Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

S211/W211 combi bataie in podea la denivelari

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • S211/W211 combi bataie in podea la denivelari

  Salut, E 220 T model combi, la denivelari am o batie in podea, in zona de mijloc spre spatele masinii. E o bufnitura surda, bate de 1 sau 2 ori depinde de denivelare. Suna ca si cand ar fi duse amortioarele spate. Din acest motiv am schimbat amortioarele spate, am pus Sachs si bate tot asa. Dupa 1 an amortizorul stanga spate a inceput sa curga. Le-am schimbat acum cu Bilstein. Bataia e tot acolo. Rulmentul intermediar la cardan e OK. Mecanicul zice ca singura solutie este sa schimb toate bucsele de la brate si jug spate. Ce parere aveti? Chiar m-am saturat de bubuit. Multumesc

 • #2
  Ai verificat bucsele cadru spate?
  Celelalte bucse cloncane cand is duse, nu bufnesc.
  https://www.youtube.com/watch?v=FEcL...l=SerbanCordis
  Astea erau decente, crapate dar mai mergeau. Cele noi nu cedeaza si in nici un caz nu vezi crapaturi in ele.

  Rezervorul presupun ca e fix si nu ai roata de rezerva sau ceva desprinsa de pe scutul ala de tabla. Eventual de experiment arunca tot ce ai in portbagaj.
  Last edited by Sharky; 01-11-2022, 10:13 AM.

  Comment


  • #3
   Acum 3 ani am schimbat pernele spate. Am pus Arnott. Parca de atunci ar fi inceput bubuiturile. Am mai constatat ca la rotile pe 17" bate mai tare decat la cele de 16".
   Am experimentat cu portbagaj gol si fara roata de rezerva, nu scap de bubuituri.
   Am mai fost la un service si au ridicat masina pe elevator. Eu stateam in masina si mecanicul pe sub masina tot facea cate ceva. A inceput sa miste de cardan (asa mi-a spus el) si cumva a reusit sa scoata acele bufnituri. Acest mecanic a dat vina pe rulmentul intermediar de la cardan, cum ca este uzat cauciucul din lagar si cardanul loveste in podea. Cam greu de crezut deoarece rulmentul se prezinta bine si nu am pic de vibratie la cardan.
   Bucse cadru spate? Nu stiu care sunt si cum se poate verifica jocul? Metoda cu levierul parghie?
   Multumesc pentru atentie

   Comment

   Working...
   X
   Logan | Dacia Logan |Anulare DPF