Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Capota blocata,nu se mai deschide!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Capota blocata,nu se mai deschide!!

Buna ziua,am o problema cu capota,s-a blocat,nu se mai deschide.Daca ma poate ajuta cineva va rog!

Originally posted by cristian7110 View Post
    Buna ziua,am o problema cu capota,s-a blocat,nu se mai deschide.Daca ma poate ajuta cineva va rog!
    Fi mai explicit ce se intampla cand tragi de clapeta,simti cablul lucrand??
    Ai grija cum te comporti cu copii tai fiindca ei iti vor alege azilul.

Comment

Cablul lucreaza, cum stai la volan se deschide in partea stanga capota dar in dreapta nu!! Am ridicat capota putin in stanga si am scos cablul care merge la inchizatoarea din dreapta am tras de el dar degeaba. Cred ca este cablul sarit din inchizatoare.
      Daca ma puteti ajuta , pe unde as putea sa bag mana, sa-l deschid manual.

Comment

Incearca sa apesi brusc si sa tragi imediat dupa cat mai rapid. ar trebui sa cedeze. Incearca de 2-3 ori iute, conteaza viteza nu forta ca s-ar putea sa scape. Nu prea e usor de deschis daca s-a sacait cablul, poate pe un elevator, pe dedesupt.

Comment

In momentul cand tragi de cablu sa mai fie cineva sa apese pe capota....... si tot asa...

Comment

Va multumesc tuturor! Am rezolvat problema.
            Am dat roata jos dupa fata pe dreapta, am dat aparatoarea de ploaie jos si am bagat mana ,si am deschis-o manual.M-am chinuit in jur de 2 ore. Dupa ce am deschis capoata am gasit cablul sarit din inchizatoare si din siguranta.

Comment

Originally posted by cristian7110 View Post
              Va multumesc tuturor! Am rezolvat problema.
              Am dat roata jos dupa fata pe dreapta, am dat aparatoarea de ploaie jos si am bagat mana ,si am deschis-o manual.M-am chinuit in jur de 2 ore. Dupa ce am deschis capoata am gasit cablul sarit din inchizatoare si din siguranta.
              Mie mi-a cedat inchizatoarea de la portbagaj, sa vezi acolo ce interesant este. Nu poti intra din habitaclu.
              Scuze de offtopic.
              W203 - 2001

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF