Originally posted by doleatraian
View Post
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Ajutor la achizitie de W211
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Eu am avut doua W211 si am fost foarte multumit de ele, ba chiar unul a fost taxi si n am avut nicio problema. Consider ca sunt foarte reusite W211 si nici nu ma gandesc sa nu-mi iau tot acest model! In legatura cu Mercedesul lui Mbenz este classic, iar eu imi doresc Avantgarde!
Bugetul de care dispun este de 11500-12000 Euro, stiind ca este un buget nu prea mare pentru a mi cumpara un Avantgarde, dar tinand cont ca am mai gasit astfel de masini la banii astia, nu ma grabesc si astept sa pice ceva. Repet, daca cineva mai stie un W211 220 sau 270 de preferat, sa mi dea un semn. Va multumesc dragi colegi pentru sistinere!
Comment
-
Are dreptate Traian
Originally posted by Andreiu' View PostEu am avut doua W211 si am fost foarte multumit de ele, ba chiar unul a fost taxi si n am avut nicio problema. Consider ca sunt foarte reusite W211 si nici nu ma gandesc sa nu-mi iau tot acest model! In legatura cu Mercedesul lui Mbenz este classic, iar eu imi doresc Avantgarde!
Bugetul de care dispun este de 11500-12000 Euro, stiind ca este un buget nu prea mare pentru a mi cumpara un Avantgarde, dar tinand cont ca am mai gasit astfel de masini la banii astia, nu ma grabesc si astept sa pice ceva. Repet, daca cineva mai stie un W211 220 sau 270 de preferat, sa mi dea un semn. Va multumesc dragi colegi pentru sistinere!
Si eu te sfatuiesc sa cumperi modelul 210 sau 211 incepand cu anul 2006.
Succes in cautari !ML270 CDI 2004
Comment
-
Totusi daca motorul de 2700 este reusit, de ce s-a renuntat dupa cativa ani la el? Sfatul meu este in primul rand sa nu achizitionezi o masina rulata in tara si mai ales chiar inmatriculata de prima data aici. Mergi in Germania si ia una de acolo de la un dealer Mercedes. Nu se compara rulajul de aici cu cel de acolo... Succes!
Comment
-
salut Andreiu. Eu am un W211 din 2002 sau 3 nush sigur nici acum).
Ma, sincer nu m`am gandit pana acum sa`l vand deloc desi merg cu el o data la 2-3 ani cate 2-3 luni asa. EU de fel nu stau in Romania si acum mi s`a terminat vacanta (pe 10 sept) si ma gandesc ca daca nu`l vrea fratele meu deloc probabil o sa il vand saptamana asta sau il arunc intr`un garaj pt urmatorii 2 ani.
Este modelul Avantgarde cu toate toate optiunile posibile (fara navigatie). Masina are discuri de frana + placute noi. Uleiul la cutie a fost schimbat acum 2 luni, tampoanele la motor la fel, cutia este automata. Rotile sunt pe 17 (made in italy) nu`s prostii din alea turcesti. Am indreptat jantele acum 2-3 saptamani (4 mil) la aia pe Fundeni langa pod care sunt cei mai tari din bucuresti. Are 150 000 km, scaune incalzite fata/spate, perdea electrica pt luneta si manuala geamurile laterale, volan incalzit, oglinzi heliomate, scaunu soferului cu memorie + volanul. Xenoane nu i`am pus ca am inteles ca iti ard calculatoarele. O prefer mai chioara decat sa dau $$$$ sa repar ce stric cu buna stiinta. Pielea este de culoare gri. Masina merge impecabil.
Daca te urci intr`un 220 si intr`un 270 e diferenta de la dacia la skoda. Ai sa vezi motorul cum trage. Masina nu tremura deloc. Azi masina e la un mecanic sa ii schimbe bucsele pe partea stanga ca alea bat. Stii cum se zice....masina cum o intretii, asa o ai.
In masina nu se fumeaza. Masina eu am cumparat`o de la un prieten foarte bun. Decat sa o inchiriez cand vin in tara...prefer sa o cumpar.
Pun niste poze si fa`ti tu un pret la care crezi ca ai putea evalua masina. Dar cum am zis...nu sunt sigur ca o vand! Imi place masina asta la nebunie.
Am avut un Nissan Murano inainte si acum imi place Mercedesu la nebunie. Cand ma intorc in tara in care stau E55 AMG o sa`mi caut sau CLS55 AMG. Sincer....e masina desteapta. Daca mai si gatea...nu`mi mai trebuia nevasta.
voi ce credeti baieti?
Comment
-
Originally posted by cristi_fulger View PostTotusi daca motorul de 2700 este reusit, de ce s-a renuntat dupa cativa ani la el? Sfatul meu este in primul rand sa nu achizitionezi o masina rulata in tara si mai ales chiar inmatriculata de prima data aici. Mergi in Germania si ia una de acolo de la un dealer Mercedes. Nu se compara rulajul de aici cu cel de acolo... Succes!
Niciodata nu o sa se poata compara o masina rulata in Romania cu una rulata in Germania sau alta tara din vest.
Si eu recomand ceea ce ti-a recomandat si @cristi_fulger. Fa tot posibilul si cumpara o masina care nu a fost rulata prea mult prin Romania.
Exclude varianta cu masinile samsarilor, care aduc masinile din Germania doar ca sa le vanda. Majoritatea masinilor au fost avariate si/sau au km dati inapoi.
Comment
-
Originally posted by ionut_90 View PostVechiul 270 CDI nu cumva este noul 280 CDI ?
E 270 CDi - 2.7 litri - 5 in linie
E280 CDI - 3.2 litri - 6 in linie - s-a fabrica intre 2004(5) - 2006 (imediat dupa E270 CDi)
Din 2006 pana in prezent:
E 280 CDi - 3.0 litri - 6 in V
Pasionat w124 : Mercedes w124 blog
Comment
-
Baieti am gasit acest mercedes http://autovit.ro/mercedes-e-220-C14956502.html si il da cu 11300 Euro, dar nu se rabateaza oglinda dreapta (avand oglinzi rabatabile electric), scaunul de la sofer este putin mai uzat decat celelalte, la fel si volanul, apoi bara din fata are vopseaua exfoliata ( oare a mai fost vopsita si a sarit vopseaua de pe ea?) iar la portbagaj, jumatatea unde este si numarul este mai inafara. Farurile sunt putin innegrite, oare se pot polisa? Astept un sfat din partea voastra!
Iar acel 270 cdi de care v-am mai vorbit nu la dat omul, la pus iar pe autovit http://autovit.ro/mercedes-e-270-C14701905.html .
Ce sa fac? Intre care sa ma orientez? Astept sfaturile voastre! Va multumesc
Comment
-
aia albastra nu are scaune incalzite si inca cateva lucruri de acolo. In rest arata ok. Masina nevopsita in Bucuresti nu vei gasi niciodata decat noua. Din moment ce bara fata are vopseaua curatata prin unele locuri inseamna ca nu mai e bara originala. El zice ca masina are 150 xxx km, dar daca tu zici ca scaunul de la sofer este cam sifonat...are mult mai mult. Scaunele nu sunt din piele...doar marginea scaunelor, in rest e doar carpa.
Pentru un 2005 sa fie doar 11300.....ceva miroase urat. Nu te grabi. Vezi ca mai e una pe targ B 01 XMB. Sa nu te uiti la ea ca arata ok ca ambele calculatoare sunt varza din cauza ca i`a pus xenoane. Franale sunt varza si ele (discuri + placute), km nu sunt reali si tot asa.
Orice Mercedes gasesti, verifica`l la cineva care stie sa lucreze pe ele destul de bine altfel....nea Ion si nea Vasile din coltul strazi iti vor da OK-ul sa cumperi si o caruta cu emblema ca ti`o repara ei..."cu ceva maruntis".
Aia de la reprezentanta am inteles ca pt 3 milioane se uita doar la ea cum ne uitam si noi.
Asigurarea e cam 6 milioane pe an pt E270. Consum de bucuresti 10-12% in afara 8% maxim (asta la 150km/h in sus).
Si iti recomand cutia automata pe Bucuresti.
App...ala din Galati, zii sa vina el cu masina in Bucuresti, altfel nu te duce ca sigur e varza masina din moment ce nu vine. Am patit`o, am fost pana in Constanta....pana in Buzau si cand am ajuns acolo....una fusese rasturnata, cealalta lovita pe stalpul din mijloc si tot asa. Nimeni nu iti mai zice prin tel daca a fost masina lovita, toti zic ca nu a fost. Eu zic ca banii pe care ii dai pe motorina pana la Galati ii mai pui peste aia 12000 ai tai si faci 12050 + alt drum pana nush unde....aia sunt 12100 si tot asa. Cu aia 100 iti platesti testul masinii.
Hai ca poate te sun diseara.
Comment
-
Daca nu ai probleme de ordinul "e mare impozitu" , eu zic sa mergi pe E 270 CDi .
Parca altfel suna 177 cai si 400 nm .
Si asa eviti si taximetritele si masinile de companii.
Parerea mea.Pasionat w124 : Mercedes w124 blog
Comment
-
Originally posted by Lascau M View PostSalut,am observat ca te intereseaza un w211 cu motor 2,7cdi
Eu vreau sa o vand pe a mea,e o bijuterie,dar te las pe tine sa te convingi daca chiar esti interesat suna-ma si vorbim.
0744845225-Mihai
Comment
Comment