Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vreau sa-mi iau un E-Class [Cu exemple]

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@ al3x82: 2,7 super full? Arata-ne si noua lista dotarilor. 2,7-le ala stiu ca e un motor asa de bun incat nu s-a mai fabricat. Faimoasa problema a SBC-ului a fost rezolvata la tine sau nu a fost inca nevoie? Am vazut si eu cateva W211 pana in 10000e si am fost dezamagit. Acum fiecare decide ce face cu banii lui.
    @ tonyto333: Parerile sunt impartite: eu nu imi iau o masina cu piele daca nu are incalzire si ventilatie in scaune. Daca nu am nici una din dotarile pe care le-am mentionat, iarna o sa-ti fie rece iar vara o sa te clocesti in "faimoasa piele". Daca vrei, pot trece in anunt ca e 2003 )
    @ T_o_r_q_u_e: O parere pertinenta care a vazut cateva exemple de W211 ca sa-si formeze o parere despre aceasta masina.

Un sfat prietenesc pentru cei care vor W211: Cautati o masina fara erori pe bord! SBC-ul e destul de costisitor! Sa nu mai spunem de alte "mici" erori care se rezolva cu cateva sute de euro ...

Comment

http://www2.autovit.ro/vsdetalii8.ph...6offset%253D30

Recomandare personala, la asa an de fabricatie si intretinere, eu zic ca e ok.
      Iti recomand personal un 2.2cdi resoftat la 180cp . ( am 2.7cdi)
      MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP

Comment

Originally posted by mbenz View Post
        @ T_o_r_q_u_e: O parere pertinenta care a vazut cateva exemple de W211 ca sa-si formeze o parere despre aceasta masina.
        Ce sa zic, daca ar fi sa cumpar pentru mine un w211, nu as lua mai jos de 2004 si as alege varianta 220 CDI. Un E220 CDI 2004-2005, intretinut si cu km acceptabili, fara probleme de niciun fel, mai jos de 12.000 nu se gaseste. Ca se gasesc si cazane din 2002-2003 la 10.000, asta e partea a doua. Cel mai important aspect, nu trebuie sa faci studiu de piata pe baza pozelor din anunturile de pe net. E o foarte mare diferenta intre poze si realitate.

Eu as prefera sa dau 12-13.000 pe o masina super ingrijita si fara nicio problema, decat sa dau 9-10.000 pe o cazatura in care sa bag bani cu nemiluita !

Uite una misto:

http://www.autovit.ro/vsdetalii.php?...gine=index.php
        Last edited by T_o_r_q_u_e; 03-17-2010, 16:48 PM.
        sigpice60 525d

Comment

Vad aici la voi tot felu de posturi prin care ziceti ca unele masini au prea putini km fata de cat credeti voi.Eu am un coleg de clasa care are un MB E220 din 2000 si are doar aproape 95000 Km.sunt proprietari tare umbla foarte mult prin tara si oras sau mai putin ca exemplul meu.in ultimu an de cand a luat si eu si eu carnetu a facut masina aia mai multi km de cand mai iesim si noi in vichend la o zona.

Comment

Originally posted by cipry91 View Post
            Vad aici la voi tot felu de posturi prin care ziceti ca unele masini au prea putini km fata de cat credeti voi.Eu am un coleg de clasa care are un MB E220 din 2000 si are doar aproape 95000 Km.sunt proprietari tare umbla foarte mult prin tara si oras sau mai putin ca exemplul meu.in ultimu an de cand a luat si eu si eu carnetu a facut masina aia mai multi km de cand mai iesim si noi in vichend la o zona.
            In primul rand scrie si tu normal ca sa intelegem ce scrii acolo, iar in al-doilea rand, sunt putine masini care au km putini dupa 9 ani si ami ales diesel ca nu iti iei un diesel ca sa stai cu el in garaj.

P.s:Cei care au putini km ar trebui sa aiba o carte de service ca sa dovedesca ca au atatia km, sau sa aiba macar fise la o reprezentanta, ca e greu sa crezi ca cineva cu un diesel face 10.000 pe an.

Comment

Am primit acum o oferta de schimb pt cabrio cu un w211 din 2003 dar este clasic. Nu mi-a dat poze cu interiorul ca cica nu are deoarece nu a pus masina la vanzare. Poate stie cineva masina sau poate dati un sfat.

Este motorul ala cu 122cp.
              Si va dau copy paste cu ce mi-a mai zis el:
              NoSpeed Limit: mahon maro
              NoSpeed Limit: schimbator piele
              NoSpeed Limit: volan piele
              NoSpeed Limit: consola centrala audio 20 [ce-i aia?]
              NoSpeed Limit: cu tel cdc pe ea
              NoSpeed Limit: torpedou electric
              NoSpeed Limit: incalzire scaune fata
              NoSpeed Limit: clima sus
              NoSpeed Limit: 9,6 maxin in oras
              NoSpeed Limit: cand este rece
              NoSpeed Limit: si in afara intre4.9 o singura persona su 6.7 4 persoane la viteza de 120 130

O sa ma uit ce preturi au astea.
              Oricum trebuie neaparat vazut interiorul sa stiu cat de muncita e pt ca afara farurile sunt foarte clare, asta indicand ori ca a fost lovita si schimbate farurile cu unele noi, ori le-a schimbat el, ori nu e usata (ultima varianta nefiind credibila)
              Attached Files
              Last edited by no problem; 03-20-2010, 16:33 PM.

Comment

Iti recomand sa cauti altceva, cum vad eu problema: 1. Motor slabut la 122cp, fara valente sportive, 150cp e cam minimul pe masina asta.
                2. Clasic, si este cheala ( cu exceptia incalzirii scaune si telefon)
                3. Farurile sunt schimbate garantat, uita-te la semnzalizarile din tripla spate din dreapta si o sa ma intelegi de ce zic asta.
                MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP

Comment

Da. ai dreptate. alea is uzate

Mai am ocazia sa fac cu cineva schimb. Cel cu 150cp. Ala are si piele. Dar astept pana sambata ca vrea cineva din craiova sa-mi cumpere masina si cu cash discut altfel.

Chestia e ca atata am. 9000. Am cheltuit ce aveam transi pt diferenta... cand ai copil mic intervine mereu ceva asa ca ma rezum la banii pe care ii iau pe cabrio.9150 minus impozit.
                  Last edited by no problem; 03-20-2010, 16:35 PM.

Comment

Dar toata fata cred ca e schimbata si totusi cheala si E200 = Sincer degeaba ei Mercedes daca e cheala, parerea mea.

Comment

Originally posted by al3x82 View Post
                      Dar toata fata cred ca e schimbata si totusi cheala si E200 = Sincer degeaba ei Mercedes daca e cheala, parerea mea.
                      Adevarat. Eu cred ca degeaba ai E-class daca nu are piele
                      E limuzina totusi. Iar treaba cu "te coci vara daca n-ai aerisire si iarna iti ingheata cucu" e deja expirata. Eu am garaj si e rece oricum vara iar iarna am pantaloni pe mine la naiba! )) d-aia nu mai pot eu sa merg in E-class cu piele ca frige vara da co lasi in soare si iarna e rece si "racim la ovare" ))
                      Apai vara daca is 40 de grade si am fost nevoit sa o las in soare, imi pun un prosop iaca!

A! Apai bmw-ul asta are piele si incalzire in scaune, iar in garaj nu scade temperatura sub 0 grade niciodata fiind sub casa si nu "am racit la ovare" :P
                      Last edited by no problem; 03-20-2010, 16:36 PM.

Comment

Consola centrala audio 20 parca e cu caseta, daca nu am insel.Tony ce consum are masina ta??

Comment

Originally posted by tonyto333 View Post
                          Adevarat. Eu cred ca degeaba ai E-class daca nu are piele
                          E limuzina totusi. Iar treaba cu "te coci vara daca n-ai aerisire si iarna iti ingheata cucu" e deja expirata. Eu am garaj si e rece oricum vara iar iarna am pantaloni pe mine la naiba! )) d0aia nu mai pot eu sa merg in E-class cu piele ca frige vara da co lasi in soare si iarna e rece si "racim la ovare" ))
                          Apai vara daca is 40 de grade si am fost nevoit sa o las in soare, imi pun un prosop iaca!
                          La mine se ventileaza masina tot timpul si nu prea se incinge pielea rau

Comment

Originally posted by al3x82 View Post
                            Consola centrala audio 20 parca e cu caseta, daca nu am insel.Tony ce consum are masina ta??
                            Cam 7 - 8 - 8.5 afara
                            Iar in Bucuresti depinde de multe. am avut asa: 11.3, 12.5, 13,3, 14,5 si 15,5

Edit: ce-mi plac mie masinile albe si mari http://www2.autovit.ro/vsdetalii8.ph...6offset%253D90

Dar asta are niste jante de se potrivesc fix din parti!
                            Last edited by no problem; 03-20-2010, 16:37 PM.

Comment

edit: ce-mi plac mie masinile albe si mari http://www2.autovit.ro/vsdetalii8.ph...6offset%253D90

dar asta are niste jante de se potrivesc fix din parti!

Unde este alba ?

Ca eu tot bej (crem) o vad .
                              Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

cam 7 - 8 - 8.5 afara
                                ia rin bucuresti depinde de multe. am avut asa: 11.3, 12.5, 13,3, 14,5 si 15,5

edit: ce-mi plac mie masinile albe si mari http://www2.autovit.ro/vsdetalii8.ph...6offset%253D90

dar asta are niste jante de se potrivesc fix din parti!
                                Aia a fost taxi toata ziua,uitate la antena unde e montata.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF