Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Achizitie E 220 2007

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Achizitie E 220 2007

Salut si bine v-am gasit.

Doresc sa intru in randul proprietarilor de Mercedes. Dispun de 13-14.000 Euro si ma gandesc la un E 200/220 2006-2007.

Topicul acesta a fost ridicat pentru achizitia masinii urmatoare: http://autovit.ro/mercedes-e-220-C11995754.html

VIN: WZD2110081B120745

As avea nevoie de o parere si mai ales de o decodare de VIN. Din ce am cautat nu am gasit nimic free care sa dea toate detaliile complete.

Multumesc in avans.

Am intrat acum si zice ca autovehicolul nu este in baza lor de date fiind dupa 2005,masina este foarte frumoasa si arata foarte bine,model facelift,ce sa zic decat TAKE IT.

Comment

Multumesc pentru raspuns.

Sunt totusi in dubii pentru ca restul anunturilor pe care le-am gasit, din 2007, cu km mai multi au preturi intre 15-16000 EUR.

De ce e aceasta mai ieftina ? Ca sa nu mai zic ca urma discutiei telefonice cu proprietarul a mai lasat ceva la pret.

Ce parere aveti ? E de fapt acesta pretul corect ? Sau nu miroase a bine ?

Comment

Personal , nu-mi miroase a bine .

Daca te uiti pe autovit , acelasi mai are niste E 220 de vanzare . La preturi tot asa mici.

Posibil sa fie foste taximetriste ....

Asa ca pret / dotari / an de fabricatie suna bine , dar ....

Banii tai , decizia ta
        Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Am cautat VIN-un in WIS, versiunea 2008 si nu il gaseste. Da un telefon la reprezentanta si intreaba daca stiu ceva de seria respectiva.

Mie nu imi miroase a bine...
          ...

Comment

Salut,

Da, mi-a spus ca mai are unu si mi-a dat VIN-ul si de la acela.
            WDB2110081B018837 este de la ce-l de-al doilea C220 pe care il are de vanzare.

Si eu sunt in dubii avand in vedere pretul de referinta pentru anul si dotarile respective.

Va rog mult, puteti face o verificare si la al doilea VIN (a doua masina). M agandeasc ca poate am notat eu gresit primul VIN

Multumesc

Comment

Originally posted by Laddu View Post
              Salut,

Da, mi-a spus ca mai are unu si mi-a dat VIN-ul si de la acela.
              WDB2110081B018837 este de la ce-l de-al doilea C220 pe care il are de vanzare.

Si eu sunt in dubii avand in vedere pretul de referinta pentru anul si dotarile respective.

Va rog mult, puteti face o verificare si la al doilea VIN (a doua masina). M agandeasc ca poate am notat eu gresit primul VIN

Multumesc

VIN WDB2110081B018837
              Model E 220 CDI
              Chassis 2110081B018837
              Engine 646821 30 009134
              Transmission 722640 06 618072
              Order 0 7 226 68032
              Delivery date 24.07.06
              Dealer Munich branch (226)
              Interior Unknown code (341)
              Paint
              775 Unknown code
              Options
              16N Unknown code
              202B Unknown code
              220 parking aid (с 01.10.1993)
              229L Unknown code
              250B Unknown code
              260 elimination of model designation on rear lid (с 01.05.1968)
              260B Unknown code
              287 ski inboard loading facility
              through-loading feature (с 01.10.1990)
              2XXL Unknown code
              301 storage box in the rear (с 01.05.1988)
              340A Unknown code
              341A Unknown code
              354 antenna on roof centre rear for mobile D-net telephone
              antenna on roof centre rear for standard D-net telephone (с 01.10.1994)
              386 Unknown code
              423 5 speed automatic transmission / nag (с 01.03.1994)
              474 Unknown code
              477 Unknown code
              525 Unknown code
              580 air conditioner/Tempmatic (с 01.11.1982)
              673 high-capacity battery (с 01.01.1964)
              734 Unknown code
              775U Unknown code
              807 Change of year of model, last figure shows new model year
              873 seat heater for left and right front seats (с 01.02.1984)
              910 14V/65A alternator
              alternator with increased capacity (с 01.11.1990)
              926 emission control eu4-measure 30.11.1991 (с 09.09.1997)
              953 rotating emergeny flasher, central front (blue light)
              985 clearing code (с 01.01.1960)
              K11 Unknown code
              M22 displacement 2.2 liter (с 02.10.1995)
              P26 Unknown code
              R01 light alloy wheel 6" (с 1978)
              R20 Unknown code
              V08 Unknown code

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

In afara de Delivery date 24.07.06, care banuiesc ca inseamna productie 2006 si nu 03/2007 cum zice in anunt nu imi e nimic cunoscut de acolo.

A fost taxi ?

LE: 5 speed automatic transmission si in poza e manuala.
                Last edited by Laddu; 04-22-2010, 21:37 PM.

Comment

Salut. Vad ca este acelasi vanzator care are si c-ul pe care vroia sa-l cumpere colegul nostru cd-i. Nu stiu ce combinatii au dar au cele mai mici preturi. Presupun ca ori sunt foste taxiuri ori masini de inchiriat. Mai mult inclin pentru a2a si clar ca nu se merita. Eu zic sa mai cauti.

Comment

Din cate vad masina nu e inmatriculata,de-aia probail si pretul mic.

Comment

Cred ca e dubios

Am cerut si eu VIN-ul pt. aceasta masina vinera trecuta ,dar am fost amanat pe sambata.Atunci mi-a spus ca a primit arvuna de la cineva din Bucuresti,care vrea sa le cumpere pe amandoua sa le revanda,dar sa revin luni cu un telefon.Nu am sunat decat azi si nu raspunde.Cred ca nu-i convine ca i-am spus ca vin din Timisoara cu cineva care a lucrat la reprezentanta sa o verific.Oricum nu as face imprudenta sa ma iau dupa poze si referinte postate de vanzator fie el si dealer.Mai caut fara sa ma grabesc,pretul era totusi cam mic pt.anul si km.facuti.Daca stie cineva ceva de aceste masini,de azi sunt si eu in aceasta mare familie Multumesc

Comment

Cel mai bine suni la o reprezentanta Mercedes si pot sa-ti spuna dupa VIN istoricul masinii pana la ultima vizita in reprezentanta. O sa-ti spuna daca a avut accidente si cam orice i s-a intamplat in reprezentanta. Asa o sa-ti cam dai seama de nr aprox de km precum si de eventualele intamplari.

Spor la cautat !

Comment

Daca va uitati la faruri, capota pare putin intr-o parte, o fi fost accidentata zic eu.

www.hd-music-videos.info

Your Latest HD Music Videos

www.hdesktop.info

Best High Definition Wallpapers

Comment

Tot ce se poate dar nu iti poti da seama dintr-o poza. Unghiul de incadrare, iluminarea, balansul de alb pot face multe diferente.

Nu ma intelegeti gresit nu tin cu samsarul. Parerea mea din experienta este ca daca nu iti spune VIN-ul din prima si te tot abureste nu e corect. Ceva scartaie, se ascunde ceva.

Iar chestiunea cu altceinva care a dat arvuna o poti citi pe un thread pe forumul nostru in care se explica toate declaratiile samasrilor - limbajul lor special.

Mai cauta. Toate bune.

Originally posted by dominic View Post
                            Daca va uitati la faruri, capota pare putin intr-o parte, o fi fost accidentata zic eu.

Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

Salut,

Vad ca suntem mai multi care sunt interesati de masina asta.

Eu am VIN-ul si am sunat la Casa Auto pentru verificare. Din pacate la ei se poate face doar daca esti proprietarul masinii.

Stie cineva unde as putea sa verific istoricul fara sa fu proprietarul masinii ?

Multumesc

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF