Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Ce sunet scoate SBC -ul???

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce sunet scoate SBC -ul???

Salut!Am citit pe unul din thread-uri ,ca atunci cand se activeaza SBC -ul acesta ar scoate un anumit sunet??!!!Despre ce sunt ar fi vb,dragilor k eu unu' nu am sesizat asta la W211 din 2004?!Doar atunci cand masina este pe loc si dau de parghia pilotului automat imi spine k SBC -ul nu poate fi dezactivat sau,cam asa ceva.....dar ce este SBC H sau SBC S ,poate puteti sa ma lamuriti??Apropo cum detectez dak SBC meu este functional?????Sau dak cel putin isi face serviciul cum trebuie?!...Va multumesc!

Buna seara ,daca SBC -ul nu ar functiona nu ai fi putut sa mergi cu masina si ai fi avut in bord un bec mare rosu aprins .
    SBC-ul este un sistem de franare destul de complex si nu cred ca ar fi bine sa bagi manutele pe acolo.www.mercedestechstore.com/pdfs/W211_technician/318 HO SBC Safety Sheet (WJB) 7-18-02.pdf aici vei gasi ceva despre SBC.
    Nu circula niciodata cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau sa zboare..
    TEL 0722623721.

Comment

SBC-ul e o pompa ce baga tot timpul o presiune individuala asupra fiecarei placute de frana, are un fel de zgomot de pompa de roti...la unii e mai silentios la altii mai zgomotos, cand se schimba sbc-ul o perioada de timp este foarte silentios, dupa....se produce uzura si se mai accentueaza.
      SBC H (HOLD) e functie care iti mareste confortul iin trafic intens/aglomerat, se activeaza apasand pedala ferm/puternic pana la capat pt. 1-2 sec. iti confirma in bord cand e On, ca fenomen vei observa ca masina nu va pleca de pe loc daca nu vei atinge acceleratia.
      MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP

Comment

Salut.Apropo de sunetul scos de SBC pune contactul si fa 3-4 pedale (frana) si-l vei auzi cu siguranta.Este sunetul scos de un motoras ce ridica presiunea lichidului de frana.Ciao
        mercedes e classe 220cdi w211

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF