Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

W212 vibratii sub masina doar in accelerare !!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W212 vibratii sub masina doar in accelerare !!

Salut, am un w212 2.2 170cai din 2010 cu cutie automata 5g la care mi-au aparut niste vibratii sub masina doar cand accelerez, cum am luat piciorul din acceleratie dispar, initial l-eam obervat ca apareau la peste 150 km/h dar am dat vina pe niste roti de iarna, intre timp au coborat pe la 90. Am schimbat flansa din spate a cardanului si rulmentul din mijloc (doar ele prezentau urme de uzura, restul par ok masina nu troncane nu bate nimic) dar nici o schimbare.

A mai intalnit cineva problema aceasa?
    Last edited by b0gy; 10-26-2020, 09:52 AM.

Vibreaza cum ? Masina ? Volanul ?

Turometrul sta fix ? Cutia schimba bine ?

Comment

Salut, vibratia (seamana cu cea de cardan cand se duce rulmentul, dar eu am schimbat flansele si rulmentul, cu piese originale, cardanul montat la semn) ese relativ in spate, doar pe accelerare puternica peste 90 la ora incepe sa apara si se accentueaza cu cresterea vitezei. Volanul nu tremura deloc, iar cutia schimba bine fara socuri.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF