Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Ce parere aveti de un W211 E200Kompressor(face lift)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut baieti , imi cer scuze ca nu am scris nimika pana acuma dar am fost foarte ocupat.a picat afacerea cu w211 Kompreesor, mi s-a parut ceva suspect la masina respectiva ca deja omul o lasa mult sub pretul ei real.Si anume faptul ca prima data mi-a spus ca are doar un singur proprietar si ca are doar service de la mercedes, ca sa aflu mai tarziu ca are 2 proprietari si ca ultimile 3 service-uri nu sunt facute de fapt la mercedes.Oricum mi s-a pus pata rau pe un E classe si acuma vinez unul, nu are importanta motorizarea as prefera 2.2 cdi 170cp sau e180k 184cp, dar daca prind o oferta buna si la un 280cdi sau 320cdi dar sa fie cu face lift o iau nici nu ma uit important e sa aiba face lift.Am uitat sa specific ceva, este vorba de masini cu volan dreapta ca eu momentan locuiesc in UK.M-am uitat si la masini cu volanul normal doar ca ar fi mai scumpe cu cel putin 5 mii.Apreciez mult ajutorul vostru.(apropo ce spuneti,sa fie manuala sau automata?)

Comment

Buna baieti, gata am rezolvat treaba am cumparat un E220 cdi 170cp auto, avantgarde, cu multiple optiuni.Am avut optiunea de a lua si E280 sau E320 tot cu face lift, aici in Anglia ele sunt practitc la acelasi pret cu E220, doar ca nu se prea arunca lumea sa cumpere motoare mari ca e scump de intretinut( asigurare, taxa drum etc).Am ales E220 si ptr ca am fost aici la un service specializat in Mercedes Benz, unde mi s-a spus ca motoarele astea sunt mai fiabile decat un V6.Imi place foarte mult masinuta e ca o barca, se simte diferenta de cuplu fata de C180k al meu.Dar am impresia ca sunt mai sesibile decat c-classe si aici ma refer la partea de jos(bucse, capete de bara etc), spun asta ptr ca la C-ul meu in 2 ani nu am schimbat nimica si chiar acu la ultima inspectie o luna in urma nu era nimika de schimbat, dar la E class deja se aude un scatait la o roata din fata si cand stau cu mototul oprit si dau din volan se unde un trancanit tot in fata de subt capota , cred ca e un capat de bara.In rest sunt foarte multumit de achizitie.Voi ce parere aveti de w211 E220 face-lift?Va multumesc mult

Comment

E-ul nu este mai sensibil ca un c class, nu are de ce sa fie. Se simte o imbatranire mai rapida a bcselor deoarece e mai greu pe fata un E fata de un C mai ales de la motor benzinar la diesel.
        Legat de fiabilitate, si un e 220 merge si tine mai mult decat suficient dar nu cred sa tina mai bine decat un v6 deoarece sunt doua motoare total diferite unde v-urile castiga intotdeauna in fata celor in linie.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF