Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ajutor achiziţie E-Class W211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajutor achiziţie E-Class W211

Buna ziua domnilor!

Numele meu este Sorin, abia m-am inscris pe acest forum si e posibil sa fi facut vreo greseala privind alegerea topicului dar mi s-a parut cel mai potrivit. Am avut o cobra de care am fost efectiv indragostit dar fiind prea veche am vandut-o.Vreau sa imi cumpar un E classe dar am cateva nelamuriri cu care sper sa ma ajutati. Prima ar fi :care este diferenta dintre W210 si W211. A doua ar fi legata de alegerea motorului ,initial m-am gandit la un cdi de 2 litrii doar din considerente de taxe, dar am inteles ca nu exista aceasta motorizare pe modelul asta,cel putin eu nu am gasit.A trei ar fi o prezentare a pachetelor Classic,Avangarde si Elegance. A patra ar fi o intrebare vis-vis de existenta unei tractiuni integrale la modelul asta.

Va multumesc pentru orice sfat!
    Last edited by Luxian; 09-22-2010, 10:50 AM.

Salut!

1. Diferenţe între w210 şi w211, în afară de cele evidente (caroserie interior), nu prea există. Până în 2006 au aproape aceleaşi motorizări.

2. Cel mai mic motor diesel este de 2.2. Nu găseşti mai mic decât dacă îţi iei benzină sau A-Classe

3. S-a discutat mult pe tema asta, caută: avantgarde classic şi ai să găseşti o groază de topicuri.
    ...

Comment

Sorin sa te feresti de E class ul 200 cdi, acesta are acelasi motor cu cel de 220 cdi, dar majoritatea celor 200 cdi au fost taxi. Parerea mea este sa te feresti in general de taxi, iar un motor ce nu are taxe mari este un 220 cdi, are si consumul foarte, la fel si taxele. Daca dispui de bani te sfatuiesc sa ti iei un Avantgarde, deoarece chiar se vede diferenta dintre Classic-Avantgarde Inainte de a achizitiona o masina fa i o prezentare aici, eu cu ajutorul baietilor de pe forum mi am facut o parere la masina ce tocmai mi am achizitionat!

Comment

Originally posted by Andreiu' View Post
        Sorin sa te feresti de E class ul 200 cdi, acesta are acelasi motor cu cel de 220 cdi, dar majoritatea celor 200 cdi au fost taxi. Parerea mea este sa te feresti in general de taxi, iar un motor ce nu are taxe mari este un 220 cdi, are si consumul foarte, la fel si taxele. Daca dispui de bani te sfatuiesc sa ti iei un Avantgarde, deoarece chiar se vede diferenta dintre Classic-Avantgarde Inainte de a achizitiona o masina fa i o prezentare aici, eu cu ajutorul baietilor de pe forum mi am facut o parere la masina ce tocmai mi am achizitionat!
        din cate stiu taxele, impozit ma refer, sunt aceleasi incepand cu 2000cmc. sincer as fi preferat ceva mai mare(acum am un motor de 132 cp si ar fi greu sa ma duc in jos). Initial ma gandisem la un C classe care are avantaje(din cate stiu) la consum, intretinere,loc de parcare, desi E-ul imi place mult mai mult. As vrea ceva cu suspensia mai elastica deoarece eu o folosesc 80% in oras si mi-a recomandat cineva o tractiune intergrala(aici as solicita niste informatii si pareri daca se poate).

Multumesc mult.

Comment

La tractiune integrala ai si consum mai mare, nu cred ca ai nevoie de asa ceva in oras. Plus ca modelele 4Matic au motoare mari de obicei.
          Suspensie elastica = Elegance & Classic

Pentru oras, si in afara daca nu mergi cu 4 persoane inauntru, e mult mai comod C-ul.

Ar fi bine înainte să cumperi maşina să verifici şi seria de şasiu (fie postezi aici să vedem ce dotări a avut sau dacă a ieşit ca taxi din fabrică, ori mergi la reprezentanţă şi afli şi istoricul).
          ...

Comment

Originally posted by Luxian View Post
            La tractiune integrala ai si consum mai mare, nu cred ca ai nevoie de asa ceva in oras. Plus ca modelele 4Matic au motoare mari de obicei.
            Suspensie elastica = Elegance & Classic

Pentru oras, si in afara daca nu mergi cu 4 persoane inauntru, e mult mai comod C-ul.

Ar fi bine înainte să cumperi maşina să verifici şi seria de şasiu (fie postezi aici să vedem ce dotări a avut sau dacă a ieşit ca taxi din fabrică, ori mergi la reprezentanţă şi afli şi istoricul).
            Asa o sa fac cu siguranta, ai dreptate in privinta C-ului, ar ramane problema design-ului fapt pentru care as inclina catre E. Ca intretinere diferenta dintre cele doua este semnificativa? Consumul am inteles ca e in jur de 1 litru. Ca dotari sunt diferente mari?O alta nelamurire mai am si anume in ce consta facelift-ul la aceste masini(stiu ce inseamna cuvantul) dar aici reprezinta vreun model anume sau vreun an anume de fabricatie?
            Multumesc.

Comment

Salut,am si eu o intrebare ce parere aveti despre un e 220 w211 evo clasic 2006 cutie manuala 170 cp 110 kw,acum posed un c w203 avangard 2004 150cp automata,as vrea parerea la cei care au masina sau au avut-o masina are 58 000 km inca miroase a plastic astept pareri stiu ca multi zic ca trebuie cu cutie automata dar asta e.
              dany

Comment

Originally posted by micu.sorin View Post
                Asa o sa fac cu siguranta, ai dreptate in privinta C-ului, ar ramane problema design-ului fapt pentru care as inclina catre E. Ca intretinere diferenta dintre cele doua este semnificativa? Consumul am inteles ca e in jur de 1 litru. Ca dotari sunt diferente mari?O alta nelamurire mai am si anume in ce consta facelift-ul la aceste masini(stiu ce inseamna cuvantul) dar aici reprezinta vreun model anume sau vreun an anume de fabricatie?
                Multumesc.
                Diferenta la E class nu este foarte mare, din 2002 pana in 2006 a fost un model, iar din 2006 au scos facelift, ceea ce inseamna ca au schimbat la exterior jantele, oglinzile, bara fata spate, farurile au niste dungi pe semnalizare, stopurile putin redesenate (dar la fel ca si forma), cromul de pe portbagaj este mai lung, iar la interior au schimbat volanul si schimbatorul de viteze... asta este in materie de design, iar in materie de motoare au schimbat toate motoarele, bine le au mai adaugat ceva cai in plus. De exemplu au scos motorul de 2.7 cdi, fiind inlocuit cu unul de 280 cdi, avand motor de 3000 cmc. Ma rog, motoarele sunt altele, de tehnologie mai noua. Te sfatuiesc sa alegi E Class parerea mea, este o masina extraordinara si din toata inima ti spun asta. Am avut 3 Euri si de toate am fost foarte multumit, chiar daca am dat peste unul ce a fost taxi, dar din greseli invatam si cel mai bine sa invatam din greselile altora Multa bafta in continuare! Ciau

Comment

Multumesc tuturor de sfaturi! Mi-au fost de folos.

Comment

Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF