Va salut pe toți!
Este primul topic al meu și pentru prima oara posesor al mărcii Mercedes.
Este vorba despre un E Class W212 2013 FL 204 cp,pe care îmi doresc sa-l țin din "scurt" cu orice problema apărută.
Am îmbrăcat volanul în piele și când am mers la cineva cu tester( nu știu dacă era Star ) pentru a șterge eroarea airbag-ului mi.a găsit alte cateva erori pe care vreau sa vi le arat si vouă.
Menționez, ca și probleme ar fi urmatoarele:
• la o anumita viteza apare eroarea PreSafe functions limited
• senzorii de parcare nu merg,acel "P" din bord este roșu( după spusele omului cu tester este doar unul defect ,inner right
•luneta se dezgheață doar jumătatea de jos
•ulei + filtre schimbate recent,ulei Mercedes 229.52 ,mi se pare puțin mai zgomotos motorul( înainte a mers doar cu Castrol LL dar asta am aflat dupa)
Apelez la sfaturile,ideile și îndrumările dumneavoastră
Va mulțumesc mult!
Este primul topic al meu și pentru prima oara posesor al mărcii Mercedes.
Este vorba despre un E Class W212 2013 FL 204 cp,pe care îmi doresc sa-l țin din "scurt" cu orice problema apărută.
Am îmbrăcat volanul în piele și când am mers la cineva cu tester( nu știu dacă era Star ) pentru a șterge eroarea airbag-ului mi.a găsit alte cateva erori pe care vreau sa vi le arat si vouă.
Menționez, ca și probleme ar fi urmatoarele:
• la o anumita viteza apare eroarea PreSafe functions limited
• senzorii de parcare nu merg,acel "P" din bord este roșu( după spusele omului cu tester este doar unul defect ,inner right
•luneta se dezgheață doar jumătatea de jos
•ulei + filtre schimbate recent,ulei Mercedes 229.52 ,mi se pare puțin mai zgomotos motorul( înainte a mers doar cu Castrol LL dar asta am aflat dupa)
Apelez la sfaturile,ideile și îndrumările dumneavoastră
Va mulțumesc mult!
Comment