispun de 2500 euro. Si as vrea ceva diesel.....sa aiba consumul maxim 10-11. Calatoresc foarte mult si m-am gandit ca sa trec la diesel. Vreau un eklass ...sau un A klasse!
Am un opel vectra b inmatriculat pe bulgaria si am gasit o 'taximetrista' si vreau sa o iau pe undeva..ce ziceti merita?
Sa dau opelul meu din 96 si 500 euro!
Acum si putin offtopic am vrut sa-mi aduc un A klasse dar dupa ce-am vazut pe-aici pe forum ar fi problematice la cutie si motor..
( nustiu ce sa zic! Dieseluri nu prea sunt automate inainte de 2000 mai ales..fiindca asa era tehnologia.... voi ce ziceti sa iau mertzu asta..sau sa emrg in germania ca am mai vazut taximetriste ...pana-n 2000! INmatriculatu e alta mancare deci.. eu maxim ......2500 vreau sa dau pe o masina! Nustiu cat is de fiabile are totusi 442.000 km deci in general ce ma intere pe mine e cutia........daca aia e ok si duce atunci e bine...nu ma intere motorul...asa tare...fiindca mai gasesti o piesa una alta dar.....la cutie nu prea gasesti si e vreo 2000 euro una... ! Mersi...si daca se poate si niset pareri despre a klass...170 cdi automat... ca banuiesc ca-s aceleasi cutii...si motoare...mersic
Deoarece eu conduc doar cutie automata fiindca am si un mic handicap...si nu am voie sa conduc manuale.... ma intere express automate. OK pana una alta nu sunt fan diesel dar acum am zis ca fie ce-o fi....o sa iau diesel... am avut un 525 diesel dar era praf si l-am dat dupa 3 saptamani. IN tre timp am trecut la vectra b 1.6 benzina si inca un opel astra f. Acum ma tenteaza un E klass.....
Eu dispun de 2500 euro. Si as vrea ceva diesel.....sa aiba consumul maxim 10-11. Calatoresc foarte mult si m-am gandit ca sa trec la diesel. Vreau un eklass ...sau un A klasse!
Am un opel vectra b inmatriculat pe bulgaria si am gasit o 'taximetrista' si vreau sa o iau pe undeva..ce ziceti merita?
Sa dau opelul meu din 96 si 500 euro!
Acum si putin offtopic am vrut sa-mi aduc un A klasse dar dupa ce-am vazut pe-aici pe forum ar fi problematice la cutie si motor..

Comment