Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfaturi achizitie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sfaturi achizitie

    Revin din nou cu o mare rugaminte adresata tuturor cunoscatorilor, dupa experienta negativa in incercarea de a-mi achizitiona un C class si dupa un drum din Suceava la Constanta si o mie de nervi, tot ma zgandareste ceva si vreau Mercedes...de data asta am gasit mai aproape de mine (Piatra Neamt), un E class si as vrea sa aud cateva pareri de la cineva avizat.Nu cumpar masini toata ziua, nu ma pricep si am avut experiente nasoale atunci cand am incercat sa -mi iau masina asa ca mi-ar prinde bine cateva sfaturi mai ales ca data trecuta cand am facut un drum pana la Constanta de pomana, cei mai multi din utilizatorii forumului care si-au dat cu parerea au avut mare dreptate.Dupa vorbele vanzatorului reiese ca masina a avut un singur proprietar in Franta si ca are carte service.Astept opinii si sfaturi si va multumesc!
    Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

  • #2
    Nu crezi ca la cit dai pe ea+taxa de mediu se impune sa platesti vreun specialist+rampa si tot ce implica pentru clarificari?

    Comment


    • #3
      Merita.

      Chiar de e lovita spate stanga(Tetiera sofer sarita).E cam cheala si arata ciudat manerul portierei sofer(valuri).De e la star perfecta ,--merita banii.Atentie la cutia de viteze.Mergi la vizionare cu un posesor de asemenea model.

      Comment


      • #4
        M-am lamurit....am mare ghinion!Despre masina numai lucruri "bune"!

        Comment


        • #5
          E greu sa gasesti o masina buna in vremurile astea !
          sigpice60 525d

          Comment


          • #6
            Salutare, intradevar greu sa gasesti o masina buna si intretinuta in ziua de azi.
            Sunt si din astea dar au pretul lor binenteles.
            Uitativa numa pe mobile.de si puteti observa ca un anumit model din acelasi an, coasta si 3-4000 si costa si 10.000 de euro!
            Stiu ca fiecare dintre noi vrea sa obtina cel mai bun pe banii dati, dar asta e.
            Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
            Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

            Comment


            • #7
              Originally posted by Ana View Post
              M-am lamurit....am mare ghinion!Despre masina numai lucruri "bune"!
              buna sa stii ca este o masina buna si foarte sigura acum depinde si de noroc cu orice masina poti sa ai probleme si cele noi au probleme . e 200 la pitesti 8500 euro.din 2004 navigatie mica, trapa,geamuri electrice fata spate,tel 0767 119740
              Last edited by marius_06; 01-22-2011, 23:59 PM.

              Comment


              • #8
                Buna,si eu am cautat mult timp un e220 2004-2005(sunt pretentios si atent la detalii),dar in tara din masinile care le-am verificat nici una nu avea km reali la diferente foarte mari,stiam k se falsifica si cartile service,dar am ramas complet uimit cand am aflat k cei mai smecheri iti schimba si istoricul in reprezentanta,asa ca am mers in germania si am gasit un e220,2004,avantgarde la 123000km,pe care am dat 14300 euro acolo,inscris si cu toate cheltuielile m-a ajuns 15700, diferenta mare fata de preturile din tara,dar masina arata ca noua,asa cum ar si trebui la 123000km reali.

                Comment


                • #9
                  Am cumparat in cele din urma C-ul din post-ul alaturat.Am spus acolo si motivele pentru care am ales masina...momentan incerc sa ma obisnuiesc cu masina...e un diesel si eu am coborat dintr-un A class benzinar asa ca inca am probleme cu "sunetul" motorului.Am ramas uimita sa aflu ca si la Reprezentanta se falsifica "trecutul", dar in Romania nu ma mai mira nimic.Eu am cumparat C-ul pentru ca mi-a placut pur si simplu cum arata, despre kilometri stiam ca sunt reali, sper sa nu fi luat teapa.Un prieten, mecanic, si-a dat cu parerea despre masina...a fost vopsita aripa stanga (dupa spusele lui destul de bine), dar asta nu ma deranjeaza, la motor se pare ca nu s-a umblat si nici pe dedesubt.Eu am facut comparatie cu masina unui prieten (A 4 din 2006, 200.000 km reali) si pot spune ca se vede diferenta intre a mea si a lui in sensul ca desi a lui e o masina super intretinuta, anumite chestii din interior sunt uzate si asta ma face sa cred ca km mei sunt reali sau macar pe aproape.Masina nu este adusa din import, a fost un leasing si a fost a unei femei...in timp ma voi convinge daca am facut alegerea potrivita.In momentul de fata, ma bucur ca mi-am cumparat MB-ul si nu am ales altceva...au fost multe momentele cand m-am uitat spre alte marci si asta de disperare pentru ca nu gaseam ceva convingator.

                  Comment


                  • #10
                    Sa o stapanesti sanatoasa ! Sper sa fi facut o alegere buna si sa nu ai parte de evenimente neplacute

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF