Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

W212 2010 problema accelerare (tremurat/huruit)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W212 2010 problema accelerare (tremurat/huruit)

Salutare!!
    Am achiziționat in urma cu câteva zile un Mercedes e200 w212, 2010, diesel automata 5G. Problema este următoarea: când accelerez ușor, la 60km/h se simte o Vibrație ușoară in mașina, iar când o accelerez mai brutal (la 80km/h și 100km/h) acea Vibrație este ceva mai agresiva și cum iau piciorul de pe acceleratie își revine. Cutia schimba bine, fără probleme sau șocuri.
    Cea de a doua problema este ca, atunci când sta in relanti are un mic “duduit” sau când se Decelerareaza și ajunge la turatie mică ~ spre momentul opririi. Știe careva cu exactitate cam care ar fi problemele? Programarea la service o am abia peste câteva zile și as dori niste păreri și costuri reparații. Din câte am auzit, la problema vibratiilor ar putea fi un tampon motor sau convertizor cutie doar ca mie nu îmi oscilează turometrul, iar pentru acel “duduit” cineva mi-a spus ca e posibil sa tragă aer fals. Mulțumesc !!!

Cati km are masina ?
    Zgomotul se aude in spate sau la motor ?

Comment

Mașina are aproape 189.000km
      Zgomotul pare sa vina dinspre mijlocul caroseriei spre spate. In aceasta seara am observat un zgomot de dedesubtul mașinii ca și cum ar fi toba Sparta sau fisurata undeva pe la mijloc. Ma gândesc ca ar putea fi și din aceasta cauza.

Comment

Vezi toate tampoanele,motor si cutie,daca nu cunosti f.bine modelul e mai greu de dat seama daca tampoanele sunt obosite. Si vezi si suportii,tampoane toba.

Comment

Originally posted by acan96 View Post
          Mașina are aproape 189.000km
          Zgomotul pare sa vina dinspre mijlocul caroseriei spre spate. In aceasta seara am observat un zgomot de dedesubtul mașinii ca și cum ar fi toba Sparta sau fisurata undeva pe la mijloc. Ma gândesc ca ar putea fi și din aceasta cauza.
          Tamponul din spatele cutiei. Ieftin

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF