Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Reconditionat faruri W211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Reconditionat faruri W211

Buna,deschid acest topic pentru a veni in ajutorul celor care au probleme cu farurile matuite si ingalbenite la W211.Dupa vizionarea mai multor materiale video in legatura cu reconditionarea farurilor,mi-am luat inima in dinti si am cumparat un tub de pasta Xerapol (din Real pret 39,90) si am trecut la treaba:
    mai intai am curatat farurile cu o solutie pentru curatat ex.Cif.Am pulverizat apa pe far si am inceput sa lucrez (pana mi-au iesit ochii din cap) cu smirghelul care era inclus in cutia de Xerapol - asigurandu-ma, tot timpul, ca suprafata farului este uda - pana cand farul a devenit foarte opac, dupa care am aplicat niste Xerapol si am frecat (tot pana mi-au iesit ochii din cap) farul cu o laveta din bumbac.La final am inlaturat resturile de pasta cu apa din abundenta.Farurile stinse sunt "before" iar cele aprinse sunt "after".Daca va indoiti de rezultatele din poze,va trebui sa ma credeti pe cuvant-inbunatatirea exista,dar nu va asteptati la miracole.Daca aveti ,,vana" mancati bine si va puteti apuca de treaba.
    P.S. Nu va pierdeti timpul cu o masina de polisat - veti fi dezamagiti. Bafta!
    Attached Files

A, iesit cat de cat ok, am si eu aruncat un tub xerapol prin garaj, chiar m-am apucat asta vara putin pe un far, m-am jucat numai pe zona semnalizarii, cand am vazut cat e de frecat si cat trebuie insistat, m-am lasat pagubas....ai nevoi de o scula ceva care sa iti roteasca crema aia la viteza mare....la mana este crima si pedeapsa...
    Eu am renuntat, m-am dus in oras, si mi le-au polishat baietii cu produse 3m pt. 50lei in jumatate de ora...a iesit super bine, mult mai bine decat daca m-as fii chinuit eu cu xerapolul....
    In schimb l-am folosit pentru semnalizarile din oglinzi si triplelele spate, unde a mers minuntat !

Apropo, iti recomand achizitionare de o pereche de becuri d2s noi, din fluxul de lumina par foarte obosite si trecute prin viata...eu din 2 in 2 ani schimb becurile....din pacate sunt consumabile becurile xenon.
    MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP

Comment

Salut.La cin e in oras ai fost ptr polish??

Comment

Originally posted by ionut_haisan View Post
        Salut.La cin e in oras ai fost ptr polish??
        La mine in garaj am facut polish-ul

Comment

I-mi cer scuze.Intrebarea e ptr Flavius ca am vazut ca si el e din Botosani.Am incercat si eu cu xerapol si am dat gres.

Comment

I-mi cer scuze.Intrebarea e ptr Flavius ca am vazut ca si el e din Botosani.Am incercat si eu cu xerapol si am dat gres.
            Nici o problema.

Comment

Produse de la 3M daca vrei gasesti la baietii de la LuxAuto.Intr-adevar acestea sunt cele mai bune in materie de polish.Am constatat si eu asta pe masina mea.

Comment

Am rezolvat cu un polish *profesional* in fata blocului dar au iesit bine

Comment

Cu rabdare iese.Am facut si eu la a mea asta vara.Ca etalon aveam o tripla noua si una veche.In urma la 2 ore jumatate de munca nu se mai cunostea diferenta intre ele.Pe fata le-am facut , si tot asa , au fost rezultate notabile.Depinde de produsul folosit si de rabdarea fiecaruia.

Comment

Originally posted by grigorean View Post
                    Produse de la 3M daca vrei gasesti la baietii de la LuxAuto.Intr-adevar acestea sunt cele mai bune in materie de polish.Am constatat si eu asta pe masina mea.
                    Exact, acolo le-am facut si eu, am fost foarte multumit, doar sa te tii de tipul ala sa insiste bine, mai ales la ultima mana de slefuire finala, pt. ca daca nu le slefuieste la urma calitativ si insistent, pot ramane urme de la cercueletele facute de la smirghel (am patit-o pe un bmw seria3, ce-i drept avea plasticul mult mai prost decat la e-klasse).
                    MB W211 E 270 CDI 210Cp 480Nm BT 89SPP

Comment

La Bucuresti stie cineva unde-mi pot polisha si eu farurile? Nu prea as vrea sa risc eu treaba asta, decat sa fac altceva mai bine nu ma bag unde nu ma pricep

Comment

pot sa zic ca fac aceasta operatiune zilnic cu masina de polishat si ies perfect la pretul de 60 ron ambele ,nu-mi fac recla ma dar compar cu cele scrise in topic ,pasta 40 lei ,munca nervi si altele ,daca nu iese ca si nou il mananc tot cu becuri cu tot .eu sant din Deva .este o operatiune mai migaloasa si trebuie sa stii ce smirgheluri sa folosesti pt ca se folosesc cam 3 duritati plus inca 2 feluri de paste .....pt cei care vor sa incerce succes.pt intrebari sunati la 0744702447 si va explic in detaliu cum se face sa iasa super bine .

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF