Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Turatii crescut

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Turatii crescut

    Salutare! Detin un E350 C207 din 2009 cu 7g tronic.De curand am observat ca atat pe modul confort cat si pe sport masina are momente cand se tureaza mai mult decat consider eu ca ar fi normal. Ex: merg cu 40 km/h constant, in modul confort si masina sta turata la 2000rpm.Daca accelerez lin cutia schimba treapta abia pe la 2500-3000rpm(nu pot sa zic ca simt o lipsa de putere).In mod normal, la mers constat, sau accelerari line cutia ma tine sub 1500rpm.De asemenea turatia la relanti creste cu 100rpm de la 600rpm la 700rpm.Daca opresc motorul si il pornesc iar, cutia se comporta normal si relantiul revine la 600rpm.Mentionez ca uleiul in cutie a fost schimbat recent iar cei de la service mi-au spus ca masina nu are nicio eroare pe tester, si ca ar fi normal un astfel de comportament. Sa fie oare un mod de regenerare al filtrului de particule?Sau poate sunt eu prea paranoic?

  • #2
    Ce ulei ai pus in cutie ?
    Tampoane ai inlocuit vreodata?
    Oscileaza turometrul in sarcina /relanti ?
    Alte erori pe motor ?

    Comment


    • #3
      Salutare...o parere..nu un verdict !!!
      Cel mai posibil o problema din cutie...am avut aceste simptome pe un Ml cu 7G din 2007, deci cam acelas tip de cutie, daca nu gresesc...
      Nu au legatura tampoanele la acest simptom, pentru ca nu vorbeste de socuri sau vibratii...7g in general schimba treptele foarte jos, rar ajungand la 2500-3000 de ture...mai ales ca e vorba de accelerare lenta !!
      Partea buna e ca...daca ai noroc aceste probleme pot fi la inceput si poti sa mai mergi mult si bine cu masina...Eu cu Ml-ul dupa ce au aparut aceste probleme am mai mers 25000-30000 de km in conditiile in care trageam remorca cu 2 masini, cam 4 tone, in fiecare saptamana!
      La inceput, nici la mine nu aparea nici o eroare pe cutie sau motor, abia apoi a inceput sa apara eroare pe blocul de valve din cutie...dar repet, in conditiile in care eu trageam grav de masina!
      Apoi, buna intrebarea legata de uleiul folosit la schimb.Daca a fost original, poti sta mai linistit...daca a fost altceva..nu stiu ce sa zic...Eu la Ml dadeam undeva 6-800 lei ulei original, filtru si garnituri pe Febi plus manopera..Stima.
      Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
      Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
      Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
      SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
      https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

      Comment


      • #4
        Salut! Mersi pentru raspuns. Uleiul din cutie este oem.In mod normal cutia schimba si merge foarte bine. Fara socuri sau oscilatii.De fapt nici cand se intampla chestia asta cu turatiile cutia nu bruscheaza.

        Comment


        • #5
          Salut..am si eu acceasi problema la un c300 din 2012. Ai rezolvat problema?

          Comment


          • #6
            exact asa face motorul de 3 litri diesel cand isi face regenerarea- sta mai sus cu 100 rpm la relanti si cutia schimba la peste 2000 rpm. daca opresti motorul- opresti regenerarea , cand il repornesti nu mai intra in regenerare imediat - merge normal o perioada dupa care iara reincepe regenerarea- pina cand reuseste sa o termine complet- dureaza cam 30 minute de mers la drum lung
            Last edited by gombosc; 05-13-2022, 11:57 AM.

            Comment

            Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF