Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vibratie in accelerare si franare

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vibratie in accelerare si franare

Salut
    Am de ceva vreme o vibratie cind accelerez puternic (-90-130 kmh) si cand franez mai tare (de pe la 160 kmh pina pe la 130 kmh). Daca accelerez usor sau franez usor, sau merg constant - nu se simte nimic. Se simte oarecum acelasi tip de vibratie - discurile le-am schimbat anul trecut (20mii km)
    Am fost si la reprezentata si la alt service si nu au gasit nimic. Rotile+ cauciucurile sunt - ok - le-am verificat.
    Ce-i ciudat ca daca trec peste denivelari cind accelerez si franez- vibratia dispare
    Pot fi ceva bucse pe fata pe undeva? Capete interioare planetara fata? (am 4 matic)
    Nici nu mai stiu ce sa verific...are careva ceva idei?

Se pare ca problema a fost un cauciuc nou care se deformeaza in load mare dar care nu se vede pe masina de echilibrare...aviz amatorilor....
    ...si jentile sunt putin strambe din butuc...

Comment

Si cum ai diagnosticat problema?
      nu de alta dar daca pateste si altu nu cred ca o sa schimbe gumele. Eventual de are alt set de roti cu care poate proba diferenta.

Nasol moment oricum.

Comment

cu un om cu multa rabdare la o vulcanizare (ceaa ce gasesti foarte greu). am schimbat cauciucul cu unul nou - problema aproape a disparut complet (mai ramine o foarte fina vibratie de la jentile deformate). Cauciucul fiind relativ nou (3-4 mii km) l-am trimis inapoi in garantie si mi se va schimba pe garantie

Comment

De unde ai cumparat? Ca sa stim si noi in caz ca se rezolva favorabil.

Comment

Anveloshop- voi primi la alegere - ori un cauciuc nou ori banii inapoi - pare destul de cumsecade compania...

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF