Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

sfat cutie automata E230 din 96'

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • sfat cutie automata E230 din 96'

    Salut, tocmai am cumparat un E230 din 96' masina merge super, si arata bine o singura chestie ma deranjeaza la ea , e cutie automata si dimineata cand e rece si plec cu ea in primii 200-300 m nu schimba se tureaza dar nu schimba(de ce oare), si a doua chestie tot in legatura cu cutia, ca la toate cutiile automate dupa D(drive) are acele cifre, eu am avut alta masina cu cutie automata si dupa D avea 3,2,1 in schimb asta are 4.3.2.1!!Care este diferenta si la ce ajuta ,va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.

  • #2
    este normal sa se tureze dimineata mai mult(pina se incalzeste(scrie si in cartea tehnica).faptul ca are 4321, inseamna ca are 5 viteze.

    Comment


    • #3
      Ok are 5 viteze , imediat dupa drive are 4 , deci daca ii dau din drive in 4 intra in inferioara sau cum ??? lamureste-ma si pe mine ca eu am mers pe un audi automat si era mult diferit

      Comment


      • #4
        Masina ta are 5 viteze! Daca dai din drive in 4 intra in inferioara numai daca e ea deja in a 5-a, adik daca mergi cu 100 si dai 4 intra in inferioara! Daca mergi cu 30 la ora si dai 4 nu are cum sa intre in inferioara, pur si simplu iti schimba normal pana in viteza a 4-a si nu mai urca in 5! La fel functioneaza si 3 si 2 etc! La 3 de ex pleci de pe loc si schimba ea singura 1,2,3 si ramane in 3 nu mai urca in 4! Sper sa fi inteles ceva din ce-am scris, daca nu suna-ma!

        Comment


        • #5
          Sau o poti folosi pe ghiatza/zapada ca foarte buna frina de motor reducind treptele.
          .. ________ ..
          o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
          (Oo\==/oO)
          ..U...............U.
          Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
          http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

          Comment


          • #6
            Revin si eu cu o nedumerire, ulei din cutie cu ce tija se masoara ca am vazut ca pe capacel scrie doar la service mercedes si nu are nici o tija!Se masoara cumva cu tija de la uleiul din motor?Chiar nu stiu !

            Comment


            • #7
              Se verifica pe la busonul de nivel, situat undeva pe o latura a cutiei,

              Comment


              • #8
                Te referi la acel buson din spatele motorului pe unde se completeaza uleiul?Dar nu exista nici o tija de cu care sa se masoare nivelul.

                Comment


                • #9
                  Daca e buson de nivel inseamna ca in momentul in care il desfaci uleiul trebuie sa fie exact pana acolo. Daca nu curge inseamna ca ai prea putin au aproape la limita, iar daca curge inseamna ca ai prea mult.
                  Stop accidentelor!
                  Viata are prioritate!

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF