Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Achizitionare E270

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Achizitionare E270

Buna! Vreau sa imi cumpar un E270 cdi din 2004 w211 si vreau un sfat....mar interesa ce consum are in oras???(ma refer un oras mai mic) Va multumesc

Salut,la un condus frumos lowrider poti scoate 9,8%.Eu unul nu am putut scoate un consum mai bun,dar zic ca e ok pentru ce performante are masina.In rest mai mult de 10,5-11% nu ar trebui sa iti consume.Pentru exterior daca te intereseaza 6,4%.Bafta!

Comment

Un consum la un 270 cdi w211 din 2004 cu 140.000 km reali am consum de 11-12% prin Bucuresti, iar in afara merg cu 7%
      Last edited by mircea600sel; 11-08-2010, 00:25 AM.

Comment

In raport cu ce face masinuta asta consumul este foarte ok!!! Si..Lascau M, super tare volanul tau!!! Asa l-ai avut sau l-ai facut?

Comment

Originally posted by alexstan84 View Post
          In raport cu ce face masinuta asta consumul este foarte ok!!! Si..Lascau M, super tare volanul tau!!! Asa l-ai avut sau l-ai facut?
          Merci,doar pielea i-am schimbat-o cu o culoare mai deschisa,restul e original

Comment

Mai esti interesat de achizitionarea unui e class 270 cdi? Il vand pe al meu daca te intereseaza

Comment

8,5-9% in oraș, in afara 6,1 la o viteza de croaziera de 120-140km/ora. Cel mai mic consum exterior l-am avut de 5% la 400 de km de drum facuti. Pare incredibil, dar e adevărat. Nu vreau s-o vand, asa ca... nu fac reclama gratuita. Mașina e din Germania si are acum 200.000 km reali. Sunt foarte mulțumit de ea!

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF